Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر ریاضتی مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ در خصوص وضعیت فاضلاب تهران گفت: این پروژه در 22 منطقه شهرداری تهران انجام می‌شود و هم‌اکنون پیشرفت فیزیکی فاضلاب تهران از نظر وزنی حدود57درصد بوده که جمعیت 4میلیونی نفر فعلی تهران را تحت پوشش قرار داده است.

او با اشاره به فروش انشعاب اظهار کرد: فرآیند واگذاری با توجه به همکاری که توسط شرکت‌های مناطق شش گانه آب و فاضلاب تهران وجود دارد در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا هماهنگی‌های قبلی با این شش منطقه صورت گرفته است.

ریاضتی تاکید کرد: طی 10 سال گذشته بیشترین حجم فعالیت تصفیه خانه‌های فاضلاب تهران انجام شده است و همه از تجهیزات و تاسیسات و تکنولوژی این تصفیه‌خانه‌ها متناسب با تکنولوژی و فناوری روز دنیا است، تا جاییکه نیاز به بازسازی ندارد اگر نیاز به مهندسی مجدد یا مهندسی ارزش داشته باشد، همکاران ما در اسرع وقت اقدام می‌کنند.

مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران تصریح کرد: در طرح جامع فاضلاب تهران در اجرای تصفیه خانه‌های محلی جز یک طرح محلی بقیه تصفیه خانه تقریبا به مناطق دیگر انتقال پیدا می کند و تا جاییکه تجهیزات و امکانات تصفیه داخل شهرتهران را بروزرسانی کردیم، بنابراین مشکل خاصی از لحاظ خروج تصفیه خانه تا به امروز مشاهده نشده است.

ریاضتی از اجرای پروژه تصفیه خانه فاضلاب فیروزبهرام در غرب تهران خبر داد و گفت: با اجرای آن 3میلیون و 100 هزار نفر تحت پوشش قرار خواهند گرفت. پروژه فیروزبهرام امکان تصفیه فاضلاب مناطق غرب و جنوب غربی تهران را فراهم می کند.

او تاکید کرد: 50درصد منابع مالی آن تامین شده است و مابقی نیز توسط شرکت آب و فاضلاب استان تهران و دولت تامین خواهد شد. همچنین دو پروژه دیگر در حال اجرا است که شامل 4 واحد تصفیه خانه و یک تونل به طول 12 کیلومتر است هردو پروژه براساس برنامه زمانبندی به بهره برداری می‌رسد.

ریاضتی افزود: دو تا پروژه دیگر در تهران در دست پیگیری است امیدواریم منابع و مشکلات آن حل شود.

او گفت: در بخش خدمات مهندسی هیچ نگرانی نداریم، همه مهندسین داخلی و تیم فنی تجربه کامل را دارند و در بخش های اندک پی ال سی و ابزار دقیق کنترلی از تجیزات خارجی استفاده کرده‌ایم تا براساس بخشنامه هایی که اخیرا ابلاغ شده حداکثر استفاده از توان داخلی را داشته باشیم.

ریاضتی اظهار داشت:هیچ پروژه زیست محیطی در کشور وجود ندارد که نیاز به منابع مالی نداشته باشد یا براساس توجیه اقتصادی اجر شود در واقع کم و کاستی منابع مالی وجود دارد برنامه ریزی که صورت گرفته سعی می کنیم از فاینانس داخلی و خارجی استفاده کنیم.

او با تاکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های داخلی در انجام پروژه‌ها گفت: در بخش‌ خدمات مهندسی نگرانی نداریم اما در بخش ابزار دقیق و سامانه‌های کنترل دقیق نیاز داریم از ظرفیت‌های خارجی استفاده کنیم. در حال حاضر از محل بانک توسعه اسلامی بودجه‌هایی برای ساخت چهار واحد تصفیه‌خانه فاضلاب پیش‌بینی شده است.

402

فاضلاب تهران وزن پیشرفت فیروزبهرام تجهیزات امکانات تصفیه خانه منابع مالی توان داخلی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۲۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه لاینینگ 6500 متری در آمل

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمد هادی‌زاده اظهار کرد: پروژه پوشش بتنی کانال انتقال آب (لاینینگ) به طول 6 هزار و 500 متر با اعتبار 50 میلیارد ریال در اراضی شالیزاری 18 روستای شهرستان آمل در حال اجراست.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره با نظارت مستمر کارشناسان امور فنی و زیربنایی این مدیریت بر اجرای این طرح، تصریح کرد: این طرح تاکنون به طول هزار و 250 متر با هزینه 8.5 میلیارد ریال در روستاهای کمدره، لتی‌کلا، پولیکیاده و چنگمیان اجرا و نیز در روستاهای شهنه‌کلا، پاشاکلا، اسکی‌محله، تازه‌آباد و نوآباد این شهرستان در دست انجام است.

وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح از تمام توان و ظرفیت موجود برای رشد و اعتلای کشاورزی، رسیدن به اهداف سازمانی، توسعه بخش کشاورزی، امنیت غذایی و تحقق شعار سال استفاده می شود، گفت: احداث پوشش بتنی کانال های انتقال آب، نقش تعیین کننده‌ای در بهبود راندمان آبیاری، کاهش هدر‌رفت و مدیریت توزیع آب و جلوگیری از رشد علف‌های هرز خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • اجرای پروژه لاینینگ 6500 متری در آمل
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران