Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@23:43:47 GMT

ایجاد ۴ هزار شغل برای درمان‌یافتگان اعتیاد

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۵۶۹۷۴

ایجاد ۴ هزار شغل برای درمان‌یافتگان اعتیاد

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از ایجاد ۴ هزار شغل برای معتادین بهبود یافته برای اولین بار در کشور خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری ایمنا، به نقل از ایمنا سردار علی مویدی در حاشیه نشست کمیته تخصصی سازمان های مردم نهاد و توسعه مشارکت مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: 

رویکرد اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر، پیگیری بحث پیشگیری است که در این راستا حداکثر تلاش را برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد به کار خواهیم گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس مطالعات تنها راه کنترل و کاهش استفاده از مواد مخدر بهره‌گیری از ظرفیت‌های نهادهای اجتماعی است. بر همین اساس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بیشترین اعتبارات و منابع خود را در حوزه مشارکت نهادهای اجتماعی به کار گرفته است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به فعالیت تشکل مردم نهاد کنگره ۶۰ و رویکرد این کنگره به موضوع درمان اعتیاد گفت: کنگره ۶۰ از نهادهای موفق درمان و پیشگیری اعتیاد مواد مخدر است که توفیقات محسوسی نیز در این زمینه کسب کرده است. بی‌تردید با استفاده از ظرفیت نهادهای اجتماعی و همکاری مردم می‌توانیم گام‌های موثری برای اشتغال و درمان معتادین داشته باشیم.

مؤیدی تاکید کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر موضوع اشتغال درمان‌یافتگان است که بر همین اساس و با اقدامات انجام شده تا به امروز ۴ هزار نفر از درمان‌یافتگان اعتیاد توانسته‌اند در بخش‌های مختلف مشغول به کار شوند که این امر برای اولین بار است که در کشور و در راستای اقتصاد مقاومتی و با حمایت‌های دولت، ستاد مبارزه با مواد مخدر و همچنین مردم محقق شده است. وی با تاکید بر ظرفیت‌های گسترده‌ای که در میان افراد گرفتار در دام اعتیاد وجود دارد، افزود: می‌توان با تلفیق استعدادهای بهبودیافتگان و با همکاری و مشارکت مردم از ظرفیت‌های بهبود یافتگان در امر اشتغال آنها بهره گرفت.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در پاسخ به سوالی در خصوص کمک‌های بین‌المللی در حوزه مبارزه با مواد مخدر به کشورمان گفت: این کمک‌ها بسیار ناچیز است اما اقبال نهادهای بین‌المللی برای همکاری با کشورمان در حوزه مبارزه با مواد مخدر افزایش چشمگیری داشته است. در حقیقت نهادهای بین‌المللی با توجه به فعالیت چشمگیر کشورمان در امر مبارزه با مواد مخدر و شهدایی که در این عرصه تقدیم شده است، امروز نقش برجسته کشورمان را و حقانیت ما را در این عرصه پذیرفته‌اند.

مؤیدی در خصوص کشفیات مواد مخدر نیز تاکید کرد: از شش ماهه نخست امسال حدود ۱۱ درصد افزایش کشفیات انواع مخدر را شاهد بوده‌ایم و به تازگی در شرق کشور شبکه پیچیده و مافیایی قاچاق مواد مخدر را متلاشی کردیم و سرشبکه این باند قاچاق مواد مخدر که تعدادی از همکاران ما را در ناجا ظرف سال‌های گذشته به شهادت رسانده بود و در امر قاچاق مواد مخدر در کشور نقش بسزایی داشت، دستگیر شد.

وی در تشریح نظارت این ستاد بر موسسات درمان و ترک اعتیاد گفت: امروز سیستم‌های نظارتی ما در امر درمان اعتیاد فعالیت چشمگیری نسبت به گذشته دارد و اجازه اعمال سلیقه‌های بی‌رویه را نخواهیم داشت که با همکاری مردم و گزارش‌های مردمی در کنار وجود سیستم‌های نظارتی ما قطعا با هر گونه تخلفی در این حوزه برخورد خواهیم کرد.

 

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هشدار به صاحبان مالها گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیگی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، اظهار کرد: تمام ارکان از مسئولان اجرایی گرفته تا اصناف باید در بحث جهش تولید مشارکت داشته باشند. مبارزه با قاچاق کالا یکی از مباحث اصلی جهش تولید است.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است.

بیگی گفت: باید این نکته مد نظر فروشگاه‌ها باشد که چه کالایی عرضه می‌کنند! عمده کالاهای در این فروشگاهها اقلام وارداتی است و این با سیاست اولیه تشکیل این فروشگاه‌ها در تضاد است. متاسفانه شاهد عرضه محرز پوشاک قاچاق در این فروشگاهها هستیم. خواهش ما این است که مدیران این فروشگاهها اجازه ندهند تا برخوردهای نیروی انتظامی با عرضه اقلام قاچاق از جمله پوشاک قاچاق پیاده شود و قبل از این مرحله نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد:  مدیران این فروشگاه‌ها مسئولیت عرضه این کالاهای محرز قاچاق در داخل محوطه این فروشگاهها را برعهده دارند.

وی گفت: آخرین اصلاحیه قانون مربوط به سال 1401 است و مدیران فروشگاه‌ها باید با مفاد این قانون آشنا شوند.

بیگی با اشاره به اینکه آخرین آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حاکی از وجود بیش از بیست میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی است گفت: این منابع از جیب تمام ایرانیان خارج می‌شود. اگر هر کالایی از مرزهای گمرکی وارد نشده باشد قاچاق است و با آن برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۸ کیلوگرم تریاک با پوشش بار گوجه در اصفهان کشف شد
  • کشف ۱۰۰ کیلوگرم تریاک جاسازی‌شده در بار هندوانه
  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • سوداگران مرگ در دام پلیس لرستان
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین از ۳ خودرو در ارومیه
  • ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه کشف شد
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم