Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ،ربیع فلاح جلودار، صبح امروز در کارگروه اشتغال استان که در سالن شماره یک استانداری مازندران برگزار شد ، با بیان اینکه تا وقتی فقر و ضعف وجود دارد، همه باید برای رفع ان تلاش کنیم،  اظهار داشت:یکی از ملاک‌های کمیته امداد از بدو تأسیس رفع فقر بوده است.

وی افزود:کارهای خوبی در زمینه اشتغال در استان انجام شده است اما با توجه به مطالبات مردم، هنوز فاصله زیادی تا رفع این مشکل داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مازندران  با اشاره به سهم 87 میلیارد تومانی کمیته امداد در سال 96، گفت: تا کنون با 51 میلیارد تومان حدود 2 هزار و 900 اشتغال بوده و با توجه به همین جدول باید سهم کمیته امداد چهار هزار و 900 شغل شود.

وی با بیان اینکه، حداقل چهار درصد از جمعیت کشور برای استان مازندران است، افزود: سهم ما از رقم از این تبصره مشخص شده و باید این رقم را به سهمیه جمعیتی استان برسانیم.

فلاح در رابطه با بانک‌های استان و با اشاره به اینکه معدل ما به نسبت کشور بسیار پایین است، گفت: ما در میزان وردی و معرفی به بانک‌ها جزو چهار استان اول هستیم اما میزان خروجی ما وضعیت مناسبی ندارد.

وی در رابطه با سخت‌گیری بانک‌ها در داشتن ضامن افزود: مددجو نمی‌تواند چند نفر را به عنوان ضامن پیدا کند، تدابیری اتخاذ شود تا یک ضامن برای مدد جویان کافی باشد.

استاندار مازندران  گفت: تا پایان آذرماه باید نسبت به پرداخت‌ها اقدام شود.

استاندار مازندران با تأکید بر هماهنگی میان بسیج و کمیته امداد و با بیان اینکه برخی افراد شاید مستقیماً از کمیته مداد دریافتی نداشته باشند، اما کمتر از مددجویان نیستند، خواستار آن شد که در صورت امکان، این افراد نیز در چتر حمایتی کمیته امداد قرار گیرند.

فلاح خواستار آن شد که دستگاه‌های دولتی از بخش خصوصی که دارای دانش کافی و توانمند است، بهره برده و راه را برای انها فعال کنند و دستگاه‌های دولتی بپذیرند که تصدی‌گری مانع توسعه است.

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری طبق داده مرکز آمار، در تابستان 95 حدود 108 بوده و این میزان در تابستان 96 به 9.5 کاهش یافته است، این امر را نتیجه تلاش‌های بخش‌های مختلف دانست و افزود: تابستان استان مازندران در تمام زمینه‌ها از جمله گردشگری، تابستان پررونقی است و با تلاش‌ها و اقدامات بویژه در گردشگری بهبودی نسبی در اشتغال سال 96 داشتیم که باید این میزان بهبود یابد.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۷۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران گفت: با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری و افزایش ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی در مازندران یک‌هزار شغل جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، قاسم کریم‌زاده، امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی این استان اظهار کرد: در این نمایشگاه پنج محور پتانسیل شیلاتی مازندران بررسی و در نمایشگاه عرضه شده است.

وی با بیان اینکه صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی است، افزود: شیلات مازندران دارای سه هزار و ۹۰۰ واحد آبزی‌پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

مدیرکل شیلات مازندران میزان تولید این استان را در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن عنوان و مطرح کرد: از این میزان تولید سالانه شش تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود.

کریم‌زاده با اعلام اینکه سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات این استان ۸۰۳ میلیون دلار بود، گفت: ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است که سالانه دو هزار و ۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود؛ از این میزان با استحصال ۹۰۳ تن خاویار به ارزش اقتصادی یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی میزان صادرات ماهیان خاویاری را با میزان تولیدات خاویار ۱۱۰ تن انواع گوشت خاویاری به کشورهای مختلف با ارزش اقتصادی آن ۷۳۰ هزار دلار بیان کرد و گفت: مازندران ۵۲ درصد استحصال ماهیان خاویاری کل کشور و ۴۷ درصد استحصال خاویار را در اختیار دارد.

این مسئول با اشاره به توسعه زنجیره ارزش محصولات شیلاتی این استان یادآور شد: سه موضع توسعه پرورش ماهی در قفس‌های دریایی با نگاه اقتصاد دریا محور با مشارکت مردم، توسعه پرورش ماهیان خاویاری با اراضی ساحلی و تولید ماهیان کیلکا با اقتصاد دریامحور در این اداره‌کل مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش پیدا می‌کند، همچنین یک‌هزار شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 748902

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است