Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام فخاری عضو شورای شهر تهران  با اشاره به این که سه راهکار کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای جمع آوری و جایگزین کردن خودروهای فرسوده وجود دارد، افزود: در خصوص راهکار کوتاه مدت، باید علاوه بر ایجاد هماهنگی میان پلیس راهور، دولت و دستگاه های مرتبط، مکانیسم های تنبیهی برای صاحبان خودروهای فرسوده در نظر گرفته شود تا اقدام به بهینه سازی خودروی خود کنند تا آلودگی هوا تشدید نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فخاری با توضیح در مورد روش میان مدت ادامه داد: در روش میان مدت، طی زمان بندی مشخصی می توان شرایط خودروهایی که چندان فرسوده نیستند را با انجام معاینه فنی خودرو و ارتقای استانداردهای معاینه فنی بهبود بخشید و دوباره از این خودروها استفاده کرد.

این عضو شورای شهر تهران با بیان این که در بخش بلند مدت می توان به تدریج خودروهای هیبریدی، موتورهای برقی و دوچرخه را وارد معابر شهری کرد، اظهار کرد: پیش از ورود وسایط نقلیه جدید ابتدا ضروری است مناطق مشخصی را برای عبور و مرور آن ها در نظر گرفت و پس از آن و با انجام اقدامات فرهنگی لازم، مردم را با نحوه استفاده و مزایای این وسایط نقلیه آشنا کرد.

وی با اشاره به این که اجرای این راهکارها مستلزم صرف هزینه است، بیان کرد: الگوی هزینه کرد خانواده ها متفاوت است به راحتی نمی توان آن ها را مجاب کرد تا خودروی خود را تعویض کنند، چرا که بسیاری از مردم توان جایگزینی خودروی خود را ندارند و حتی برخی خانواده ها با استفاده از موتورسیکلتی که در اختیار دارند، هزینه های زندگی شان را تامین می کنند.

فخاری یادآور شد: در گذشته اقداماتی در راستای جایگزینی خودروهای فرسوده در شورای شهر صورت گرفته بود و مقرر شد تسهیلات تشویقی به مشتری، وارد کننده یا تولید کننده خودروهای برقی اختصاص پیدا کند که به دلیل برگزاری انتخابات شورای پنجم شهر تهران، این امر فعلا معلق مانده است، اما تلاش می کنیم این برنامه های شهری بزودی عملیاتی شود تا به نتیجه مطلوبی دست پیدا کنیم.

بر اساس آمارها، حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار خودروی فرسوده در کشور وجود دارد. در این بین، بیش از ۱۰ درصد خودروهای پایتخت نیز فرسوده هستند که عامل ۸۳ درصد آلودگی هوای تهران به حساب می آیند.

منبع:سلامت آنلاین

انتهای پیام/

 

خودروهای فرسوده به قاتل خاموش تهرانی‌ها تبدیل شده‌اند

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۸۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر با همراهی شهرداری‌ها و شوراهای استان تهران بیش از ۲۶۵۰۰۰ واحد بناهای فرسوده در حال نوسازی داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ظهر امروز و به مناسبت روز ملی شوراها همایش گرامی‌داشت هفته شوراهای اسلامی شهر با موضوع مشارکت در بازآفرینی شهری با حضور مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری و معاون وزیر راه و شهرسازی، معاون امور عمرانی استانداری تهران، مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران، مدیر کل دفتر فنی حمل و نقل استانداری تهران، روسا و اعضای شوراها و شهرداران شهرهای استان تهران، ائمه جمعه، فرماندار و مسئولان شهرستان بهارستان برگزار شد؛ محمد آیینی در این نشست اظهار کرد: این جلسه در سایر استان‌ها باهدف تقدیر از اعضای شورای شهرها و برای ترویج نوسازی بافت فرسوده برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این نشست‌ها افزود: نگاه دولت مردمی سیزدهم و وزیر راه و شهرسازی در این است که دستگاه اصلی که می‌تواند بازآفرینی شهری را متحول کند، شهرداری‌ها هستند، بر همین اساس شهرداری‌ها شرکای راهبردی وزارت راه و شهرسازی محسوب می‌شوند و در کنار شهرداری‌ها، دستگاه ناظر اعضای محترم شورا هستند که تقاضا داریم سفیران بازآفرینی شهری باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با تاکید بر کارکردهای سفیران بازآفرینی شهری گفت: شوراها باید حمایت‌های قانونی که دولت و مجموعه دستگاه‌های حاکمیتی از مردم در نوسازی بافت‌های فرسوده فراهم کرده را به مردم برسانند و مطالبه‌گر حقوق مردم باشند، من معتقدم هنوز ۷۰ درصد مردم از تسهیلات و مشوق‌ها و راهکارهای احیای بافت فرسوده آگاهی ندارند.

آیینی با بیان اینکه کار اجرایی دولت سیزدهم مردمی‌سازی است و خالص‌ترین شکل مردمی‌سازی در بازآفرینی شهری قابل تحقق است، چون در بازآفرینی شهری مالکیت برای مردم است نوسازی هم باید توسط مردم انجام شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با همراهی شهرداری‌ها و شوراهای استان تهران بیش از ۲۶۵۰۰۰ واحد بناهای فرسوده در حال نوسازی داریم و در سال ۱۴۰۲ رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری طی ۳۰ سال گذشته شکسته شد.

وی با بیان اینکه امسال انتظار داریم با همکاری و تعامل بیشتر و پیگیری از سوی اعضای شورا، جهش جدی‌تری در این زمینه صورت گیرد، افزود: در سال ۱۴۰۳ باید حداقل ۱۵۰۰۰۰ پروانه صادر شود تا پایان سال در حدود ۴۰۰۰۰۰ واحد از بافت‌های فرسوده در دست ساخت داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با تاکید بر اینکه استان تهران از بالاترین درصد بناهای ناپایدار به لحاظ تعدادی برخوردار است، بیان کرد: بیش از ۲۲۵۰۰۰ بنای ناپایدار در استان تهران داریم و جان مردم در خطر است، البته در شهر تهران روند بسیار خوبی در سال ۱۴۰۲ داشته و میزان صدور پروانه‌ها ۲.۸ برابر شده و به بیش از ۲۶۰۰۰ صدور پروانه ساخت رسیده که در سال ۱۴۰۰ تنها ۱۰۰۰۰ پروانه صادر شده بود.

آیینی اضافه کرد: ۵۵ درصد بافت فرسوده استان در شهرستان‌های استان تهران است، متاسفانه عملکرد صدور پروانه زیر ۸ درصد بوده و باید مشکلات این حوزه مرتفع و مردم بتوانند از ظرفیت قانون تعیین وضعیت املاک استفاده کرده و سند دریافت کنند و از ظرفیت ماده ۹ قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده استفاده کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه باید نهضت دریافت سند را راه بیاندازیم، خاطرنشان کرد: در شهرستان‌های استان تهران، شهرهای گلستان و صالحیه جزو شهرهای رتبه بالا بوده و اقدامات بسیار خوبی در حوزه بافت‌های فرسوده انجام داده و روند صدور پروانه در این دو شهر صعودی است، اما انتظار ما یش از این‌هاست.

منبع: فارس

کد خبر 749170

دیگر خبرها

  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • «مافیای خودرو» مانع ورود خودروهای برقی به کشور
  • تلاش مافیای خودرو برای ممانعت از ورود خودروهای برقی
  • مافیای خودرو مانع ورود خودروهای برقی به کشور است
  • مافیای خودرو مانع ورود خودروهای برقی به کشور