Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهي کشور گفت: نزديک به 200 گروه فعال در زمينه محيط زيست در دانشگاه‌هاي سراسر کشور باشگاه حاميان محيط زيست را تشکيل دادند که امسال مناطق اين باشگاه‌ها بايد رشد جدي داشته باشند و همکاري بين گروه‌هاي دانشجويي افزايش پيدا کند.
‌مهدي کاظمي خالدي در گفت‌وگو با ايسنا،ضمن اعلام اين خبر اظهار کرد: سازمان دانشجويان جهاد به عنوان مجموعه يا تشکل دانشجويي در واحدها و شعب خود در استان‌ها در حال فعاليت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره اينکه امسال فعاليت دانشجويي در سطح استان‌ها و دانشگاه‌ها به صورت جدي دنبال مي‌شود، خاطرنشان کرد: عضوگيري دانشجويان در تمامي شعب به صورت جدي پيگيري شده و کانون‌هايي که از سال گذشته عضو سازمان دانشجويان بودند ساماندهي مي‌شوند.
رئيس سازمان دانشجويان جهاددانشگاهي تصريح کرد: دبيران کانون ها امسال در 3 منطقه نشست‌هايي را برگزار مي‌کنند تا دانشجويان جهاد دانشگاهي بتوانند در زمينه هاي مختلف داراي پشتوانه علمي و فکري بيشتري برخوردار باشند.
کاظمي يادآور شد: جهاد دانشگاهي از گذشته به عنوان نهاد نوآور و خلاق در زمينه‌هاي مختلف به ويژه در زمينه علمي بوده است که اميدواريم اين ابتکارها در زمينه فرهنگي خود را نشان دهد.
وي با بيان اينکه مسابقات مناظرات دانشجويي يکي از نوآوري‌هاي فرهنگي جهاد دانشگاهي بوده است، گفت: اين مسابقات بر اساس نيازهاي کشور و بر اساس مدل‌هاي روز دنيا بازتعريف شده و در کشور اجرا شده است.
رئيس سازمان دانشجويان جهاددانشگاهي افزود: با توجه به اينکه مسابقات مناظرات دانشجويي در مدت کمي آغاز به کار کرده اما با استقبال خوبي روبه رو شده که امسال در مرحله استاني 500 تيم شرکت کرده بودند.
کاظمي اظهار کرد: آموزش‌هايي براي دانشجويان در حال تدوين است تا از نظر گفت‌وگو و آزادانديشي تقويت شوند و همچنين تسلط به زبان انگليسي براي حضور در مسابقات مناظرات دانشجويي خارج از کشور هم در دستور کار جهاد دانشگاهي قرار دارد.
وي با اشاره به فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي در زمينه محيط زيست خاطرنشان کرد: نزديک به 200 گروه فعال در زمينه محيط زيست در دانشگاه‌هاي سراسر کشور باشگاه حاميان محيط زيست را تشکيل دادند که امسال مناطق اين باشگاه‌ها بايد رشد جدي داشته باشند و همکاري بين گروه‌هاي دانشجويي افزايش پيدا کند.
رئيس سازمان دانشجويان جهاددانشگاهي با تاکيد بر اينکه صنايع فرهنگي يکي از نيازهاي جدي کشور است، تصريح کرد: برنامه‌هايي از جمله رويدادهاي کارآفريني استارتاپي و راه اندازي کسب و کار فرهنگي به وِيژه در استان‌هايي که کمتر در اين زمينه فعاليت داشته‌اند براي آموزش دانشجويان درنظر گرفته شده است.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی گفت: طرح «پایش و ارتقای سلامت» یک طرح سلامت‌محور است که در آن سلامت جسم و روان مورد توجه قرار دارد و در بحث سلامت جسمانی و مسائل درمانی مهم‌ترین موضوعاتی که می‌تواند سلامت اعضا را مورد خطر قرار دهد، شناسایی و در قالب تهیه پرونده شخصی توصیه‌های لازم برای درمان انجام خواهد گرفت.

علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح پایش و ارتقای سلامت اعضای جهاد دانشگاهی باتوجه‌به اهمیت آن در نظام فکری سازمان جهاد دانشگاهی آغاز شده است؛ این طرح در ادامه همان تکریم و توجه این سازمان به نیروی انسانی است.

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی بیان کرد: ما امیدواریم تمام واحدها و سازمان‌های وابسته در جهاد دانشگاهی همکاری مناسبی با این طرح داشته باشند، در این مرحله مطالعات علم، دریافت داده‌ها به‌صورت پژوهشی و تحقیقاتی توسط اعضای هیئت‌علمی و پژوهشگران جهاد دانشگاهی طراحی‌شده و امیدواریم این طرح با تلاش‌های صورت‌گرفته به‌صورت موفقیت‌آمیز اجرا شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم این طرح یک طرح پزشکی صرف نباشد و تمام ابعاد سلامت را مورد ارزیابی قرار دهد، تصریح کرد: این طرح سلامت‌محور است و در آن سلامت جسم و روان مورد توجه قرار دارد و در بحث سلامت جسمانی و مسائل درمانی مهم‌ترین موضوعاتی که می‌تواند سلامت اعضا را مورد خطر قرار دهد، شناسایی و در قالب تهیه پرونده شخصی توصیه‌های لازم برای درمان انجام خواهد گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • دانشگاهی‌ها و نمایندگان درباره جنبش دانشجویی آمریکا چه گفتند؟
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • تجمع دانشجویان در حمایت از آزادی‌خواهان حامی فلسطین برگزار شد
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت
  • نگرانی از بدرفتاری پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین به سازمان ملل رسید
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!