Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@16:16:45 GMT

مجلس برای حل مشکلات پلی‌اکریل ورود کند

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۹۶۷۶۰

مجلس برای حل مشکلات پلی‌اکریل ورود کند

شورای اسلامی کار پلی‌اکریل در نامه‌ای خطاب به رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی خواهان رسیدگی به اوضاع این کارخانه نساجی و مشکلات آن شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شورای اسلامی کارِ شرکت پلی‌اکریل اصفهان در نامه ای به رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی، با بیان مشکلات موجود خواهان ورود مجلس به این موضوع و حل مشکلات این قطب نساجی کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در متن این نامه آمده است: شرکت پلی اکریل ایران پس از ماه‌های متمادی توقف تولید در شرف راه‌اندازی خطوط تولید پلی استر خود قرار دارد و درباره خطوط تولید اکریلیک نیز مذاکره هایی با کارگزاران و تامین کنندگان مواد اولیه در حال انجام است، لیکن جهت خرید مواد اولیه اصلی و کمکی، قطعات یدکی و قسمتی از حقوق معوق پرسنل، وجود نقدینگی جهت تداوم تولید ضروری و حیاتی است.

در این نامه با اشاره به اینکه در زمان تحت پوشش قرار گرفتن کارخانه توسط هیات حمایت از صنایع، مقرر شد که مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال تنخواه از محل هدفمندی یارانه‌ها به این واحد صنعتی پرداخت شود، آمده است: از مبلغ مذکور ۲۰۰ میلیارد ریال پرداخت و مابقی آن تاکنون پرداخت نشده است.

شورای اسلامی کار پلی اکریل در این نامه با اشاره به اینکه دستور پرداخت مبلغ ذکر شده توسط وزیران صنعت و کار در اول مهر امسال صادر شده خواهان تسریع در پرداخت آن برای پیشگیری از توقف کامل این واحد صنعتی و بیکاری کارگران آن شدند.

چندی پیش نیز، مجمع نمایندگان اصفهان به دنبال عدم تحقق وعده دولت در پرداخت تنخواه ۲۰ میلیارد تومانی به کارخانه پلی اکریل در نامه ای گلایه آمیز خطاب به نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه، خواستار اجرایی شدن این وعده و پرداخت تنخواه دوم به پلی اکریل شدند.

به گزارش ایمنا؛ ابتدای مهر ماه امسال با اعلام رسمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، کارخانه پلی اکریل اصفهان بعد از گذشت ۶ ماه از تعطیلی رسمی خود با فراخوان و بازگشت تعدادی از کارگران خود دوباره آغاز به کار کرد.

اسرافیل احمدیه با بیان اینکه جلسه بررسی و حل مسائل و مشکلات پلی اکریل ۲۵ شهریور با حضور معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، مدیران و مسئولان بخش های دولتی و خصوصی در استانداری اصفهان برگزار شد، گفت که در این جلسه مقرر شد که بخش خصوصی به صورت کارگزاری در کارخانه پلی اکریل اصفهان سرمایه گذاری کند و در برخی بخش ها نیز دولت این مجموعه صنعتی را با پرداخت تنخواه کمک کند.

وی با اشاره به اینکه پیش از این مقرر بود کمک مالی دولت به پلی اکریل به صورت تسهیلات پرداخت شود، گفت: باتوجه به اینکه دریافت اعتبار مالی برای حل مشکل کارخانه پلی اکریل اصفهان به صورت تسهیلات به رغم گذشت حدود پنج ماه به نتیجه نرسیده بود با دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت مقرر شد این کمک به شکل تنخواه در اختیار این کارخانه قرار گیرد.

با پیگیری وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیریت استان، نماینده های مجلس، بخش خصوصی و مدیران پلی اکریل، سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان از سوی دولت برای کمک به پلی اکریل پرداخت و مقرر شد ۲۰ میلیارد تومان دیگر نیز از سوی دولت به شکل تنخواه به این کارخانه پرداخت شود.

به گفته مدیران و اعضای شورای اسلامی کار پلی اکریل مقرر بود این پول تا اواسط مهر امسال پرداخت شود که متاسفانه هنوز این رقم تاکنون پرداخت نشده است.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۶۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

با ابلاغ جدید بیمه مرکزی، شرط پرداخت بدهی‌های عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث لغو شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با ابلاغ رسمی بیمه مرکزی از 17 تیرماه سال 1402 صدور کد یکتای بیمه‌نامه شخص ثالث منوط به مفاصاحساب عوارض آزادراهی و بزرگراهی شد و در صورت بدهی بیمه‌گذار، سامانه سنهاب کد یکتا صادر نمی کرد.

بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که  بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و  فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

این بخشنامه البته واکنش های متعددی را درباره کاهش آمار بیمه شخص ثالث را به همراه داشت و نامه ‌نگاری هایی درباره لغو این شرط با وزیر اقتصاد انجام شده بود.

برهمین اساس نیز رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون