Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از مشهدمقدس، هادی جویباری‌مقدم دبیر جمعیت امام حسن‌(ع) خراسان‌رضوی با حضور در دفتر امتداد نیوز در ارتباط با اقدامات و فعالیت‌های جمعیت امام حسن(ع) پاسخگوی سوالات خبرنگار امتداد بود که متن آن را در ادامه می‌خوانید:

امتداد: جمعیت امام حسن(ع) با توجه به چه هدفی تشکیل شده است؟

جویباری: باتوجه به بستر اجتماعی که در حاشیه‌شهر و محرومیت که وجود داشت، دیده شد و از سمتی پتانسیل که گروه دانشجویی دارند و تاکنون به‌صورت سازماندهی شده اقدامی انجام نشده بود و گروه‌های دانشجویی اقداماتی را که انجام می‌دادند به‌صورت پروژه‌ای است و اقدامی که این جمعیت انجام می‌دهد این است که گروه‌های جهادی و دانشجویانی که قصد انجام اقداماتی را دارند را سازماندهی کند تا اقدامات با برنامه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امتداد: اقدامات جمعیت امام حسن(ع) در چه حوزه‌هایی است؟

جویباری: جمعیت امام حسن(ع) در عرصه‌های پزشکی، مددکاری، آموزشی و اشتغال‌زایی و عرصه‌های فرهنگی فعالیت می‌کنیم. نیروهایی به جمعیت امام حسن(ع) اعلام آمادگی کرده تا نیروی کار را به آن‌ها معرفی کرده تا آنان اشتغال افراد در حاشیه‌شهر را تامین ‌کنند.

هدف اصلی این جمعیت در حال حاضر روی افراد مستعد تحصیلی در حاشیه شهر و دختران و پسران در مقطع دبیرستان و حمایت خانواده این دانش‌آموزان است تا دانش‌آموزان مستعد از تحصیل بازنمانند.

امتداد: در حوزه اشتغال چه اقداماتی انجام داده و آیا فعالیت شما فقط در حاشیه شهر مشهد است؟

جویباری: پیگیر هستیم تا واحدهای تولیدی که فاز عملیاتی ندارند را با ایجاد مکانی در حاشیه شهر افراد حاضر در این مناطق را مشغول به کار کنیم. همچنین در حال حاضر در شهرستان‌های تربت حیدریه و کاشمر نیز فعالیت داریم.

امتداد: در طرح ابتدایی شما در ارتباط با حاشیه‌شهر در حال حاضر چند دانش‌آموز زیر پوشش هستند؟

جویباری: خانواده دانش‌آموزان مستعد حمایت مالی شده و از طرفی حمایت آموزشی از جمله کلاس کنکور دارند و از طریق خیران به خانواده‌های دانش‌آموزان را کمک می‌شود. اگر فردی در خانواده این دانش‌آموزان توانایی اشتغال داشته باشد نیز برای او بستر اشتغال را فراهم کرده و اگر این فرد مادر خانواده باشد او را از خانواده جدا نکرده و به اشتغال‌های خانگی برای وی ایجاد می‌کنیم.

برنامه‌ریزی‌های جمعیت امام حسن(ع) بلندمدت و در حال حاضر ۳۰ دانش‌آموزی را شناسایی کرده تا این دانش‌آموزان سفیران فرهنگی ما باشند و به نقطه‌ای برسیم که این دانش‌آموزان عامل فرهنگ‌سازی باشند.  برای هر دانش‌آموز ۵ نفر درگیر هستند که شامل کمیته روانشناس، فرهنگی، آموزش ۲ نفر و یک رابط است.

امتداد: شناسایی دانش‌آموزان و افراد در حاشیه‌شهر چگونه انجام می‌شود؟

جویباری: در حال حاضر همت‌آباد و اسماعیل‌آباد شناسایی کرده و تمامی پتانسیل خود را در این مناطق گذاشته در کل منطقه در ارتباط با شناسایی چند راه حل داریم، گروه‌ها، ارگان‌ها و افراد حاضر در منطقه و شناسایی در مراسماتی که برگزار می‌کنیم و سپس صحت سنجی را در ارتباط با افراد شناسایی شده انجام می‌دهیم.

یکی از مشکلات ما نداشتن مکانی برای استقرار با توجه به مشکل مالی است چرا که تیم پزشکی داریم که به ما کمک کنند و کمیته اشتغال زایی است که نیاز به مکان دارند. طرح ارمغان مهر برای کمک به مردم حاشیه شهر مشهد به کودکان محروم کمک کنیم در ۱۰ روز حدود ۴ میلیون تومان جمع آوری کردیم.

امتداد: با چه سازمان‌های همکاری می‌کنید و بیشتر مشکلات حاشیه‌شهر را در ارتباط با چه موضوعاتی است؟

جویباری: جمعیت امام حسن(ع) به تازگی راه‌اندازی شده و با کمیته امداد همکاری داشته و همچنین و با خیریه‌های متعددی در ارتباط هستیم. مردم همت آباد و اسماعیل آباد مشکل فاضلاب و آب خوردن دارند و مشکل دیگر عدم آسفالت شدن خیابان‌ها است.

انشاءالله بتوانیم حمایت مسئولانی را داشته و موازی‌کاری‌های انجام شده در حاشیه‌شهر سازماندهی شود چراکه موازی‌کاری سبب ایجاد بن‌بست می‌شود. پتانسل دانشجویی وارد شده و از مشکلات که داریم این است که نباید زمان زیادی برای درگیری‌های کاغذبازی صرف کنیم بلکه باید تمام انرژی را روی فعالیت بگذاریم.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۲۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟

تین نیوز

 در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ عملیات حفاری خط ۴ متروی مشهد آغاز شده و تا امروز ادامه دارد. خط ۴ مترو مشهد به طول ۱۷.۵کیلومتر بلوار را به خواجه ربیع (از شرق به شمال و برعکس) متصل می کند.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، قرار است این خط از خواجه ربیع آغاز و با عبور از میدان شهدا با امتداد به سمت حرم مطهر از ضلع شمالی حرم عبور کرده و از بلوار مصلی به سمت شهرک شهید رجایی و جاده سرخس و بلوار در امتداد میدان شهید عباسپور طی مسیر  کند.

گفته شده این خط پس از احداث و بهره برداری با عبور از نزدیکی حرم مطهر دسترسی ها را برای شهرهای حومه مشهد نیز آسان می کند اما گویا ساکنان مهرگان، قرقی، جاده سیمان، علی آباد، گرجی و خلق آباد از عدم دسترسی مترو به این منطقه گلایه داشته و از مسئولان در خواست دارند تا ساکنان این منطقه نیز از خطوط ریلی درون شهری بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید:

پایان حفاری تمام خطوط قطار شهری مشهد تا پایان سال ١۴٠۴

در کارزار درخواست امتداد مترو مشهد به مهرگان خطاب به استاندار خراسان رضوی، مدیرعامل قطار شهری و شهردار مشهد آمده است: «باتوجه به امتداد متروی فاز هشتم و امتداد به بلوار دوم طبرسی و همچنین مهر مادر و فاصله حدود حداقل ۸ کیلومتر و افتتاح فاز سوم مسکن مهرگان، قرقی و جاده سیمان و کاهش زمان رفت و آمد ساکنان این محدوده، خواهشمند هستیم که فاز نهم مترو در مشهد و امتداد آن در مسیر مهرگان و قرقی و جاده سیمان باشد تا ساکنان این محدوده هم بتوانند استفاده کنند. از مدیران قطارشهری درخواست داریم مسیر خط4 مترو مشهد را از خیابان مهرمادر به شهرک مهرگان تغییر دهند.»

چرا شهرک مهرگان نباید مترو داشته باشند؟

به گفته ساکنان این منطقه ترافیک سنگین جاده سیمان باعث شده تا هر روز ساعت های زیادی  در ترافیک بمانند. بولوار حر، بولوار طبرسی، توس، پنجتن، جاده سیمان و شهرک مهرگان از نظر امکانات در شرایط ضعیفی هستند. جمعیت این محدوده به دلیل همان تعداد بالای واحدهای مسکونی زیاد و اتوبوس های این محدوده شلوغ است و جمعیت زیادی مجبورند سوار اتوبوس شوند. از طرفی مسیر مهرگان به دیگر نقاط شهر بسیار طولانی است با این حال چرا شهرک مهرگان نباید مترو داشته باشند؟

در شهرک مهرگان چند هزار واحد مسکونی و پروژه مسکن مهر ساخته شده و در حال حاضر نیز هزاران واحد نهضت ملی مسکن در شهرک مهرگان از سوی دولت فعلی در حال ساخت است.

توسعه خط 4 مترو مشهد به مهرگان در طرح مصوب وجود ندارد

این کارزار در حالی مطرح است که پیش از این نیز مدیرعامل شرکت قطار شهری شهرداری مشهد در  مورد شهرک مهرگان و توسعه خط۴ تا این شهرک گفته بود: مصوب خط ۴ مشهد  ۱۵ کیلومتر است بنابراین توسعه این خط به  مهرگان در  طرح مصوب ، وجود ندارد.

به گفته کیانوش کیامرز این خط هنوز به  بهره  برداری نرسیده است و  در  مراحل حفاری تونل قرار دارد بنابراین اگر قرار باشد توسعه ای لحاظ شود پس از بهره  برداری و  شناسایی ظرفیت  ها و میزان مسافر است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • بسیج دبیرستان‌های فرانسه در حمایت از فلسطین
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟