Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: مدیریت فقر در جامعه از طریق خدمت‌رسانی در بخش‌های مختلف به نیازمندان و احیاء، ترویج و تقویت سنت‌های حسنه اسلامی انفاق، احسان و نیکوکاری از رسالت‌های اصلی کمیته امداد بر اساس اسناد بالادستی است.

هدایت صفری بابیان اینکه الگوی خدمت‌رسانی کمیته امداد برگرفته از آموزه‌های دینی اسلام است، افزود: ویژگی اصلی کمیته امداد ساختار نهادی آن بوده و به‌دوراز تشریفات اداری به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از بیت ولایت و معین دولت در حوزه محرومیت‌زدایی به اقشار نیازمند جامعه در بخش‌های مختلف، خدمت‌رسانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: رسالت کمیته امداد گفتمان سازی حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و ضعیف در جامعه و زمینه‌سازی برای مشارکت همگانی در فقرزدایی به‌منظور توانمندسازی خانوارهای نیازمند است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان بابیان اینکه رویکرد اصلی کمیته امداد انسان‌پروری به‌جای فقیر پروری و توانمندسازی جامعه هدف است، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با فعالیت اثربخش در حوزه فقرزدایی خانوارهای مددجویی تحت حمایت کمیته امداد دریک بازه زمانی مشخص و زمان‌دار به‌صورت هدفمند و خودکفا شده از چرخه حمایتی این نهاد خارج شوند.

صفری گفت: بر اساس الزامات موجود در برنامه پنج‌ساله ششم توسعه باید سالانه 10 درصد از جامعه هدف کمیته امداد از طریق ایجاد اشتغال و مددکاری حرفه‌ای و تخصصی توانمند شده و از بدنه حمایتی این نهاد خارج شوند.

وی راهبرد کمیته امداد را در دهه چهارم خدمت‌رسانی خود را نوآوری در خدمات به مددجویان تحت حمایت و زمینه‌سازی برای شکوفایی استعدادهای جامعه هدف اعلام کرد و گفت: رویکرد کمیته امداد در این بخش نیز تقویت سلول‌های مغزی به‌جای تقویت سلول‌های ماهیچه‌ای جامعه هدف است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان ادامه داد: تلاش می‌کنیم با اجرای برنامه‌های فکری و فرهنگی در قالب دوره‌های آموزشی و مشاوره‌های تخصصی زمینه بارور شدن استعدادهای خانوارهای تحت حمایت را فراهم کرده و فرهنگ کار و تلاش را به‌منظور ورود گروه‌های مختلف مددجویی به فضای کسب‌وکار در آن‌ها نهادینه کنیم.

صفری با اشاره به اینکه فقر در جامعه براثر آسیب‌های اجتماعی ازجمله حاشیه‌نشینی، اعتیاد، بیکاری، طلاق در جای دیگری تولید می‌شود، افزود: سرریز مشکلات ناشی از آسیب‌های اجتماعی به سمت حوزه‌های حمایتی ازجمله کمیته امداد بوده و این نهاد تولیدکننده فقر نبوده بلکه مصرف‌کننده آن در جامعه است.

وی بابیان اینکه باوجود خروج خانوارهای توانمند شده از چرخه حمایتی کمیته امداد، به جهت تولید فقر در جامعه خانوارهای جدیدی جایگزین خانوارهای توانمند شده می‌شوند، گفت: برچیده شدن فقر از جامعه نیازمند همت همگانی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۵۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد

به گزارش قدس خراسان رضوی به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره)، رضا سلم آبادی در مراسم واگذاری ۳۳۸۶۳ واحد مسکونی به مددجویان در کل کشور که به صورت وبیناری با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: ۳۳ هزار و ۸۶۳ واحد مسکن مددجویی امروز در کشور افتتاح که از این تعداد، ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی مربوط به خراسان رضوی است.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی خراسان رضوی گفت: این واحدها از مجموع تفاهم نامه با سپاه و بنیاد علوی در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت و روستاهای استان ساخته شده است.

وی افزود: برابر تفاهم انجام شده در سال ۱۴۰۱، طی دو سال تعداد ۶۰۰۰ واحد مسکن مددجویی در استان خراسان رضوی ساخته می‌شود.

سلم آبادی تصریح کرد: سال گذشته ۱۹۰۰ واحد مسکن مددجویی و امروز ۲۱۰۵ واحد مسکن تحویل مددجویان شد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی خراسان رضوی با بیان اینکه حدود ۲۰۰۰ واحد مسکن مددجویی بر اساس تفاهم نامه باید احداث و تحویل مددجویان شود، گفت: تلاش می‌شود این واحدها در زمستان سال جاری به بهره برداری برسد.

وی افزود: برای ساخت این واحدهای مسکونی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان بلاعوض توسط کمیته امداد، ۵۰ میلیون تومان تسهیلات صندوق امداد ولایت و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات بنیاد مسکن به مددجویان پرداخت شده است.

سلم آبادی تصریح کرد: برخی از این واحدها با مشارکت خیرین ساخته و تحویل مددجویان شده است.

دیگر خبرها

  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد زنجان همکاری دارند
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • اولین نشست رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی گیلان برگزار شد
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است