Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی بر لزوم مدیریت مصرف و برنامه‌ریزی کشاورزان برای بهره‌برداری از آب چاه‌های کشاورزی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، محمدعلی نعمت‌نژاد با اشاره به شروع سال آبی 96-97 ، شروع فصل کشت پاییزه و نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاه‎های آب کشاورزی از کشاورزان، باغداران و بهره‌برداران چاه‌های کشاورزی خواست طبق سهمیه و حجم آب سالانه تعیین شده در پروانه‌های بهره‌برداری برداشت و مصرف آب داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ضروری است کشاورزان و بهره‌برداران با توجه به میزان آب تعیین شده در پروانه‌ها ضمن صرفه‌جویی در میزان مصرف و استفاده بهینه از آب چاه‌ها در مورد انتخاب الگوی کشت و همچنین سطح زیر کشت اراضی خود به نحوی برنامه‌ریزی نمایند که در اثر اتمام سهمیه مجاز آب تعیین شده در پروانه‌ها و قطع آب چاه‌ها، متحمل ضرر و زیان احتمالی نشوند.

نعمت‌نژاد افزود: چنانچه به دلیل عدم استفاده بهینه، حجم و سهمیه آب مندرج در هر یک از پروانه‌های صادره به اتمام برسد و از جهت قطع آب چاه‌ها به کشاورزان و بهره‌برداران خسارت وارد شود، این شرکت مسئولیتی در خصوص خسارات وارده ناشی از قطع آب نخواهد داشت و مسئولیت آن بر عهده بهره‌برداران خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۵۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران

رضا افراسیابی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران از ورود و توزیع روزانه ۸۰۰ تا هزار تن کود کشاورزی به کشاورزان شالیکار استان خبر داد و گفت:برای توسعه کشت برنج و حمایت از کشاورزان، تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز استان، روند افزایشی داشت.

او افزود: با هماهنگی‌های بعمل آمده با مبادی تامین کود‌های کشاورزی و مجتمع‌های پتروشیمی تولید کود اوره در کشور، در حال حاضر روند تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز با توجه به شروع فصل کشت برنج در استان، روند افزایشی داشته است.

افراسیابی گفت: کود‌ها از طریق حواله الکترونیک و براساس نیاز هر منطقه به کشاورزان متقاضی توزیع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • آخرین اخبار حج تمتع ۱۴۰۳ / سهمیه ارز زائران اعلام شد + جزئیات
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه