Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: سامانه بزرگ دوم آبرسانی اصفهان باید اجرایی شود چراکه در فصل تابستان با کمبود دو هزار و 800 لیتر آب در شهر اصفهان مواجه بودیم. این سامانه قرار است آب را از مخازن شهر تیران گرفته و در 14 شهر اصفهان توزیع کند که نیازمند هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، هاشم امینی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه  امروز شهر اصفهان از تنش آبی عبور کرده و به مرحله بحران آب رسیده است، اظهار کرد: شهر اصفهان بیشترین برخورداری در حوزه شبکه‌های فاضلاب کشور را دارد، اما به جهت قدمت، این شبکه‌ها با خوردگی‌ها و ریزش‌های فاضلابی دست و پنجه نرم می‌کند، هرچند برای بهبود این شبکه طی 10 سال گذشته تعامل بسیار خوبی میان شرکت آب و فاضلاب و شورای اسلامی شهر اصفهان به وجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه لوله‌های فاضلاب شهر اصفهان از جنس بتن بوده است، افزود: این لوله‌ها بر اثر گاز فاضلاب دچار آسیب شده است، هزینه‌های لوله کشی آب و فاضلاب بسیار سنگین است و زیان این شرکت در سال 95 به حدود 170 میلیارد تومان رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان ادامه داد: هرچند که بازسازی شبکه آب و فاضلاب شهر اصفهان جز اولویت‌های ملی تعریف شده، اما کمترین اعتباری در این خصوص به اصفهان تحویل شد، ما به دنبال تامین مالی و عملیات بازرسی و بازسازی خطوط اصلی و نیمه اصلی شبکه فاضلاب شهر اصفهان با استفاده از تکنولوژی‌های به روز دنیا هستیم و برای تامین منابع نیز از فاینانس استفاده خواهیم کرد.

امینی تصریح کرد: قدمت و فرسودگی، انشعابات غیر مجاز، عدم تخلیه مناسب گازهای خورنده شبکه، پرهزینه بودن بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات از جمله مشکلات بهسازی شبکه فاضلاب شهر اصفهان است.

وی افزود: اصفهان نخستین شهر کشور است که شبکه فاضلاب در آن ایجاد شده و عملیات بازرسی و بازسازی شبکه فاضلاب طی قراردادی با هزینه‌ای بالغ بر 46 میلیون یورو با مشارکت شرکتی‌ چینی در حال اجراست که طی 36 ماه 360 کیلومتر از شبکه‌ فاضلاب شهر اصفهان بازرسی و 25 کیلومتر بازسازی می‌شود.

وی اضافه کرد: تامین آب شرب مردم اصفهان یکی از دغدغه‌های شرکت آب و فاضلاب است که در مقاطعی از افت فشار آب و مباحث کیفی گلایه‌هایی وجود دارد؛ سامانه اول تصفیه‌خانه اصفهان(باباشیخ‌علی) آب 56 شهر و 76روستا را تصفیه می‌کند و 4 میلیون نفر به این سامانه متصل هستند که نیازهای منابع آبی ما بیش از این است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان تاکید کرد: سامانه بزرگ دوم آبرسانی اصفهان باید اجرایی شود چراکه در فصل تابستان با کمبود دو هزار و 800 لیتر آب در شهر اصفهان مواجه بودیم. این سامانه قرار است آب را از مخازن شهر تیران گرفته و در 14 شهر اصفهان توزیع کند که نیازمند هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار است.

امینی اظهار کرد: از سال 87 تاکنون در خصوص تونل گلاب که قرار است سامانه دوم آبرسانی بر اساس آن تعریف شود اتفاقی رخ نداده و باید این موضوع رفع شود چراکه از نظر پدافند غیر عامل نیز مبحث مهمی محسوب می‌شود. امروز ما یکی از پیشرفته ترین مدیریت‌های فشار آبی را در اختیار داریم تا توزیع عادلانه آب را به طور جد در دستور کار داشته باشیم.

وی با بیان اینکه بابت آب شرب اصفهان از نظر آلودگی هیچ نگرانی نباید وجود داشته باشد چراکه مراکز مهمی مثل مرکز بهداشت آن را بارها و بارها تایید کرده است، گفت: سرانه مصرف آب هر شهروند اصفهانی در سال 89 در هر روز 186 لیتر بوده ولی امروز این سرانه به 151 لیتر رسیده است این در حالی است که میانگین مصرفی در کشور بالای 200 لیتر است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به موضوع پرت آب در شبکه اشاره کرد و گفت: طی پنج تا شش سال گذشته پرت آب در شبکه 17.1 درصد بوده است این در حالی است که در کل کشور این میزان پرتی 26 درصد است با افتخار اعلام می کنیم که در اصفهان 85 درصد مردم الگوی مصرف آب را به طور کامل رعایت می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۰۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰۰ میلیارد ریال صرف اصلاح و توسعه آبرسانی مازندران شد

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد برارزاده صبح پنجشبه دربازدید از عملیات لوله گذاری شبکه آبرسانی در سطح استان هدف از این اقدام را افزایش کیفیت و پایداری آب شرب و نیز کاهش هدر رفت آب دانست و گفت: در سال گذشته ۳۶۳ هزار و ۳۱۱ متر اصلاح و ۱۷۵ هزار متر توسعه شبکه توزیع در اقطار مختلف در این استان انجام شد.

وی داد: ۳۳۴ هزار و ۳۹۰ متر اصلاح و ۵۸ هزار و ۳۵۹ متر توسعه خط انتقال نیز انجام شد تا هم استانی‌ها بتوانند از نعمت آب شرب مطلوب برخوردار شوند.

مدیرعامل آبفای مازندران تصریح کرد: امورات ساری با ۱۷۱ کیلومتر، بابل ۱۲۱ کیلومتر و نکا با ۶۴ کیلومتر بیشتر اصلاح و توسعه شبکه آب را انجام دادند.

برارزاده اعتبار صرف شده برای این اقدام را در حدود هشت هزار میلیارد ریال و جمعیت برخوردار آن را ۵۰۰ هزار نفر عنوان کرد.

کد خبر 6088310

دیگر خبرها

  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • ۸۰۰۰ میلیارد ریال صرف اصلاح و توسعه آبرسانی مازندران شد