Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور رباطی معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران،معاونین و مدیران شهرداری منطقه 22 ، مراسم تکریم و معارفه شهرار منطقه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه که صبح امروز شنبه در ساختمان مرکزی شهرداری منطقه 22 برگزار شد، رباطی معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران در سخنانی با تقدیر و تشکر از خدمات دکتر مولایی شهردار سابق منطقه خاطرنشان کرد: با تغییر ماموریت ها و وظایف شهرداری تهران از ابتدای تاسیس تا به امروز و تغییر  آن از یک نهاد صرفا خدماتی به یک نهاد اجتماعی نگاهها و خواسته های مردم نیز نسبت به آن تغییر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش برای تحقق زیرساخت ها و ایجاد آرامش و رفاه برای شهروندان تنها در سایه شکل گیری سیاست یکپارچه مدیریت شهری محقق می شود، اما متاسفانه آنگونه که باید و شاید سیاست گذاری ها آنهم در بحث کلان به خوبی صورت نگرفته است.

وی افزود: با استناد به سخنان امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری که فرمودند: مردم ولی نعمتان ما هستند در همین راستا ایجاد رفاه شهروندان باید در اولویت برنامه های مدیریت شهری قرار گیرد و پروژه های فرا منطقه ای منطقه به ویژه زیرساخت های گردشگری منطقه در سایه یک سیاست برنامه ای نظام مند با بهره گیری از نظرات و تجربیات افراد نخبه و خوش فکر منطقه اجرایی شود. خوشبختانه با توجه به استعدادی که در منطقه 22 از نظر وجود زیرساخت ها وجود دارد و مهمترین این زیرساخت ها در بخش گردشگری منطقه موجود است، این استعدادها باید با تلاش و پشتکار به عنوان الگویی برای برنامه ریزی های سایر مناطق تهران قرار گیرد. به منظور پیشبرد این اهداف دکتر نوذرپور یکی از چهره های نام آشنا و از صاحب نظران حوزه نظریه پردازی اجتماعی و مدیریت شهری می باشند و یکی از گزینه های اصلی برای اداره منطقه از سوی دکتر نجفی شهردار محترم تهران بودند.

نوذر پور شهردار منطقه 22 نیز در ادامه در سخنانی ضمن تقدیر از زحمات دکتر مولایی به بیان نقطه نظرات، سرفصل ها و رویکردهای کاری خود در منطقه پرداخت و اظهار کرد: علی رغم ساخت و سازها و امکانات شهری زیادی که در شهر تهران وجود دارد اما تا به امروز سیاست گذاری های صورت گرفته در برخی از حوزه ها با کاستی هایی مواجه بوده است و در این برهه از زمان می طلبد که با تغییر سیاست‌ها در مدیریت شهر تهران به کیفیت زندگی شهروندان و ارتقاء آن با در نظر گرفتن مصلحت شهر و منفعت ملی توجه ویژه ای شود. لذا تغییر سیاست ها و جهت گیری ها خواسته مردمی بوده است که در انتخابات شرکت و خواستار تغییرات در شهر تهران شدند.

وی در ادامه به تشریح و توضیح سرفصل ها و رویکردهای کاری خود پرداخت و گفت: تغییر از مدیریت روزمره به مدیریت برنامه محور بر اساس سند چشم انداز شهر تهران، تغییر از رویکرد مساله محور به دارایی محور، تغییر از مدیریت سنتی به مدیریت دانایی مبنا،تغییر مدیریت غیرشفاف به مدیریت شیشه ای،مدیریت عمرانی محور به مدیریت اکولوژیک مبنا، تغییر از رویکرد خودبسندگی به رویکرد دیپلماسی محور، مدیریت صرفا کالبدی به مدیریت فرهنگ مبنا، مدیریت جزیره ای به مدیریت هماهنگ،مدیریت مالی شهری به مدیریت اقتصاد شهری مبنا و توجه به بحث اشتغال، کسب و کار مردم و تولید ثروت، تحقق مدیریت هوشمند، تغییر مدیریت بحران محور ، تغییر رویکرد مرد محور به خانواده محور، رویکرد رئیس مبنا به سازمان مشارکت محور، مدیریت سازمان مبنا به مردم محور، و تغییر مدیریت خیر خاصه به خیر عامه و ...  از جمله برنامه های در نظر گرفته شده است که در شهرداری منطقه 22 باید به آن توجه ویژه ای شود.

به گفته نوذرپور توجه صرف به مسائل عمرانی شهر غلط است و مسائل فرهنگی و اجتماعی و تلاش برای داشتن یک شهر با کیفیت با استفاده از ظرفیت های موجود و جذب دانش،سرمایه و تخصص افراد، ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال مردم و بکارگیری مشارکت مردم در اداره محلات باید مورد توجه قرار گیرد.

در این جلسه مولایی شهردار اسبق منطقه نیز گزارشی از فعالیت های انجام شده در سطح منطقه داد.

بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه22 شهرداری تهران،  نوذرپور مدیر کل دفاتر برنامه ریزی عمرانی وزارت کشور،ریاست مرکز مطالعات شهری وزارت کشور، معاون سازمان شهرداری های کشور،ریاست کمیته آمایش،مسکن و شهرسازی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس هیات مدیره جامعه مهندسان شهرساز ایران و ... را در پرونده کاری خود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۵۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه دغدغه امروز مدیریت شهری اصفهان پرداختن رسانه‌ها به ویژگی‌های شاخص شهری است، گفت: برند شهر اصفهان باید حفظ شود و نباید بدون در نظر گرفتن نقاط قوت این کلان‌شهر، تنها به نقاط ضعف و مشکلات آن بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعلی معرک‌نژاد امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان با تاکید بر تکریم و احترام جامعه رسانه‌ای اصفهان از سوی مدیریت شهری اظهار کرد: افزایش ظرفیت نقدپذیری، تکریم اصحاب رسانه و در دسترس بودن مسئولان شهری برای پاسخگویی به جامعه رسانه‌ای اصفهان با هدف ایجاد تعامل و هم‌افزایی با رسانه‌ها رویکرد مدیریت شهری در این دوره بوده است.

وی با بیان اینکه شهرداری اصفهان در سال گذشته به برگزاری ۲۶ جلسه تخصصی با رسانه‌های این کلان‌شهر پرداخته است، افزود: ۴ تور رسانه‌ای و ۲۳ افتتاحیه که در مجموع شامل ۵۳ رویداد می‌شود، سال گذشته از سوی شهرداری این کلان‌شهر با اصحاب رسانه برگزار شده است.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه مجموعه مدیریت شهری آماده تعامل با جامعه‌رسانه‌ای و پاسخگویی به آن‌ها است، تصریح کرد: سال گذشته این مجموعه به‌طور مستمر هر هفته با اصحاب رسانه تعامل داشته و در ارتباط بوده است.

معرک‌نژاد با بیان اینکه طی دو سال گذشته شهرداری اصفهان به بسترآفرینی برای ایجاد تعامل بیشتر و ارتباط با رسانه پرداخته است، گفت: سال گذشته ۶۶ برنامه تلویزیونی و حدود ۴۰ برنامه رادیویی با حضور شهردار و مسئولان شهری اجرا شد، همچنین در راستای این بسترسازی و برای بررسی چالش‌ها و مشکلات اصحاب رسانه با خانه مطبوعات و انجمن صنفی خبرنگاران این کلان‌شهر نیز ارتباط مکرر و پیوسته‌ای داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دغدغه امروز مدیریت شهری اصفهان پرداختن رسانه‌ها به ویژگی‌های شاخص شهری است و نباید بدون در نظر گرفتن نقاط قوت این کلان‌شهر تنها به نقاط ضعف و مشکلات آن بپردازیم، خاطرنشان کرد: برند شهر اصفهان باید حفظ شود و رسانه‌ها در این امر خطیر نقش بسیار پررنگ و قابل اهمیتی دارند.

کد خبر 747886

دیگر خبرها

  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم