Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی امتداد نیوز،  صبح امروز در پانزدهمین جلسه شورای شهر تهران محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گزارش این کمیسیون در خصوص رویکردها و برنامه‌های کلان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران ارائه کرد. 

طبق گفته علیخانی در این گزارش شهر تهران دارای ۷۵۱ کیلومتر مربع مساحت می‌باشد و روزانه ۱۸ میلیون و ۶۰۰ هزار سفر در شهر تهران انجام می‌شود که از این میان ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار سفر سهم حمل و نقل عمومی شهر تهران می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

به گفته علیخانی ۶۱ درصد از سفرهای انجام شده در سطح شهر تهران سهم حمل و نقل عمومی با متوسط ۲۵ دقیقه زمان هر سفر برای افراد می‌باشد. 

علیخانی در گزارش خود بر این نکته تاکید کرد که تعداد سفرهای انجام شده روزانه در سطح شهر تهران ۳۶ درصد متعلق به سفرهای شغلی، ۱۶ درصد آموزشی، ۱۴ درصد تفریحات، ۱۶ درصد خرید و ۱۸ درصد سفرهایی با عنوان هیچ سرخانه می‌باشد. 

وی در توضیح سفرهای هیچ سرخانه تاکید کرد که سفرهایی که ابتدا و انتهای آنها از خانه یا محل کار نباشد شامل این سفرها می‌باشد. 

در بخش دیگری از این گزارش علیخانی به موضوع مترو در حمل و نقل شهر تهران پرداخت و با تاکید بر اینکه ۷ خط مترو در سطح شهر تهران به صورت مصوب وجود دارد گفت: خطی که از آن به عنوان خط ۸ مترو تعبیر می‌شود و شامل فرودگاه امام خمینی و در ادامه شهر پرند می‌باشد در حقیقت ادامه خط یک مترو تهران است و تعبیر خط ۸ برای این مسیر اشتباه است. 

وی تعداد ایستگاه‌های مترو در سطح شهر تهران را ۱۷۵ ایستگاه و سهم قطار شهری از کل جابه‌جایی درون شهری را ۱۸ درصد عنوان کرد. 

وی در خصوص سهم اتوبوسرانی در حمل و نقل عمومی شهر تهران گفت: ۲۱ درصد از جابه‌جایی‌ها سهم اتوبوسرانی است که از طریق بیش از ۶ هزار اتوبوس فعال در سطح شهر تهران انجام می‌شود. 

عضو شورای شهر تهران در خصوص نقش تاکسیرانی در جابه‌جایی مسافران در سطح شهر تهران نیز گفت: سالانه قریب به ۱٫۵ میلیارد مسافر توسط ناوگان تاکسیرانی جابه‌جا می‌شود و سهم تاکسیرانی در حمل و نقل عمومی ۲۲ درصد می‌باشد. 

علیخانی در خصوص فعالیت موتورسیکلت‌ها در سطح شهر تهران گفت: حدود ۳ درصد از حمل و نقل انجام شده در سطح شهر تهران توسط موتورسیلکت انجام می‌شود و بیش از ۳ میلیون و یکصد هزار موتورسیکلت شماره‌گذاری شده در سطح شهر تهران وجود دارد. 

وی تعداد کل موتورسیکلت‌های فعال در سطح شهر تهران را بالغ بر یک میلیون و ۲۳۰ هزار موتورسیکلت عنوان کرد. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در بخش دیگری از گزارش خود به موضوع پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهر تهران اشاره کرد و ضرورت انتقال پایانه‌ها به خارج از شهر را مورد تاکید قرار داد. 

علیخانی در بخشی از گزارش خود به موضوع پارکینگ‌ها در سطح شهر تهران اشاره کرد و گفت: تعداد فضای پارک حاشیه‌ای تحت پوشش ۱۵ هزار می‌باشد و فضای پارک تامین شده توسط شهرداری با مشارکت بخش خصوصی بالغ بر ۵۰ هزار می‌باشد. 

وی در گزارش خود بر این نکته تاکید کرد که براساس بررسی‌های انجام شده می‌توان از طریق دریافت ۲ هزار تومان بابت پارک حاشیه‌ای هر خودرو روزانه حدود ۲۴ هزار میلیارد تومان درآمد پایدار برای شهر تهران ایجاد کرد. 

در ادامه علیخانی در خصوص زیرساخت‌های مناسب برای تعدیل نابرابری‌ها و تامین همگانی حقوق شهروندی به ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی، توسعه حمل و نقل انسان‌محور و دوستدار طبیعت و همچنین هوشمندسازی سیستم حمل و نقل شهر تهران تاکید کرد.

در بخش دیگری از این گزارش علیخانی به موضوع بدهی‌های شهرداری تهران پرداخت و گفت: ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی از دوره گذشته مدیریت شهری به این دوره به ارث رسیده است، ۳۰ هزار میلیارد تومان هم پروژه ناتمام داریم و باید حرف آقای نجفی شهردار را اصلاح کنم که گفته بودند ۲۲ هزار میلیارد تومان بدهی جهت تکمیل پروژه‌ها نیاز داریم چرا که فقط برای تکمیل پروژه‌های مترو تهران ۲۲ هزار میلیارد تومان نیاز است و حدود ۸ هزار میلیارد تومان هم برای پروژه در دست مناطق و سایر معاونت‌ها نیاز داریم. 

علیخانی در خصوص منابع مستمر جهت درآمدهای پایدار به ضرورت توجه به منابعی از جمله درآمد حاصله از پارک حاشیه‌ای شهر تهران، عوارض تردد شهروندان در سطح شهر تهران و پیگیری سهم شهرداری از جرایم رانندگی در سطح شهر تهران اشاره کرد. 

انتهای پیام/ 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۷۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش محله گردی توسط یکی از اعضای شورای شهر و با اشاره به وضعیت دوچرخه های رها شده در محله جوادیه گفت: اینکه شهروندان به چه شکل و به چه نحوه‌ای از دوچرخه‌ها استفاده ‌کنند به انتخاب مردم خواهد بود، مهم این است که دوچرخه‌هایی که سرمایه این شهر بودند و اکنون بدون هیچ دلیل منطقی محو شده‌اند و صدها و هزاران میلیارد تومان از اموال این شهر درحال از بین رفتن است را احیاء کنیم.

وی تصریح کرد: مدیریت شهری باید شانس گرفته شده از مردم را دوباره به آنها برگرداند ، به راحتی می‌توان از این دوچرخه‌ها در خیابان‌ها یا حد فاصل مراکز اموزشی و تجاری تا ایستگاههای حمل و نقل عمومی استفاده کرد اما متاسفانه در حالی که این امکانات وجود دارد مردم را محروم کرده‌ایم و حقشان را از آنها سلب کرده‌ایم.   تشکری هاشمی با اشاره به برگزاری مناقصه برای ساماندهی به وضعیت دوچرخه ها گفت: گویا چندین مرتبه مناقصه برگزار و برنده نیز مشخص شده اما با گرفتاری در یک سیکل معیوب اداری کار متوقف شده است.   رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تقاضای من این است که اجازه دهند مردم شهر از امکان دوچرخه سواری استفاده کنند بارها انجمن‌هایی که مرتبط با دوچرخه هستند به کمیسیون مراجعه کرده‌ و از ما خواستند که مانع استفاده از دوچرخه نباشیم.   وی افزود اخیرا با مدیرعامل محترم سازمان ترافیک جلسه ای در همین خصوص داشتیم که قول دادند در اسرع وقت موانع را مرتفع نمایند.   وی با اشاره به پروژه در حال تکمیل اتصال بزرگراه شهید نواب به بزرگراه شهید تندگویان گفت: آنطور که متوجه شده‌ایم این پروژه مانع دسترسی به محله جوادیه خواهد شد و مشکلاتی را برای اهالی منطقه ایجاد می‌کند باید هرچه سریعتر جلساتی برگزار شود تا مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود و اگر قرار است کاری برای مردم انجام دهیم مشکلی برای آنها ایجاد نکنیم و با افتتاح این پروژه زحمتی برای مردم ایجاد نکنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبلی شورای شهر تهران
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟