Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:رئیس اتاق بازرگانی شیراز گفت: امروز تولید کننده کالا و خدمات ما مجبور به تولید کالا و خدمات استاندارد با وجود نظام بانکی، نظام مالیاتی، نظام ارزی، نظام اداری و روابط خارجی غیر استاندارد است و در چنین شرایطی چه انتظاری از تولید کنندگان داریم.
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا، جمال رازقی در آیین بزرگداشت روز جهانی استاندارد با حضور مسئولان کشوری و استانی، نمایندگان مجلس و صنعتگران و تولیدکنندگان استان فارس بیان کرد: استاندارد به معنای نظم، مشتری مداری و توجه به درخواست مصرف‌کنندگان است که در تعامل مستقیم با کیفیت، قیمت و انجام به موقع تعهدات است؛ لذا عدم تعادل هر یک از این شاخص‌ها، موجب عدم پایداری و از بین رفتن هرگونه فعالیت تولیدی و خدماتی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تولید پاشنه آشیل اقتصاد و بحران قیمت تمام شده پاشنه آشیل تولید است افزود: امروز تولید کننده کالا و خدمات ما مجبور به تولید کالا و خدمات استاندارد با وجود نظام بانکی، نظام مالیاتی، نظام ارزی، نظام اداری و روابط خارجی غیر استاندارد است و در چنین شرایطی چه انتظاری از تولید کنندگان داریم.
رازقی اظهارداشت: در حال حاضر بیش از هشت هزار و 600 بانک و موسسه اعتباری فعال، اقتصاد کشور را شخم زده و نابود کردند که این  نظام بانکی غیر استاندارد می‌بایست در کشور جمع شود.
وی اضافه کرد: همچنین حجم نقدینگی در کشور بیش از یک میلیون و 300 هزار میلیارد تومان است که 85 درصد از این نقدینگی به عنوان سپرده بلند مدت در بانک هاست که سالیانه باید سودهای کلانی به این سپرده ها داده شود و در مقابل فشارها بر تولیدکننده تحمیل می شود.
او ادامه داد: این درحالی است که نظام مالیاتی ما نیز با مشکل روبرو است به طوری که 85 درصد از مالیات در استان فارس از تولیدکنندگان گرفته می‌شود در حالیکه امروز تولیدکنندگان ما با بحران مواجه هستند اما دست واسطه ها برای انجام هر فعالیتی از جمله قاچاق باز است.
رئیس اتاق بازرگانی شیراز با بیان اینکه همه این روند به بحران قیمت تمام شده منجر می‌شود عنوان داشت: نظام غیر استاندارد حاکم در کشور ما مانع بزرگ بخش تولید است که باید دست تولیدکنندگان کالا و خدمات که در چنین شرایطی اقدام به تولید کالای استاندارد می کنند را بوسید.
رازقی با طرح این سئوال که چرا برخی از تولیدکنندگان ما قادر به تولید کالای استاندار نیستند تصریح کرد: مهمترین عاملی که موجب عدم تولید کالا و خدمات استاندارد توسط تولیدکنندگان ما شده، بحران قیمت تمام شده است و تولید کننده‌ای که دچار بحران قیمت تمام شده باشد نمی‌تواند کالای با کیفیت، مناسب و با قیمت رقابتی تولید و عرضه کند.
وی افزود: مشکل اقتصاد و تولید در کشور ما با دست برداشتن از وعده رفاه به مردم دادن، حل می‌شود و این درحالی است که اقتصاد کشور نیاز به جراحی سنگینی دارد که مردم باید با این ریاضت اقتصادی را تحمل کنند و این مهم با ایجاد اتحاد و همدلی در سطوح بالای نظام به وجود می آید.
رازقی بیان کرد: اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش‌خصوصی آماده همکاری‌های علمی و پژوهشی برای حرکت در مسیر استانداردسازی تولیدات کالا و خدمات در استان است. 

برچسب ها: اقتصاد ، اقتصاد کشور ، صادرات ، شیراز ، اتاق بازرگانی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۴۸۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی که برای شرکت در پنجمین مجمع بانک توسعه اسلامی به ریاض سفر کرده است در گفتگویی اظهار کرد: امسال پنجمین سالگرد تاسیس بانک توسعه اسلامی به عنوان بزرگترین نهاد مالی کشور‌های مسلمان است.

وی ادامه داد: ۵۷ کشور مسلمان عضو از تسهیلاتی که این بانک برای پروژه‌های زیرساختی انرژی آموزش بهداشت و سلامت تزریق می‌کند استفاده می‌کنند، ما هم در ایران به عنوان یکی از سه سهامدار بزرگ که از ابتدا نقش آفرین بودیم در پنجاهمین سالگرد مجمع عمومی بانک در ریاض شرکت فعالانه داشتیم.

خاندوزی گفت: در این اجلاس هم بخش خصوصی کشور مشارکت وسیعی داشت، هم نمایندگان بخش‌های دولتی، وزارت اقتصاد و سایر وزارتخانه‌های ذیربط در این دوره حضور فعال دارند.

وی تاکید کرد: تنها نهادی که علی رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا همچنان در تامین مالی پروژه‌ها از اعتبارات بین‌المللی به طرح‌های عمرانی کشور کمک می‌کند، بانک توسعه اسلامی است.

وزیر اقتصاد یادآور شد: ما امروز ۱۱ طرح مهم در استان‌های مختلف داریم که تامین مالی آنها به صورت ارزی توسط بانک توسعه اسلامی انجام می‌شود.

وی گفت: در سال‌های ۹۷ تا ۱۴۰۰ مشکلاتی در نظام بازپرداخت ایران وجود داشت که موجب توقف عمرانی جمهوری اسلامی ایران شده بود؛ دولت سیزدهم با اهتمام جدی این موانع و مشکلات را برطرف کرد و مجدداً شاهد این هستیم که تزریق به پروژه‌های ایران از سوی بانک توسعه اسلامی آغاز شده است.

خاندوزی اظهار کرد: در مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی غیر از اینکه صورت‌های مالی بانک به تصویب می‌رسد، خط مشی سال آینده بانک توسعه اسلامی نیز توسط وزرای قتصاد عضو تعیین می‌شود.

وی با اشاره به پیشنهاد ایران که در این نشست مطرح خواهد شد، گفت: یک پیشنهاد مهم پنجره تامین مالی ترجیحی است که با نرخ‌های ترجیحی و حمایتی بتواند از طرح‌ها در کشور‌هایی که نیاز به پروژه‌های حمایتی دارند استفاده کند. جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد خود را برای تاسیس این پنجره تامین مالی ترجیحی ارائه داده است و امیدواریم مصوب شود.

خاندوزی خبر داد: یکی از نکاتی که در دستور کار مذاکرات ما با بانک توسعه اسلامی است؛ اضافه کردن سه پروژه مهم حوزه بهداشتی درمانی و دانش بنیان کشور به ۱۱ پروژه‌ای است که قبلاً تامین مالی آنها توسط بانک توسعه اسلامی انجام شد.

وی تاکید کرد: در حاشیه اجلاس سالانه جلساتی با وزرای اقتصادی کشور‌های عضو به خصوص کشور‌های هدف که نقش پررنگ تری در تعاملات اقتصادی ما دارند به ویژه در خاورمیانه و شمال آفریقابه صورت دوجانبه تنظیم کرده‌ایم؛ البته دیدار مفصلی با همتای سعودی خود خواهم داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود