Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@03:15:53 GMT

بالاترین وام تولید به کدام استان رسید؟ + جدول

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۷۳۰۶۶

بالاترین وام تولید به کدام استان رسید؟ + جدول

مطابق آمار تا پایان مرداد ماه امسال فقط هزار و ۴۸ واحد تولیدی موفق به دریافت تسهیلات طرح رونق تولید شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در سال‌ 95 دولت با هدف کمک به واحدهای تولیدی و در جهت اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برنامه‌ای تدوین کرد که براساس آن  تسهیلاتی در اختیار واحدهای تولیدی بالای 60 درصد پیشرفت قرار می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مانع تراشی بانک‌ها و عدم ارائه تسهیلات عاملی شد تا کمتر واحد تولیدی امکان دریافت تسهیلات دولت را پیدا کند و برخی واحدها هم مجبور به تعطیلی شدند. اخیراً هم بحث پرداخت 30 هزار میلیارد تومان به واحدهای تولیدی مطرح است اما شرایط سنگین بانکی و معوقات واحدهای تولیدی باعث شده تا دریافت این تسهیلات هم برای تولیدکنندگان غیر ممکن باشد.

به گزارش تسنیم، با نگاهی به آمارهای ماهانه وزارت صنعت می توان به راحتی سنگ اندازی سیستم بانکی و عدم همکاری دستگاه های مختلف در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی را مشاهده کرد به نحوی که تا پایان مرداد ماه امسال حدود 16 هزار و 712 واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات طرح رونق ثبت نام کرده‌اند که 2 هزار و 674 واحد به بانک‌ها معرفی شده‌اند. جالب آنکه از این میزان هم در نهایت فقط هزار و 48 واحد تولیدی موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

استانهای تهران، فارس و آذربایجان شرقی بیشترین سهم را از وام تولید بردند.

* خلاصه وضعیت پرداخت تسهیلات تولید تا پایان مرداد ماه امسال به شرح زیر است:

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۳۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است