Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: رسالت کمیته امداد گفتمان سازی حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و ضعیف در جامعه و زمینه‌سازی مشارکت همگانی در فقرزدایی به‌منظور توانمندسازی خانوارهای نیازمند است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از سایت خبری کمیته امداد، هدایت صفری، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در این جلسه با اشاره به اینکه الگوی فعالیت این نهاد در دو بخش طراحی‌شده است، گفت: مدیریت فقر در جامعه از طریق خدمت‌رسانی در بخش‌های مختلف به نیازمندان و احیاء، ترویج و تقویت سنت‌های حسنه اسلامی انفاق، احسان و نیکوکاری از رسالت‌های اصلی کمیته امداد بر اساس اسناد بالادستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بابیان اینکه الگوی خدمت‌رسانی کمیته امداد برگرفته از آموزه‌های دینی اسلام است، افزود: ویژگی اصلی کمیته امداد ساختار نهادی آن بوده و به‌دوراز تشریفات اداری به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از بیت ولایت و معین دولت در حوزه محرومیت‌زدایی به اقشار نیازمند جامعه در بخش‌های مختلف، خدمت‌رسانی می‌کند.

 

صفری همچنین ادامه داد: رسالت کمیته امداد گفتمان سازی حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و ضعیف در جامعه و زمینه‌سازی برای مشارکت همگانی در فقرزدایی به‌منظور توانمندسازی خانوارهای نیازمند است.

 

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان بابیان اینکه رویکرد اصلی کمیته امداد انسان‌پروری به‌جای فقیر پروری و توانمندسازی جامعه هدف است، گفت: تلاش می‌کنیم با فعالیت اثربخش در حوزه فقرزدایی خانوارهای مددجویی تحت حمایت کمیته امداد دریک بازه زمانی مشخص و زمان‌دار به‌صورت هدفمند و خودکفا شده از چرخه حمایتی این نهاد خارج شوند.

 

وی ادامه داد: بر اساس الزامات موجود در برنامه پنج‌ساله ششم توسعه باید سالانه 10 درصد از جامعه هدف کمیته امداد از طریق ایجاد اشتغال و مددکاری حرفه‌ای و تخصصی توانمند شده و از بدنه حمایتی این نهاد خارج شوند.

 

صفری راهبرد کمیته امداد را در دهه چهارم خدمت‌رسانی خود را نوآوری در خدمات به مددجویان تحت حمایت و زمینه‌سازی برای شکوفایی استعدادهای جامعه هدف اعلام کرد و گفت: رویکرد کمیته امداد در این بخش نیز تقویت سلول‌های مغزی به‌جای تقویت سلول‌های ماهیچه‌ای جامعه هدف است.

 

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان ادامه داد: تلاش می‌کنیم با اجرای برنامه‌های فکری و فرهنگی در قالب دوره‌های آموزشی و مشاوره‌های تخصصی زمینه بارور شدن استعدادهای خانوارهای تحت حمایت را فراهم کرده و فرهنگ کار و تلاش را به‌منظور ورود گروه‌های مختلف مددجویی به فضای کسب‌وکار در آن‌ها نهادینه کنیم.

 

صفری با اشاره به اینکه فقر در جامعه براثر آسیب‌های اجتماعی ازجمله حاشیه‌نشینی، اعتیاد، بیکاری، طلاق در جای دیگری تولید می‌شود، افزود: سرریز مشکلات ناشی از آسیب‌های اجتماعی به سمت حوزه‌های حمایتی ازجمله کمیته امداد بوده و این نهاد تولیدکننده فقر نبوده بلکه مصرف‌کننده آن در جامعه است.

 

وی بابیان اینکه باوجود خروج خانوارهای توانمند شده از چرخه حمایتی کمیته امداد، به جهت تولید فقر در جامعه خانوارهای جدیدی جایگزین خانوارهای توانمند شده می‌شوند، گفت: برچیده شدن فقر از جامعه نیازمند همت همگانی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

پایان پیام/73

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی حجتی صبح سه‌شنبه در نشست مشترک با کمیته امداد اظهار کرد: گام سوم طرح یاس با محوریت یاران آسیب ستیز در اردبیل با همکاری کمیته و هلال‌احمر استان به منظور ارایه آموزش مواجهه با بحران و افزایش تاب‌آوری اجرا می شود.

وی به بررسی مفاد تفاهمنامه بین این دو نهاد و اجرای فاز سوم طرح یاس اشاره و خاطرنشان کرد: طرح یاس براساس تفاهمنامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد در این استان با هدف جذب، ساماندهی و آموزش، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های مخاطبین در خصوص پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خودامدادی و دگرامدادی در بین مدد جویان دختر ۳۰ الی ۴۰ سال مجرد زیر حمایت کمیته امداد اجرا می شود.

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: این طرح آموزش‌های مورد نیاز در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط حوزه جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان به شرکت کنندگان ارایه می‌شود.

حجتی تصریح کرد: در این طرح افراد در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرآیندی می‌شوند که در بروز بحران احتمالی می‌توانند در مرحله نخست خود، سپس خانواده و در مرحله سوم اعضای محله را از بحران نجات دهند.

کد خبر 6092921

دیگر خبرها

  • رسالت معلمی دفاع از حق است
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • گفتمان «شهر زندگی» نظام معنایی را منظم می‌کند
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان
  • حمایت کمیته امداد از بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل
  • توزیع ۵۰۰ کیسه آرد در بخش گافر و پارامون بشاگرد
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود