Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در کلاس‌ توجیهی و آموزشی فضای مجازی و چالش‌های روبه‌روی آن شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در این کلاس که با حضور رئیس پلیس فتا شاهرود برگزار شد دانشجویان با معضلات و آسیب‌های فضاهای سایبری و مجازی آشنا شدند.

سرگرد محمود گیلانی در این جلسه آشنایی با تهدیدها و معایب فضاهای مجازی را با توجه به رواج بسیار زیاد استفاده از نرم‌افزارهای اجتماعی در بین دانشجویان ضروری دانست و گفت: «بیشترین قشری که مورد سوءاستفاده فضای مجازی قرار می‌گیرند خانم‌ها و بویژه دختران دبیرستانی و دانشجویان دختر هستند«.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از بیشترین آسیب‌هایی که اکنون وجود دارد گذاشتن عکس‌های شخصی در پست‌های اینستاگرام و پروفایل‌های تلگرام و یا حتی نگه‌داشتن عکس‌های شخصی در خود گوشی است افزود: «بیشترین دغدغه پلیس فتا سوءاستفاده از عکس‌های شخصی و اخاذی برخی افراد بعد از وجود رابطه‌های مجازی و تهدید به پخش عکس‌ها است.»

گروه‌ها و کانال‌ها از طرف پلیس فتا کنترل می‌شود و کسانی که در کانال‌های معاند نظام و برهم زننده نظم عمومی عضو باشند و با آن‌ها هم سو بوده و تأیید کنند به‌شدت برخورد قضایی خواهد شد

گیلانی تأکید کرد: «دانشجویان یوزر و پسوردی که دانشگاه در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد را حتما عوض کنند چون پرونده‌هایی در پلیس فتا وجود دارد که شخصی با یوزر و پسورد شخص دیگر به یکی از استادان توهین کرده و باعث شکایت وی شده است«.

وی فضای مجازی را ناامن دانست و تصریح کرد: «بحث دیگر حک تلگرام و دیگر نرم‌افزارهایی است که جدیدا باب شده که همه برای سوءاستفاده ساخته‌ شده و در برخی موارد با درست کردن صفحه‌های جعلی واریز پول قصد حک کردن کارت‌های بانکی و حساب‌های شخصی شما نیز مدنظر سوءاستفاده کنندگان است.»

رئیس پلیس فتا شاهرود اظهار کرد: «گروه‌ها و کانال‌ها از طرف پلیس فتا کنترل می‌شود و کسانی که در کانال‌های معاند نظام و برهم زننده نظم عمومی عضو باشند و با آن‌ها همسو و آن‌ها را تأیید کنند به‌شدت برخورد قضایی خواهد شد و در این رابطه افرادی هستند که ابتدا با تشکیل گروه‌های دینی وارد می‌شوند و بعد کم‌کم ماهیت اصلی و کارهای تشکیلاتی خود را اجرایی می‌کنند«.

گیلانی با بیان اینکه بیشترین سوءاستفاده در مواردی دیده می‌شود که گوشی و سیم‌کارت به نام یک شخص است و متأسفانه در اختیار شخص دیگری قرار می‌گیرد، به دانشجویان گوشزد کرد که گوشی‌ها را مأمن و جایی برای ذخیره تمام موارد خصوصی خود ندانند«.

وی در مورد بحث جدید سولوگامی یعنی ازدواج یک فرد با خود گفت: «نیت این مورد هم عوض کردن افکار جوانان در خصوص نیت حسنه ازدواج است که مورد تأکید پیامبر(ص) است«.

در این کلاس توسط کارشناسان دیگر پلیس فتا هشدارهایی در رابطه با عدم ارسال اطلاعات محرمانه یا عکس‌ها و فیلم‌های خانوادگی از طریق فضای مجازی، عدم خرید نرم‌افزارهایی مانند هک تلگرام، صیغه یاب، دوربین، ماهواره جیبی و ... از طریق درگاه‌های جعلی و فیشینگ داده شد و مصادیق عینی و بارزی که در شاهرود و در سطح استان و کشور به وجود آمده بود به دانشجویان بازگو شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۵۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرگرد حسین سپه وند امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در جریان رصد و پایش فضای مجازی و اجرای طرح برخورد با فروش سوالات و تجهیزات تقلب در کنکور و امتحانات نهایی، کارشناسان پلیس فتا لرستان فردی را که اقدام به فروش ابزارهایی برای تقلب در امتحان به فروش می‌رساند را شناسایی و دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد، افزود: این گونه افراد با انتشار آگهی در شبکه‌های مجازی و سایت‌های واسط خریدوفروش، اقدام به فروش سوالات و تجهیزات تقلب کنکور به قربانیان کرده و ضمن اینکه سعی می‌کنند نظم کنکور و عدالت برگزاری کنکور سالم بین داوطلبان را برهم بزنند، تنها به دنبال کلاهبرداری و کسب منفعت برای خود بوده و طبق تحقیقات به‌عمل‌آمده هیچ‌گونه دسترسی به سوالات کنکور و امتحانات نهایی ندارند و به‌هیچ‌عنوان نباید ادعای آن دراین‌خصوص را باور کرد.

رئیس پلیس فتا لرستان با بیان اینکه فروش هر گونه تجهیزات تقلب که عدالت و رقابت سالم بین داوطلبان امتحانی را به خطر بیندازد جرم است، گفت: کارشناسان پلیس فتا با بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی فروشنده این تجهیزات را در شهرستان خرم‌آباد شناسایی و پس از اخذ مجوزهای قضائی لازم، ایشان را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

سپهوند، تصریح کرد: خریدوفروش هرگونه تجهیزات برای تقلب در امتحانات کنکور جرم بوده و با متخلفان برابر با قانون برخورد قضائی صورت خواهد گرفت، همچنین شهروندان می‌توانند در صورت مواجه با این‌گونه جرایم در فضای مجازی با مرکز فوریت‌های پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس گرفته و کارشناسان ما در پلیس فتا را جهت برخورد قانونی با آنها در جریان بگذارند.

کد خبر 6087767

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • مسدود شدن پنج صفحه مجازی با محتوای غیراخلاقی در زرند
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • رصد صفحات فضای مجازی قم در قالب طرح نور /به ۱۵۰ نفر تذکر داده شد
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • نظارت پلیس فتای قم بر فضای مجازی همزمان با اجرای طرح نور
  • فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری