Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سخنگوي ستاد اربعين استان تهران گفت: ستاد اربعين حسيني تنها وظيفه صدور مجوز براي برپايي موکب را بر عهده دارد و راه اندازي موکب‌ها بر عهده مردم است.
حميدرضا گودرزي در گفت و گو با خبرنگار جامعه خبرگزاري ميزان گفت: در راستاي برگزاري مراسم پياده روي اربعين حسيني، خدمات رساني به زائران در تمام شهر‌ها به‌طور يکسان انجام مي‌شود و ساکنين شهر‌هاي ديگر مي‌توانند از امکانات استانداري خود بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين در حالي است که بسياري از مردم با تصور اشتباه نسبت به تفاوت در ارائه امکانات به زائران، به تهران مراجعه، و اقدام به سفر مي‌کنند.
وي افزود: بر اساس برنامه ريزي‌هاي انجام شده، تمام ظرفيت ستاد اربعين استان تهران براي خدمات رساني به زائران، در شهر نجف متمرکز خواهد شد.
سخنگوي ستاد اربعين استان تهران خاطر نشان کرد: وظيفه صدور مجوز و پروانه ايجاد موکب در ايام اربعين حسيني بر عهده ستاد اربعين است، اما برپايي موکب‌ها در قالب مردمي و بومي انجام مي‌شود و در حيطه اختيارات و وظايف ستاد اربعين محسوب نمي‌شود.
وي عنوان کرد: افرادي که توانايي برپايي موکب در مسير‌هاي تردد زائران را دارند مي‌توانند با مراجعه به ستاد اربعين استان خود، نسبت به دريافت پروانه اقدام کنند. تاکنون نيز مجوز حدود 100 موکب در ستاد اربعين استان تهران، صادر شده است.
گودرزي اذعان داشت: پروانه برپايي موکب طي مراسم راهپيمايي اربعين حسيني از اول آبان ماه تا چهار روز بعد از پايان اربعين، قابليت اجرايي دارد.
وي در خصوص نحوه خدمات‌رساني کشور عراق در مراسم راهپيمايي اربعين گفت: در شرايطي که کشور عراق تأمين امنيت زائران را تنها وظيفه خود مي‌داند، مردم اين کشور به رسم اداي احترام، ميزبان زائران اربعين حسيني هستند. تشکيل ستاد اربعين در سيستم عراق، جايگاهي ندارد و کليه اقدامات مربوط به خدمات‌رساني به زائران ايراني توسط ستاد اربعين کشورمان انجام مي‌شود.
سخنگوي ستاد اربعين استان تهران يادآور شد: موکب‌هاي کشور عراق به مدت يک روز پس از مراسم اربعين حسيني فعال هستند و در روز‌هاي بعد از آن هيچگونه خدماتي به زائران ارائه نخواهد شد. بنابراين توصيه مي‌شود تمامي زائران اربعين حسيني در کشور عراق، بلافاصله بعد از پايان روز اربعين نسبت به بازگشت به کشور اقدام کنند تا در صورت کمبود خدمات تغذيه، بهداشت و درمان، اسکان و حمل و نقل، بامشکل روبرو نشوند.
وي در ادامه گفت: موکب‌هاي ايراني به مدت سه روز پس از پايان مراسم اربعين در کشور عراق فعالند، اما به دليل محدوديت در ارائه خدمات، امکان سرويس دهي به حجم بالاي زائران وجود ندارد بنابراين زائران ايراني بايد مدت زمان سفر خود را محدود کرده و بعد از پايان مراسم راهپيمايي نسبت به بازگشت به مرز‌هاي کشور اقدام کنند.
گودرزي افزود: ظرفيت 50 هزار صبحانه، نهار و شام، و اسکان شبانه براي 70 هزار نفر طي اربعين حسيني تدارک ديده شده است و در نظر داريم در پي مذاکرات آينده اين ظرفيت را به 100 هزار افزايش دهيم.
وي خاطر نشان کرد: چندين موکب در مرز‌هاي کشور مستقر و آماده خدمات‌رساني به مردم هستند و براساس برنامه ريزي‌هاي صورت گرفته، موکب‌هاي متعددي نيز درمسير جاده‌ها، کربلا و نجف برپا مي‌شوند.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۴۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در جلسه کمیسیون فنی دفاتر خدمات مسافرتی استان اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری کردستان و با هدف ارزیابی فعالیت، صدور مجوز، تعلیق، لغو فعالیت و رسیدگی به شکایات، تعداد ٩ پرونده مربوط به بخش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری مورد بررسی قرار گرفت.

آرمان وطن‌دوست افزود: با نظر اعضای حاضر در این کمیته برای تأسیس سه دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در استان موافقت شد.

وی با بیان اینکه با صدور این سه مجوز تعداد دفاتر خدمات‌مسافرتی و گردشگری دارای مجوز استان به ٦٤ مورد افزایش یافت، عنوان کرد: همچنین برای سه مورد شکایت از دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان رای صادر، دو دفتر لغو مجوز و یک مورد تجدیدنظر شد. 

وطن‌دوست یادآور شد: عملکرد دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان به‌صورت مستمر ارزیابی و مواردی مانند نحوه برگزاری تور‌های مسافرتی و ارائه خدمات به مشتریان، اعتبار پروانه بهره‌برداری، نحوه فعالیت، وضعیت عمومی دفاتر خدمات مسافرتی، حضور مستمر و فعال مدیر عامل و مدیران فنی در دفاتر خدمات مسافرتی و... بررسی و با متخلفان و برگزارکنندگان تور‌های بدون مجوز برخورد جدی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • جزئیاتی از ارائه خدمات به زائران حج تمتع ۱۴۰۳/ ۶۲۲ کاروان عازم سرزمین وحی می‌شوند