Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: فراهم شدن امکان حضور بانوان در ورزشگاهها به ویژه برای رویدادهایی با حجم جمعیت زیاد ( مانند فوتبال) نیاز به صبر، شکیبایی، حوصله و منطق دارد.

فریبا محمدیان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی برای ورود بانوان به ورزشگاهها صورت گرفته است، افزود: در حال حاضر در رشته های مختلفی مانند قایقرانی، اسکیت، اسکی، سوارکاری، تیروکمان، والیبال، بسکتبال و هندبال شاهد حضور خانواده ها در میادین ورزشی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه حضور بانوان در ورزشگاهها گام به گام در حال پیش رفتن است، اظهار داشت: امیدواریم در این فرایندی که مقدمات کار را فراهم کرده ایم بتوانیم هم فضاهای ورزشی را مناسب سازی کنیم و هم برگزارکنندگان مسابقات را تحت آموزش قرار دهیم تا وقتی خانواده ها در رویدادهایی با حجم جمعیت زیاد در مسابقات حضور پیدا می کنند هم شان آنها حفظ شود و هم آرامش و نشاطی که باید از تماشای یک رویداد ورزشی در هر رشته ای می پردازند به آن دست پیدا کنند.
محمدیان ادامه داد: نمی خواهیم خانواده ها در یک فعالیتی حضور پیدا کنند که بعدش نشاط در آن نباشد، به طور قطع اقداماتی را انجام می دهیم ولی کمی باید ضمن احترامی که به همه احساسات مخاطبان خودمان اعم از بانوان و آقایان در آحاد جامعه می گذاریم این اجازه را می خواهیم در مدار منطقی و برنامه ریزی درست و مطمئن انجام دهیم تا گام های مطمئنی برای این کشور برداریم.

** وجود 380 مکان ورزشی سرپوشیده ویژه بانوان
وی درباره کمبود فضای ورزشی برای بانوان نیز گفت: کمبود با این شدت که گفته می شود، وجود ندارد چون در زمان حاضر 380 مکان ورزشی سرپوشیده ویژه بانوان در کشور داریم و بقیه فضاهای ورزشی روباز و سرپوشیده برنامه ریزی کرده ایم از نظر زمان کاربری 50 درصد برای بانوان و 50 درصد برای مردان باشد.
معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: باید ساعات و روزهایی در هفته به طور متوازن برای بانوان و آقایان باشد اما با توجه به ملاحظات فرهنگی و عرفی هر شهر ممکن است ساعت آنها متفاوت باشد.
وی خاطرنشان کرد: به گونه ای برنامه ریزی شده که بانوان بتوانند از صبح تا ساعت 18 عصر از فضاهای ورزشی استفاده کنند و این برنامه ریزی در تمام استان ها انجام شده و در حال پیگیری این موضوع هستند و تا حد زیادی این معضل برطرف شده است.
محمدیان افزود: اما اینکه باید تعداد فضاهای ورزشی و تجهیزات مکان ورزشی افزایش کمی و کیفی داشته باشد ما هم قائل به این موضوع هستیم و جزء برنامه های ماست.
وی درباره نرم جهانی برای وجود فضاهای ورزشی نیز اظهار داشت: براساس نرم جهانی به طور معمول هر فرد برای انجام فعالیت ورزشی باید در یک فضای در حد 2 مترمکعب حضور داشته باشد اما امروزه در محاسبات نفر روز را مدنظر دارند یعنی یک سالن ورزشی روباز 150 نفر روز در ابعاد سالن فوتبال باید خدمات دهد، البته در سالن های ورزشی سرپوشیده 90 نفر روز را خدمات ورزشی دهد این همان استانداردی است که در جهان استفاده می شود و ما هم در ایران بحث را به سمت نفر روز می بریم.
محمدیان اضافه کرد: در حوزه عمرانی ممکن است استاندارد دیگری داشته باشد و می گویند سرانه نفر به مترمربع است اینها دو بحث جداگانه است و ما به عنوان برنامه ریزان نفر روز را در نظر می گیریم.

** 50 درصد بانوان در بخش قهرمانی و 18 درصد در ورزش همگانی فعالیت دارند
معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: در حال حاضر براساس آمارها، 50 درصد بانوان ورزشکار در بخش ورزش قهرمانی و 18 درصد دیگر نیز در بخش ورزش همگانی فعالیت جدی دارند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا آمار دقیقی از بانوان ورزشکار در کشور وجود دارد، افزود: نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می دهند و آنان در دو رشته ورزش های همگانی و قهرمانی فعالیت می کنند، اما آمارها به صورت تفکیک شده زن و مرد به ما اعلام نشده است.
وی تصریح کرد: اما برای دسترسی بهتر به آمار بانوان ورزشکار در کشور، با همکاری حوزه فناوری اطلاعات اقداماتی انجام شده تا بتوانیم آمار دقیقی از بانوان ورزشکار در رشته های ورزش های همگانی و قهرمانی در کشور را احصا کنیم.
محمدیان افزود: اما در بخش ورزش های قهرمانی از طریق سامانه فدراسیون پزشکی ورزشی هر بار اعلام می شود که 50 درصد بخش قهرمانی رشته های ورزشی در دست بانوان است.
وی اظهار داشت: این موضوع نشان می دهد که نگاه روسای فدراسیون ها به این بخش کاملا به سمت توازن و ایجاد تعادل بین فعالیت زنان و مردان در مجامع بین المللی است و ما هم تلاش می کنیم این توازن همچنان ادامه پیدا کند.
معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: ما تلاش خواهیم کرد تا همه آنچه که همکارانم در طی این سال ها برای حوزه بانوان انجام داده اند رونق بخشیده شود و به طور یقین همت می شود در هزاره سوم آنچه که مخاطبان ما می خواهند و آنچه که شایسته بانوان ایرانی است در مجامع بین المللی به وقوع بپیوندد.
وی ادامه داد: حاصل این تلاش ها را در نیمه اول سال 96 شاهد بودید که در حوزه همبستگی با کوه، داخل سالن ترکمنستان و چند تورنمنت قهرمانی جهان بانوان عنوان های قهرمانی خوبی را کسب کردند.
محمدیان افرود: همچنین بانوان در رشته های وشوو، دارت و تیر و کمان نیز در سال جاری خوب درخشیدند و رشته هایی مانند سنگ نوردی هم که ایران میزبان بود بانوان افتخارآفرینی های زیادی داشتند.
وی اضافه کرد: بی تردید این قهرمانی ها و موفقیت ها با تلاش همه دست اندرکاران و همت بیشتر خود ورزشکاران، استمرار می یابد.
اجتمام ** 7268 1418
خبرنگار: مهناز بیرانوند ** ناشر: مریم برزآبادی
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۲۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی، با اشاره به نقش پررنگ بانوان در حرفه پرستاری، افزود: در دنیا ۹۰ درصد پرستاران را بانوان و ۱۰ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند، اما در کشور ما پذیرش دانشجویان مرد افزایش یافته و ۷۵ درصد پرستاران، زن و ۲۵ درصد آنها، مرد هستند.

وی ادامه داد: جمعیت بزرگ بانوان در این حرفه نشان از تأثیرگذاری زنان در اجتماع دارد و نیاز به توجه خاص به این گروه را بیشتر می‌کند.

عبادی گفت: ماهیت شغل پرستاری، سخت و دشوار است، زیرا خدمت پرستاری لحظه‌ای متوقف نشده و مراقبت از بیمار در شیفت‌های پی در پی ادامه دارد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، ضمن قدردانی از تلاش‌های ارزشمند دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی، در زمینه پیگیری فرآیند نگارش لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران، افزود: این لایحه به انجمن‌های پرستاری ارسال شده و در این زمینه نیاز به حمایت بیشتری داریم.

وی گفت: امیدواریم پس از تدوین لایحه نهایی و چکش کاری آن در وزارت بهداشت، از ظرفیت‌های نهاد ریاست جمهوری برای ابلاغ آن نیز بهره ببریم تا خدمات سلامت توأم با حفظ کرامت مردم و پرستاران، با کیفیت بالا به جامعه ارائه شود.

کد خبر 6094491 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بانوان پرسپولیسی پس از شعار سپاهانی‌ها+ عکس و فیلم
  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • نقش حماسی بانوان در دفاع مطهر بی بدیل است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • پایان لیگ برتر کانوپولو بانوان با قهرمانی تیم اصفهان خروشان
  • اسبقیان: فدراسیون شطرنج با حضور پریدر در مسیر رو به رشدی قرار گرفته/ آرامش خوبی در این رشته حاکم است
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است