Web Analytics Made Easy - Statcounter

آتن- ایرنا- نخست وزیر یونان گفت : اگر اروپا در سیاست هایش تجدید نظر نکند، همه با هم غرق خواهیم شد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی یونان( آنا) ' الکسیس چیپراس' نخست وزیر یونان پس از اجلاس سران این اتحادیه به خبرنگاران گفت: اروپا نیازمند تغییرات اساسی در ساختار خود است و باید هرچه سریعتر اصلاحات ساختاری به صورت اساسی انجام شود، در غیر اینصورت همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا با مشکلات جدی روبرو خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سران کشورهای جنوبی اتحادیه اروپا که عمدتاً با مشکلات مالی شدیدی دست و پنجه نرم می کنند روند اوضاع سیاسی و اقتصادی و بعضاً برخورد دوگانه درباره تعدادی از کشورهای عضو این اتحادیه را مورد انتقاد قرار داده اند و خوستار تغییر این رویه شده اند.
نخست وزیر یونان با اشاره به مذاکرات درباره ضرورت تغییر ساختار کاری اتحادیه اروپا، نیز گفت: به رغم وجود مخالفت هایی با آن ، بالاخره تصمیم گرفته شد که از ماه جون( خرداد ماه) سال میلادی آتی این مساله بطور جدی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.
چیپراس در این باره گفت: یونان پیشنهاد داده است که تصمیم بر تغییرات در پشت درهای بسته اتخاذ نشود ، بلکه با حضور شهروندان اتحادیه اروپا ، از طریق شرکت در گفت وگو ها ، نظر سنجی از طریق رسانه ها و فضای مجازی و اطلاع رسانی درست صورت گیرد تا شهروندان این اتحادیه بطور مستقیم برای آینده اروپا متحد و خودشان تصمیم گیری کنند.
نخست وزیر یونان در ادامه افزود: در اروپایی که دمکراسی حاکم است، حق مسلم شهروندان این اتحادیه است که بصورت دمکراتیک برای آینده خود بصورت مستقیم و مستقل تصمیم گیری کنند و براین باور هستیم که بعداز تشکیل دولت جدید در آلمان یعنی از اوایل سال آتی میلادی، روند بررسی چگونگی اعمال تغییرات در ساختار کاری اتحادیه اروپا، شکل جدیدی بخود خواهد گرفت و آرام آرام زمینه برای انجام این مهم آماده خواهد شد.
وی همچنین در باره اجلاس چند روز پیش سران اتحادیه اروپا نیز گفت: کشورهای جنوبی اتحادیه اروپا، همچون یونان، ایتالیا، اسپانیا ، قبرس و دیگر کشورهای جنوب این اتحادیه ، ضمن ابراز نگرانی از افزایش ورود پناهجویان به کشورهای اروپایی، خواستار کمک های اتحادیه و تغییر سیاست اروپا مبنی بر تقسیم و پذیرش تعداد پناهجویان در کشورهای عضو را مطرح کردند.
نخست وزیر یونان نیز در ادامه افزود : یکی از مسایل دیگر مورد مذاکره دراین اجلاس سران اتحادیه اروپا ، گفتگو و تبادل نظر برای کاهش تاثیر منفی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا ، بر اقتصاد اروپا بوده است .
اروپام**462**1908

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۵۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین (CCPIT) امروز یکشنبه از اتحادیه اروپا خواست تا به بهبود و بهینه‌سازی محیط تجاری ادامه دهد، شرایط عادلانه را برای سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کند و سیاست‌های تبعیض‌آمیز را تحت عنوان «ریسک زدایی» متوقف کند. "

اتحادیه اروپا چین را به دامپینگ (قیمت شکنی)، ارائه یارانه‌های بیش از حد به شرکت‌های داخلی و چندین عمل ناعادلانه دیگر متهم می‌کند.

شورای ارتقای تجارت بین‌المللی چین اضافه کرد که چین آماده است همکاری خود را در زمینه تغییرات آب و هوایی با اتحادیه اروپا تعمیق بخشد. 

این آژانس گفت: چین مایل به همکاری با اتحادیه اروپا برای تعمیق برنامه ریزی و همکاری در مذاکرات بین المللی آب و هوا، سازگاری بازار کربن با تغییرات اقلیمی، و سرمایه گذاری و تامین مالی آب و هوا است.

پیشتر، «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در جریان گفتگو با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند