Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه سومریه، فرمانده نیروهای پیشمرگه روز شنبه با ارسال نامه ای به آیت الله سید علی سیستانی خواستار دخالت ایشان به منظور جلوگیری از فروپاشی روابط تاریخی مشترک بین شیعیان و کردها شد.

«سیروان بارزانی» فرمانده نیروهای پیشمرگه کردستان عراق در نامه خود نوشت: «آنچه که در عرصه سیاسی شامل درگیری بین کُردها و شیعیان و درگیری‌ های نظامی بین نیروهای پیشمرگه و حشد شعبی رخ می دهد، امری کاملا نامطلوب است و ما یقینا می دانیم که فتوای شما برای تشکیل حشد شعبی به منظور مبارزه در برابر تروریست های داعش و تکفیری ها و حمایت از کرامت و حفاظت از عراقی ها بود نه برای مقابله با مسلمانان کردستان».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما شاهد مواضع شفاف و فتواهای حکیمانه شما هستیم و مطمئن هستیم که از ظلم و ستم‎ ها علیه کردها و شیعیان در دوره رژیم‎ های سابق به طور کامل درایت و اطلاع دارید. ما جبهه مشترک در مبارزه علیه دیکتاتوری و کشتار جمعی داشتیم و اکنون نمی خواهیم که این تاریخ مشترک و طولانی با تحریک طرف های خارجی که به مصلحت و منفعت ما نیست، خراب شود و طی روزهای گذشته ثابت شد که درگیری و خونریزی در میادین جنگ بین فرزندان ما به نفع هیچ طرفی نیست.

گفتنی است که شورای امنیتی اقلیم کردستان روز جمعه دولت عراق را به حمله به سوی نیروهای پیشمرگه متهم کرد و گفت گروهی از نیروهای الحشد الشعبی عراق نیز در این حمله مشارکت داشته اند و تلاش کرده تا به منطقه «قوشتپه» در جنوب اربیل نفوذ کنند.

فرماندهی مشترک عملیات ارتش عراق در پاسخ به این اتهامات اعلام کرد که بعد از انتشار نیروهای ارتش عراق در کرکوک و مناطق مورد مناقشه برای ایجاد امنیت در این مناطق نیروهای عراقی برای تکمیل عملیات خود راهی منطقه التون کوپری شدند.

بر اساس این بیانیه این اقدام به درخواست مردم این شهر صورت گرفته زیرا شهر آنها با وجود حضور نیروهای پیشمرگه به محلی برای تجمع تروریست های وابسته به پ ک ک تبدیل شده بود. به همین دلیل وقتی نیروهای عراقی به التون کوپری نزدیک شدند با تیراندازی از سوی نیروهای پیشمرگه مواجه شدند و همچنین به سوی نیروهای ارتش عراق خمپاره و موشک های میلان آلمانی شلیک شد که به یک تانک ارتش اصابت کرد و منجر به شهادت ۲ نیروی ارتش عراق و زخمی شدن ۵ تن دیگر شد.

به این ترتیب نیروهای کُرد حتی پل التون کوپری را هم منفجر کرده با این حال نیروهای عراقی موفق شدند وارد شهر شده و امنیت را در آن اعمال کنند، بر اساس بیانیه فرماندهی مشترک عملیات ارتش عراق نیروهای عراقی می توانستند این درگیری ها را با سرعت به پایان برسانند اما به دلیل نگرانی نیروهای ارتش از هدف قرار گرفتن نیروهای پیشمرگه که در کنار نیروهای مزدور پ ک ک حضور داشته اند از هدف قرار دادن منبع آتش خودداری کردند.

در این بیانیه تأکید شده که فقط نیروهای مبارزه با تروریسم، پلیس فدرال و نیروهای لشکر نهم زرهی وارد این شهر شده اند و بعد از استقرار نیروها، لشکر ۲۰ ارتش عراق مسئولیت حفظ این منطقه را برعهده گرفته است.

انتهای پیام/

فرمانده نیروهای پیشمرگه به آیت الله سیستانی نامه نوشت

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۱۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق

اداره خودمختار کُردها در شمال و شرق سوریه با هماهنگی پارلمان عراق، ۱۹۱ خانواده آواره عراقی ساکن اردوگاه الهول سوریه را از این اردوگاه به عراق بازگرداند.

به گزارش ایسنا، اداره خودمختار کُردها در شمال و شرق سوریه با هماهنگی پارلمان عراق ۱۹۱خانواده آواره عراقی ساکن اردوگاه الهول روز یکشنبه این اردوگاه را ترک کرده و به عراق برگشتند.

به گزارش کردپرس، از ابتدای سال  میلادی جاری، این دومین دسته از آوارگان عراقی ساکن اردوگاه الهول واقع در شمال سوریه هستند که به عراق باز می‌گردند.

اردوگاه الهول در مسافت حدود ۱۰ کیلومتری مرزهای عراق واقع شده است. این اردوگاه که در استان الحسکه در شمال شرقی سوریه قرار دارد بیش از ۵۷ هزار تن را در خود جای داده که بیشتر آنها از اعضای خانواده گروه تروریستی داعش هستند.

اردوگاه الهول سوریه به ویژه با حضور تعداد زیادی از خانواده‌های داعشی با تابعیت‌های مختلف، عامل نگرانی کشورهای منطقه عربی است.

طی ماه‌های گذشته، قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق، سلسله نشست‌هایی با سفرای کشورهای خارجی و عربی در بغداد برگزار کرد و در آن از آنها خواست تا اتباع خود را از داخل این اردوگاه بازگردانند.

وی این اردوگاه را یک بمب ساعتی توصیف کرده و گفته است: بیش از ۲۰ هزار نفر از ساکنان اردوگاه الهول زیر ۱۸ سال دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • امیر بختیاری: تقلیل اقدامات ارتش در سال ابتدایی جنگ بی‌انصافی است/ در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت/ از سال دوم جنگ وحدت فرماندهی بین ارتش و سپاه از بین رفت
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان
  • امروز بازدارندگی و قدرت تهاجمی نیروهای مسلح برای همگان آشکار است
  • سیرسکی: اوضاع اوکراین وخیم است
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره « تیک تاک » کشته شد
  • انصار الله یک کشتی انگلیسی را هدف قرار داد و یک پهپاد آمریکایی را سرنگون کرد
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد