Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@08:16:33 GMT

کاهش مشتری در روز دوم اجرای طرح رجیستری تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۶۶۴۸۵

کاهش مشتری در روز دوم اجرای طرح رجیستری تلفن همراه

تهران- ایرنا- فروشندگان مرکزهای عرضه علاءالدین، ایرانیان و تقاطع حافظ- جمهوری در روز دوم اجرای طرح رجیستری گوشی های تلفن همراه، از کاهش مشتری گلایه داشتند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، طرح کددار کردن گوشی های تلفن همراه معروف به رجیستری از جمعه این هفته (بیست و هشتم مهرماه) کلید خورد.
این طرح تلاش دارد بازار قاچاق تلفن های همراه را ساماندهی کرده و جلو این معضل را برای همیشه بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اجرای طرح رجیستری به مردم کمک می کند از شیوه ورود گوشی های تلفن همراه به کشور آگاه شده و از خرید گوشی های وارداتی از مسیرهای غیررسمی خودداری کنند.
همچنین این طرح سبب می شود وارد کنندگان قانونی خدمات مطلوب پس از فروش را دراختیار مردم قرار دهند و کسی از نداشتن خدمات پس از فروش گوشی های تلفن همراه متضرر نشود.
بنابه اطلاع رسانی های قبلی اجرای طرح ریجستری از جمعه بیست و هشتم مهرماه آغاز شد و در این مرحله قرار است پایش بازار انجام شود.

** واکنش خریداران
خبرنگار ایرنا امروز در روز دوم اجرای این طرح به برخی مرکزهای مهم فروش تلفن همراه در تهران مراجعه کرد.
در همان آغاز خلوتی راهروهای بازار علائالدین و بازار ایرانیان مشهود لود.
یکی از عرضه کنندگان در پاساژعلاءالدین درباره علت کاهش مراجعه مردم به خبرنگار ایرنا گفت: اجرای طرح رجیستری سبب شده است مردم کمتر برای خرید مراجعه کنند.
«مردم ترجیح می دهند صبر کنند تا وضعیت این طرح روشن شود و سپس اقدام به خرید کنند».
یکی دیگر از فعالان بازار تلفن همراه تاکید کرد سردرگمی مردم از نتیجه اجرای طرح مقداری بر تصمیم آنها برای خرید اثر گذاشته و شاید به همین علت زمان خرید خود را تغییر داده اند.
یکی دیگر از عرضه کنندگان در تقاطع خیابان های حافظ و جمهوری معتقد بود: اجرای طرح، بازار را کساد کرده و مردم کمتر برای خرید رغبت دارند.

** سوء استفاده برخی عرضه کنندگان
عرضه کننده دیگری گفت: همکاران می دانند قیمت ها پس از اجرای طرح افزایش می یابد؛ بنابراین از همکاران گوشی می خرند تا بعد از افزایش قیمت ها، آنها را به چند برابر قیمت بفروشند.
عده ای از عرضه کنندگان گوشی های تلفن همراه نیز معتقد بودند اجرای طرح ریجستری افزایش قیمت 15 تا 20درصدی را به همراه دارد.
آنان به خریداران توصیه می کردند «اگر قصد خرید دارید همین امروز اقدام کنید تا مشمول افزایش قیمت ها نشوید».
برخی عرضه کنندگان نیز اعتقاد داشتند اجرای طرح در عمل با مشکل روبرو می شود و فقط کسادی و افزایش قیمت را به دنبال می آورد.

** فرجام سخن
قبضه بازار تلفن همراه کشور از سوی خلافکاران و قاچاقچیان و سود چند صد میلیارد دلاری آنان از جیب مردم و دولت سبب چاره اندیشی هایی شد تا بازار تلفن همراه کشور از دست قاچاقچیان خارج شده و مردم کالای اصلی و با خدمات پس از فروش مناسب دریافت کنند.
دغدغه‌ها مسئولان را واداشت طرح های مختلف را در سال های گذشته به مرحله اجرا درآورند که این طرح ها یا به دلیل نداشتن ساز و کار مناسب با شکست روبرو شدند و قاچاقچی با خیالی آسوده به کار خود ادامه می داد.
روند رو به رشد قاچاق تلفن همراه به کشور ادامه یافت تا اینکه در دولت یازدهم تلاش هایی نوین برای مقابله با قاچاق را آغاز کرد.
اینک نتیجه آن تمهیدها، در دولت دوازدهم به اجرای طرح رجیستری برای شفافیت بازار عرضه گوشی های همراه انجامیده است؛ با این همه، همانگونه که در مرحله نخست «پایش بازار» به عنوان یکی از ارکان اصلی دیده شده است، باید برای رفع مشکلات کنونی و سوء استفاده های احتمالی چاره اندیشی شود.

برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
‏IRNAeco@
اقتصام*2078*1961* گزارش: محمد مهدی بهرامی* انتشار: مریم مسعود

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۶۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟

فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.

با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت به ایسنا گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند، ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد، ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده، ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • ویدئوی دیدنی از تاثیر حجاب و پوشش روی مشتری های یک فروشنده خانم | از شماره تلفن خواستن برای خریدهای بعدی تا ...
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟