Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، از تحصیل 302 دانش آموز اتباع عراقی و افغانستانی در مدارس استان خبر داد.

سلیمان محبی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از مجموع دانش آموزان خارجی در کرمانشاه، 298 نفر آن ها را دانش آموزان عراقی و چهار نفر را نیز دانش آموزان افغانستانی تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص دانش آموزان با ملیت عراقی گفت: بیشترین دانش آموزان عراقی به تعداد 185 نفر در شهرستان کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند که 131 نفر آن ها در مدارس ناحیه سه، 28 نفر در مدارس ناحیه 2 و 26 نفر نیز در ناحیه یک حضور دارند.
محبی ادامه داد: همچنین 40 نفر از دانش آموزان عراقی در اسلام آبادغرب، 16 نفر در جوانرود، 12 نفر در پاوه، 10 نفر در سرپل ذهاب، هفت نفر در سنقر و کلیایی، هفت نفر در گیلانغرب، چهار نفر در صحنه، چهار نفر در کنگاور، چهار نفر در ماهیدشت، سه نفر در باینگان، 2 نفر در بیستون، 2 نفر در قصرشیرین، یک نفر در روانسر و یک نفر نیز در گهواره مشغول به تحصیل هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: از مجموع چهار دانش آموز با تابعیت افغانستانی نیز سه نفر آن ها در کنگاور و یک نفر هم در گیلانغرب مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: در مجموع 121 نفر از دانش آموزان عراقی و افغانستانی که 61 نفر آن ها را دانش آموزان پسر و 60 نفر نیز دانش آموزان دختر تشکیل می دهند در مقطع ابتدایی تحصیل می کنند.
محبی، تعداد دانش آموزان مقطع متوسطه اول اتباع خارجی استان کرمانشاه را نیز 82 نفر ذکر کرد و افزود: نسبت جنسیت آن ها در عدد 41 برابر است.
مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه، همچنین دانش آموزان مقطع متوسطه دوم اتباع خارجی را نیز 99 نفر عنوان و اظهار کرد: 62 نفر آن ها را دانش آموزان دختر و 37 نفر نیز دانش آموزان پسر تشکیل می دهند.
وی همچنین یادآوری کرد در مقطع پیش دانشگاهی هیچ دانش آموز اتباع خارجی در استان کرمانشاه تحصیل نمی کند.
محبی در پایان گفت: از مجموع 302 دانش آموز دارای تابعیت عراقی و افغانستانی در کرمانشاه، 163 نفر آن ها را دانش آموزان دختر و 139 نفر را نیز دانش آموزان پسر تشکیل می دهند.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت دارای 325 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.
گزارش رویدادهای خبری به همراه گزارش تصویری آن ها و اخبار متنوع دیگر، هر روز بر روی سایت ایرنا استان کرمانشاه ttp://www.irna.ir/kermanshah و کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام به آدرس irnakermanshah@ منتشر خواهد شد.
8066/7458 خبرنگار:مسعود اسماعیلی ** انتشاردهنده:علی مولوی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۱۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی، ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی عناصر تعلیم و تربیت و همه معلمان و مربیان، شاهد اتفاقات خوبی در استان بودیم.

وی تصریح کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است؛ به طوریکه یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ابراز کرد: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت و ساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

اسماعیلی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

وی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، خاطرنشان کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش یافته و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 6098057

دیگر خبرها

  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی