Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جمعیت امام حسن‌(ع) خراسان‌رضوی گفت: در حال حاضر ۳۰ دانش‌آموز را شناسایی کرده تا این دانش‌آموزان سفیران فرهنگی ما در حاشیه‌شهر باشند و به نقطه‌ای برسیم که این دانش‌آموزان عامل فرهنگ‌ساری باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، هادی جویباری‌مقدم دبیر جمعیت امام حسن‌(ع) خراسان‌رضوی با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم در ارتباط با اقدامات و فعالیت‌های جمعیت امام حسن(ع) پاسخگوی سوالات خبرنگار تسنیم بود که متن آن را در ادامه می‌خوانید:

تسنیم: جمعیت امام حسن(ع) با توجه به چه هدفی تشکیل شده است؟

جویباری: باتوجه به بستر اجتماعی که در حاشیه‌شهر و محرومیت که وجود داشت، دیده شد و از سمتی پتانسیل که گروه دانشجویی دارند و تاکنون به‌صورت سازماندهی شده اقدامی انجام نشده بود و گروه‌های دانشجویی اقداماتی را که انجام می‌دادند به‌صورت پروژه‌ای است و اقدامی که این جمعیت انجام می‌دهد این است که گروه‌های جهادی و دانشجویانی که قصد انجام اقداماتی را دارند را سازماندهی کند تا اقدامات با برنامه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسنیم: اقدامات جمعیت امام حسن(ع) در چه حوزه‌هایی است؟

جویباری: جمعیت امام حسن(ع) در عرصه‌های پزشکی، مددکاری، آموزشی و اشتغال‌زایی و عرصه‌های فرهنگی فعالیت می‌کنیم. نیروهایی به جمعیت امام حسن(ع) اعلام آمادگی کرده تا نیروی کار را به آن‌ها معرفی کرده تا آنان اشتغال افراد در حاشیه‌شهر را تامین ‌کنند.

هدف اصلی این جمعیت در حال حاضر روی افراد مستعد تحصیلی در حاشیه شهر و دختران و پسران در مقطع دبیرستان و حمایت خانواده این دانش‌آموزان است تا دانش‌آموزان مستعد از تحصیل بازنمانند.

تسنیم: در حوزه اشتغال چه اقداماتی انجام داده و آیا فعالیت شما فقط در حاشیه شهر مشهد است؟

جویباری: پیگیر هستیم تا واحدهای تولیدی که فاز عملیاتی ندارند را با ایجاد مکانی در حاشیه شهر افراد حاضر در این مناطق را مشغول به کار کنیم. همچنین در حال حاضر در شهرستان‌های تربت حیدریه و کاشمر نیز فعالیت داریم.

تسنیم: در طرح ابتدایی شما در ارتباط با حاشیه‌شهر در حال حاضر چند دانش‌آموز زیر پوشش هستند؟

جویباری: خانواده دانش‌آموزان مستعد حمایت مالی شده و از طرفی حمایت آموزشی از جمله کلاس کنکور دارند و از طریق خیران به خانواده‌های دانش‌آموزان را کمک می‌شود. اگر فردی در خانواده این دانش‌آموزان توانایی اشتغال داشته باشد نیز برای او بستر اشتغال را فراهم کرده و اگر این فرد مادر خانواده باشد او را از خانواده جدا نکرده و به اشتغال‌های خانگی برای وی ایجاد می‌کنیم.

برنامه‌ریزی‌های جمعیت امام حسن(ع) بلندمدت و در حال حاضر 30 دانش‌آموزی را شناسایی کرده تا این دانش‌آموزان سفیران فرهنگی ما باشند و به نقطه‌ای برسیم که این دانش‌آموزان عامل فرهنگ‌سازی باشند. برای هر دانش‌آموز 5 نفر درگیر هستند که شامل کمیته روانشناس، فرهنگی، آموزش 2 نفر و یک رابط است.

تسنیم: شناسایی دانش‌آموزان و افراد در حاشیه‌شهر چگونه انجام می‌شود؟

جویباری: در حال حاضر همت‌آباد و اسماعیل‌آباد شناسایی کرده و تمامی پتانسیل خود را در این مناطق گذاشته در کل منطقه در ارتباط با شناسایی چند راه حل داریم، گروه‌ها، ارگان‌ها و افراد حاضر در منطقه و شناسایی در مراسماتی که برگزار می‌کنیم و سپس صحت سنجی را در ارتباط با افراد شناسایی شده انجام می‌دهیم.

یکی از مشکلات ما نداشتن مکانی برای استقرار با توجه به مشکل مالی است چرا که تیم پزشکی داریم که به ما کمک کنند و کمیته اشتغال زایی است که نیاز به مکان دارند. طرح ارمغان مهر برای کمک به مردم حاشیه شهر مشهد به کودکان محروم کمک کنیم در 10 روز حدود 4 میلیون تومان جمع آوری کردیم.

تسنیم: با چه سازمان‌های همکاری می‌کنید و بیشتر مشکلات حاشیه‌شهر را در ارتباط با چه موضوعاتی است؟

جویباری: جمعیت امام حسن(ع) به تازگی راه‌اندازی شده و با کمیته امداد همکاری داشته و همچنین و با خیریه‌های متعددی در ارتباط هستیم. مردم همت آباد و اسماعیل آباد مشکل فاضلاب و آب خوردن دارند و مشکل دیگر عدم آسفالت شدن خیابان‌ها است.

انشاءالله بتوانیم حمایت مسئولانی را داشته و موازی‌کاری‌های انجام شده در حاشیه‌شهر سازماندهی شود چراکه موازی‌کاری سبب ایجاد بن‌بست می‌شود. پتانسل دانشجویی وارد شده و از مشکلات که داریم این است که نباید زمان زیادی برای درگیری‌های کاغذبازی صرف کنیم بلکه باید تمام انرژی را روی فعالیت بگذاریم.

انتهای پیام/

R41347/P41362/S6,1188/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد

مربی سازنده کشتی فرنگی خوزستان گفت که بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی باعث شده تمرکزش فقط روی تمرین و کشتی بوده و خدا هم در راه رسیدن به موفقیت کمکش کند. - اخبار ورزشی -

ملک‌محمد بویری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره سهمیه گرفتن شاگردش علیرضا مُهمدی در مسابقات گزینشی المپیک اظهار داشت: بعد از کش‌وقوس فراوانی که علیرضا درخصوص تغییر وزن و آمدن به وزن المپیکی داشت، خیلی خوشحالم که توانست در بیشکک سهمیه المپیک را بگیرد. فدراسیون خیلی حمایت و علیرضا هم شایستگی خودش را اثبات کرد. همه از اینکه سهمیه‌ کشتی فرنگی را برای حضور در المپیک کامل کرد، خوشحالیم. از کادرفنی تیم ملی هم ممنونم که به علیرضا اعتماد کرده و به او میدان دادند، در کنارش بودند و زحمتش را کشیدند.

وی درباره اینکه چه چیزی در مُهمدی منجر به روند رو به رشدش در دو سال اخیر شده است؟، عنوان کرد: بی‌حاشیه بودن و اینکه قلب پاکی دارد. او کاری به کسی و حواشی ندارد و کارش خودش را انجام می‌دهد، خدا هم کمکش می‌کند که بهترین نتیجه را بگیرد. وقتی به او می‌گفتم این تمرین را انجام بده، دوبرابر چیزی که گفتم را انجام می‌دهد و جز تمرین به چیز دیگری فکر نمی‌کند.

عضو کادرفنی تیم ملی جوانان در رابطه با اینکه چقدر برای شاگردش شانس کسب مدال المپیک در وزن پرمدعی 87 کیلوگرم قائل است، گفت: به امید خدا اگر مشکلی پیش نیاید و علیرضا به همین شکل به روند رو به رشدش ادامه دهد یکی از مدال‌های المپیک را از آن خود خواهد کرد. در 87 کیلوگرم همه خوب هستند ولی علیرضا هم یکی از مدعیان و خوب‎‌هاست هست و چیزی از آنها کمتر ندارد. در واقع حریفان کشورهای دیگر باید از علیرضا بترسند. قطعا یکی از مدعیان مدال المپیک در وززن 87 کیلوگرم مُهمدی است.

بویری درخصوص اینکه چقدر تصمیم به موقع آنها در خصوص تغییر وزن مُهمدی در کسب نتیجه در مسابقات گزینشی المپیک موثر بود، خاطرنشان کرد: از روزی که باشگاهداری کردم هیچ موقع نگذاشتم کشتی‌گیرانم وزن کم کنند. سه شاگردی که در سه وزن جوانان دارم، همه زیر وزن هستند. فقط یکی که کشتی‌گیر 55 کیلوگرم است، دو کیلو بالای وزن است. برای کل کشتی ایران این بهترین کار است که بچه‌ها وزن کم نکنند، کشتی‌گیر وقتی وزن کم نمی‌کند، بهتر می‌تواند کارایی‌اش را روی تشک نشان دهد و به مدال نزدیک‌تر است. در مورد علیرضا هم بهترین تصمیمی که گرفته شد، همین بود که نگذاشتیم بعد از جهانی بلگراد و مدالی که آنجا گرفت، وزن کم نکند.

این مربی خوزستانی همچنین با اشاره به فدراسیون کشتی و کارهایی که در این چند سال در همه بخش‌ها برای ورزش ملی کشور انجام داده، گفت: دبیر دارد کار می‌کند، این بر کسی پوشیده نیست و امکانات و شرایطی که در کشتی فراهم شده، کاملا عیان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • دانش آموزان چه انتظاری از معلمان دارند؟