Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد خاکی معاونت امور اجتماعی بهزیستی استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: در پی اجرای طرح جمع آوری کودکان کار و خیابانی طی روزهای اخیر، یک تیم تحقیقاتی متشکل از پژوهشگران وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در رابطه با کودکان زباله گرد و تعیین تکلیف وضعیت ساماندهی آن‌ها حساسیت نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مبحث کودکان کار و خیابانی با مسأله کودکان زباله گرد با یکدیگر متفاوت است و تیم تحقیقاتی فوق در خصوص اینکه این کودکان چه تعداد و از چه کشورهایی هستند و همچنین برای تعیین سن و سال آن ها مشغول به تحقیق و تفحص هستند و سازمان بهزیستی با وجود اینکه وظیفه‌ای در این رابطه ندارد، این تیم تحقیقاتی را همراهی می کند.

معاونت امور اجتماعی بهزیستی استان تهران ادامه داد: چند مسأله در رابطه با کودکان زباله گرد مطرح است و توجه به مسائلی از جمله اینکه این کودکان برای خود کار می کنند و یا شخص خاصی در قالب پیمانکار آن ها را به کار گرفته است و موضوع دیگر اینکه آیا این کودکان ارتباطی با مراکز جمع آوری و تفکیک پسماند دارند یا خیر، امری ضروری است.

خاکی خاطر نشان کرد: عده‌ای از کودکان زباله گرد خانواده‌ای ندارند و برخی برای رفع نیازهای مالی و تامین نیازمندی های خانواده خود مجبور به کار هستند و برخی نیز از سوی متخلفان اجیر شده و مورد سوء استفاده قرار می گیرند.

وی یادآور شد: آمارهایی که تاکنون از تعداد و نقاط حضور کودکان زباله گرد اعلام شده است، آمار دقیقی نبوده و با یکدیگر تناقض دارند و تا این لحظه آمار مشخصی از جزییات این کودکان در دست نیست.

بیشتر کودکان زباله گرد به بیماری‌های واگیردار مبتلا هستند

معاونت امور اجتماعی بهزیستی استان تهران تاکید کرد: آن گونه که سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه حمایت از کودکان کار و زباله گرد می‌گویند، اغلب این کودکان به بیماری هایی چون هپاتیت، ایدز، سوء تغذیه، بیماری های پوستی، بیماری های روحی و روانی مبتلا هستند.

خاکی تصریح کرد: پس از پایان یافتن تحقیق و پژوهش کار گروه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و شناسایی کودکان زباله گرد، قانون باید مشخص کند که ساماندهی نهایی این کودکان به کدام یک از سازمان ها و نهادها مربوط می شود.

وی با اشاره به بلاتکلیفی ۷ ساله لایحه حمایت از کودکان اظهار داشت: لایحه ای به این مهمی باید خیلی زودتر از این مورد بحث و بررسی قرار می گرفت و به تصویب می رسید و دیگر تعلل در رابطه با تصویب آن جایز نیست.

معاونت امور اجتماعی بهزیستی استان تهران خاطر نشان کرد: اگر لایحه حمایت از کودکان به تصویب برسد، بسیاری از مشکلات حوزه کودکان، به ویژه معضل کودکان کار و خیابانی و کودکان زباله گرد نیز مرتفع می شود.

خاکی در پایان تأکید کرد: کودکان سرمایه ارزشمند کشور هستند و مسئولان باید در جهت حفظ این سرمایه و رقم زدن آینده ای روشن و فراهم ساختن زمینه پیشرفت آن ها، تمام تلاش و سعی و توان خود را به کار بگیرند.

 انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۱۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه‌ باشد، گفت: چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و گفت: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مسئله چای سنواتی نباید موجب خدشه‌دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی، حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان کرد و افزود: اراده همه مسئولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع شود.

وی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

رئیس‌کل دادگستری گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم »، افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی