Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@08:12:36 GMT

اجرای بامداد فلاحتی در شب آواز ایرانی

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۵۴۸۱۲

اجرای بامداد فلاحتی در شب آواز ایرانی

به گزارش ایسکانیوز به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، بیست و سومین شب آواز ایرانی، شنبه 29 مهر ماه با حضور استادان و هنرمندان عرصه آواز و موسیقی ایرانی، ساعت ۱۸ در تالار سوره حوزه هنری برگزار می شود که در بخش پایانی این برنامه، بامداد فلاحتی خواننده آواز ایرانی به همراه نی مرتضی صنایعی، عود سیاوش اسماعیلی و دف مهدی نظام‌دوست به عنوان میهمان ویژه این برنامه در ایام عزاداری سالار شهیدان به اجرای قطعاتی متناسب با این ایام خواهد پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بامداد فلاحتی متولد هفتم تیرماه ۱۳۶۱ (یزد) کارشناس موسیقی و فارغ التحصیل رشته آهنگسازی از جهاد دانشگاهی دانشگاه هنر در سال ۱۳۹۰، آواز و نوحه خوانی را از دوران کودکی با پدر ،استاد سید حسین فلاحتی آغاز کرده که به گفته خود تا به امروز هنوز ادامه دارد.

آثاری که از بامداد فلاحتی تا به حال منتشر شده است نزدیک به ۴۰ اثر تک ترک(تک آهنگ) با آهنگ‌سازان مختلف است و هم‌چنین آلبوم‌هایی که از او تا به امروز در بازار موسیقی منتشر شده عبارتند از سیم آخر، باز‌باران، بی من مرو، آبروی آب، بی صدف دردانه باش، زیر باران شقایق، در این خانه بگردیم، هفت شهر عشق، گوهر افشان و آخرین کار راز آفرینش.

مرتضی صنایعی ( نوازنده نی) متولد آبان ماه 1354 (شهرضا) موسیقی را با ساز نی از سال 1363 آغاز و از مکتب هنرمندان ارجمندی چون ناصر پور حسین، خلیل ملکی بهره مند گردید. تکنیک صدادهی نی و ردیف عالی دستگاهی را در محضر استاد بزرگ محمد علی کیانی نژاد گذراند. در زمینه آواز نیز از محضر اساتید بزرگ ، علی رستمیان و زنده‌یاد استاد رضوی سروستانی بهره جست.

وی در زمینه ساخت نی از زنده‌یاد هوشنگ پورازاد(مبتکر) الهام گرفته که در همین زمان افتخار چندین جلسه آشنایی از مکتب خداوندگار نی استاد حسن کسایی را داشته است. وی انتشار آلبوم‌های سر سماع، هفت بند، دیلمان، شهد وشکر(موسیقی توصیفی براساس ملودی های مقامی بختیاری وقشقایی)، نغمه و نگاه ، و نوازندگی در بیش از 60 اثر هنری (مقامی و کلاسیک ) و نوازندگی در فیلم‌های بیداری رویاها ، تنهایی، پس از سالها، بیدارباش، چرخ و فلک، کیفر، دیوار را در پرونده هنری خود دارد.

سیاوش اسماعیلی (نوازنده عود) فارغ التحصیل موسیقی آهنگساز و نوازنده سازهای عود، سه تار، سنتور است. از جمله فعالیت های هنری وی می توان به اجراهای متعدد به همراه اساتیدی چون استاد فریدون شهبازیان و هادی منتظری ، زنده‌یاد ایرج بسطامی، مسعود حبیبی، بامداد فلاحتی در ایران و کشورهایی چون ایرلند ، روسیه، عمان ، ترکیه ،عراق اشاره کرد.از جمله آثار منتشر شده وی می توان به آلبوم «سرمه سا» بعنوان آهنگساز و تنظیم کننده آلبوم زیرباران شقایق استاد جلال ذالفنون و بامداد فلاحتی اشاره کرد. هم‌چنین ساخت تیتراژ و تصانیف مختلف در برنامه های صداوسیما و آثار تالیفی وی در قالب پنج جلد کتاب برای عودنوازی و سه تار با نام خنیاگر 1 و 2 از مهم‌ترین فعالیت‌های هنری اسماعیلی نام برد.وی در زمینه آموزش موسیقی سابقه بیست سال تدریس در آموزشگاه های مختلف و همچنین در دانشگاه علمی کاربردی را نیز داراست.

مهدی نظام‌دوست نوازنده دف از محضر اساتیدی چون بیژن کامکار و احمد خاک‌طینت بهره برده است. وی همکاری با اساتیدی چون جلال ذوالفنون ، هادی منتظری ، شهرام ناظری و گروه‌های بامداد ، قاصدک ،آوا و... را در کارنامه هنری خود دارد و کنسرت‌هایی را در شهرهای مختلف ایران و خارج از کشور برگزار کرده است.

در این نشست ماهانه که با هدف تجلیل از جایگاه هنر آوازخوانی، کشف و معرفی چهره‌های جدید شکل گرفته است؛ هنرمندان دیگری نیز اجرا خواهند داشت. علاقه مندان برای اطلاع از سایر بخش‌های برنامه می‌توانند‌ به اخبار تکمیلی در وب‌سایت مرکز موسیقی حوزه هنری به نشانی musicenter.ir مراجعه کنند.

علاقه‌مندان برای تماشای برخط بیست و سومین شب آواز ایرانی می‌توانند‌ به وب‌سایت موسسه حام به نشانی www.e-haam.ir مراجعه کنند.

بیست و سومین شب آواز ایرانی به همت مرکز موسیقی و مرکز محافل و جشنواره‌های حوزه هنری، شنبه 29 مهر ماه ساعت 18 در تالار «سوره» حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به حافظ برگزار می‌شود. ورود برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.

503

شب آواز ایرانی نوازنده نی نوازنده عود نوازنده دف موسیقی نوازنده

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۴۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین مستند «یک جهان آواز» به پایان رسید/ پرتره‌ای از استاد علی جهاندار 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تدوین مستند «یک جهان آواز» ساخته مجتبی سعادت و تهیه‌کنندگی راما نامی که به زندگی و فعالیت استاد علی جهاندار خواننده، مدرس آواز و ردیف‌دان می‌پردازد، بعد از سه ماه به پایان رسید. فیلمبرداری این مستند در شهرهای رودبار، شمام، تهران و کرج انجام شده است.

علی جهاندار از شاگردان استاد محمدرضا شجریان بود و از آلبوم‌های او می‌توان به «صبح مشتاقان»، «نقش پندار» و «دختر گلفروش» اشاره کرد.

در این مستند ایرج خواجه امیری، حمیدرضا نوربخش، معصومه مهرعلی، مظفر شفیعی، عباس سجادی و محمد اصفهانی که همگی از خوانندگان و مدرسان آواز ایرانی هستند، حضور دارند.

همچنین در مستند «یک جهان آواز» برای اولین بار فیلم‌های آرشیوی استادان موسیقی ایرانی از جمله محمدرضا شجریان، حسن کسایی، علی‌اکبر گلپایگانی، محمدرضا لطفی پیرامون استاد علی جهاندار پخش می‌شود.

این مستند به‌زودی در بستر پلتفرم‌های داخلی قرار خواهد گرفت.

عوامل «یک جهان آواز» عبارتند از کارگردان: مجتبی سعادت، تهیه‌کننده: راما نامی، مشاور: رامین قدردان و نهرو خلیلی، دستیار و برنامه‌ریز: حسین خلج، طراح پوستر و گرافیست: سمیه علیزاده، تصویر و تدوین: مجتبی سعادت، صدا: محمد قنبری، تیتراژ: معید سعادت، مجری طرح: گلناز سادات میرترابی، مدیر تولید: فرید پرویز، آرشیو: رامین قدردان، روابط عمومی: فروغ گشتیل و با تشکر از موسی کاظمی و دنیز جمالی.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900202

دیگر خبرها

  • وحید اسداللهی رِنگ‌های آذربایجانی را به تالار وحدت می‌آورد
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • دوقلوهای آواز ایرانی در شهر اصفهان به روی صحنه می‌روند
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران
  • پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !
  • تدوین مستند «یک جهان آواز» به پایان رسید/ پرتره‌ای از استاد علی جهاندار 
  • آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • ببینید/ بدرقه حاجیان با نوای «چاوشی‌خوانی»