Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان گفت: در آستانه اربعین شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت حسین ابن علی(ع) بخشی از امکانات پذیرایی اداره های کل اوقاف و امور خیریه هفت استان کشور روانه مرزهای چذابه و شلمچه شد.

حجت الاسلام سیدمحمد طباطبایی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود:امکانات پذیرایی اداره های کل اوقاف و امور اخیریه استان های بوشهر ، فارس ، هرمزگان برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه و امکانات اداره های اوقاف چهار استان اصفهان ،یزد ، کرمان و خوزستان برای پذیرایی از زائران حسینی در مرز چذابه اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت:طبق برنامه ریزی انجام شده 6 استان یاد شده به عنوان معین استان خوزستان آماده خدمت رسانی به زائران در بخش های تغذیه و اسکان هستند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان بیان کرد: روزانه 10هزار پرس غذا در مرز شلمچه و 10هزار پرس در مرز چذابه بین زائران اربعین حسینی توزیع خواهد شد ضمن آنکه امکان اسکان موقت یک هزار زائر در هر یک از مرزهای چذابه و شلمچه در موکب های سازمان اوقاف و امور خیریه مهیا شده است.
وی گفت: همچنین جیره های خشک اهدایی از سوی خیران کشور نیز بین زائران عزیز هنگام عبور از مرزها توزیع خواهد شد.
عضو کمیته تغذیه ، اسکان و مشارکت های مردمی ستاد اربعین خوزستان در ادامه با بیان اینکه موکب های اوقاف و امور خیریه در 2 مرز چذابه و شلمچه از جمعه پنجم آبان برپا می شود افزود: این موکب ها تا 24صفر (22آبان) تا زمان بازگشت کامل زائران از کربلا به فعالیت خود ادامه می دهند.
وی گفت: همه امکانات پذیرایی از زائران اربعین حسینی از محل کمک های مردمی (خیرین) و محل درآمدهای موقوفه ها و طبق نیات واقفین تامین شده است.
به گفته طباطبایی در اربعین پارسال حدود 13میلیارد ریال از محل کمک های مردمی و درآمد موقوفه ها برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی در 2 مرز چذابه و شلمچه هزینه شد.
پیش بینی شده در اربعین امسال حجم بیشتری از کمک های مردمی و درآمد موقوفه ها برای پذیرایی از زائران حسینی هزینه شود.
بنا به این گزارش با وجود اینکه 18آبان روز اربعین حسینی است ولی حرکت کاروان های اربعین حسینی به سمت 2پایانه مرزی چذابه و شلمچه از 10 تا 15روز قبل شروع می شود و بازگشت آنان از سه تا پنج روز پس از اربعین حسینی ادامه می یابد.
پایانه مرزی چذابه در 110کیلومتری شمال غرب اهواز و پایانه مرزی شلمچه در 16کیلومتری غرب خرمشهر 2 کانون از چهار کانون اصلی تردد زائران اربعین حسینی هستند.
در اربعین حسینی سال گذشته حدود 430هزار زائر از پایانه چذابه و 650هزار زائر از طریق مرز شلمچه راهی عتبات عالیات شدند.
پیش بینی شده امسال شمار زائران اربعین حسینی در مقایسه با پارسال حداقل 20تا 30 درصد افزایش داشته باشد.
در اربعین امسال 400موکب مردمی در مرزچذابه و 400موکب دیگر در مرز شلمچه مسولیت پذیرایی شبانه روزی از زائران اربعین حسینی را برعهده دارند.
بیشتر موکب داران از اهالی ولایی و مومن شهرهای عرب زبان غرب خوزستان هستند.
6065/6002
خبرنگار:محمدرضا بنوره**انتشار: کبری آقازری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۱۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی

به گزارش خبرنگار مهر، بهنام نظری ظهر شنبه در نشست ستاد اربعین استان مرکزی اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۶۵ هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شدند.

وی با بیان اینکه استان مرکزی به عنوان استان معین ایلام در بحث ستاد اربعین است، افزود: استان مرکزی در مسیر تردد بسیاری از استان‌ها و میزبان زائران در کریدور شمال به جنوب قرار دارد از این رو باید از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین بهره گیری شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به ملاحظات امنیتی در اربعین امسال تصریح کرد: در این شرایط تشکیل مواکب در مسیر ترددی زائران در استان، مرز مهران و عراق باید براساس نیاز سنجی و جانمایی ستاد اربعین و ستاد عتبات عالیات این استان صورت پذیرد.

نظری ادامه داد: مجموعه‌هایی که قصد راه اندازی مواکب را دارند باید از طریق ستاد اربعین این مهم را پیگیری کنند و مکان موکب را در مکان اعلامی از سوی ستاد قرار دهند.

وی تاکید کرد: اداره کل غله و خدمات بازرگانی به هیچ وجه نباید بدون هماهنگی به مطالبات موکب‌ها در خصوص تأمین نیاز مواد غذایی پاسخ دهد.

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی تصریح کرد: امسال باید ستاد اربعین به بهترین شکل مدیریت شود و شرایطی در پیاده روی اربعین حسینی فراهم شود که تنها دغدغه افراد زیارت باشد که در این راستا باید تمام ظرفیت استان و دستگاه‌های اجرایی بکارگیری شود.

نظری عنوان کرد: با توجه به اقدامات خوب صورت گرفته در سال گذشته، ستاد اربعین استان در بین ستاد اربعین کشور حائز رتبه برتر شد که می‌طلبد اقدامات انجام شده سال گذشته، به عنوان پایه و اساس مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: تلاش بر این است که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود.

وی تاکید کرد: فرمانداران شهرستان‌ها باید هر چه سریع‌تر ستاد اربعین را تشکیل داده و اداره کل صنعت و معدن و تجارت استان نیز جلساتی را با حضور نمایندگانی از صنایع و ستاد اربعین تشکیل دهد.

کد خبر 6090195

دیگر خبرها

  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • پذیرایی خادم الشهدای هرمزگان از زائران در چایخانه حرم مطهر رضوی + تصاویر