Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-یک استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: اگر حوزه از دیدگاه امام فاصله بگیرد، از انقلاب دور شده است.آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی درباره شخصیت سید مصطفی خمینی گفت: من توجه حوزه‌های علمیه را به شخصیت امام و حاج آقا مصطفی جلب می‌کنم. نکته مهم جامعیت شخصیت ایشان است که خود دارای پیامی برای حوزه های علمیه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شخصیتی که کنار امام رشد کرده باید در فلسفه و فقه به جامعیت رسیده باشد، نکته‌ای که امروز حوزه‌های علمیه از آن فاصله گرفته‌اند.

وی افزود: فقاهت حاج آقا مصطفی در حد بالایی بود، دوستی تعریف می‌کرد که روزی در نجف نزد عالمی گفتم اگر امام نبودند ما چه کنیم، گفت حاج آقا مصطفی که هستند از ایشان پیروی کنید. بین امام و حاج آقا مصطفی نگاه مشترکی وجود داشت او دین را در عبادت خلاصه نمی‌کرد، دین را در امور اخروی نمی‌دانست ایشان دین را در  ابعاد زندگی می‌دانستند.

آیت‌الله فاضل لنکرانی با بیان اینکه علما نباید دین را در امور دنیوی خلاصه کنند، گفت: دین باید در همه ابعاد زندگی باشد. حاج آقا مصطفی به نکته‌ای اشاره کردند که کمتر به آن پرداخته شده و آن خاتمیت اسلام است. حاج آقا مصطفی در مباحث اصولی دیدگاه خوبی داشتند و بهترین شخصی که تبیین‌کننده دیدگاه امام بود، ایشان هستند.

وی ادامه داد: مرحوم حاج آقا مصطفی در تبیین مبانی اصولی امام و همچنین تحریرهای ایشان حق مطلب را ادا کرده است. باید کارگروه‌هایی تشکیل شود که هشدارهای حاج آقا مصطفی درس داده شود. اگر حوزه از دیدگاه امام فاصله بگیرد، از انقلاب دور شده است.

این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه روح ولایت در این پدر و پسر حلول کرده است، گفت: فسید مصطفی خمینی معتقد بودند تفسیر قرآن نیازمند قوه قدسیه است و نباید تنها به مبانی اجتهادی اکتفا کرد.

وی با بیان اینکه باید حق امام در حوزه‌های علمیه ادا شود، اظهار داشت: باید در حوزه به فقه امام برگردیم و انتظار داریم بیت امام و نوادگان ایشان به ویژه سید حسن خمینی فقه امام خمینی را احیاء کنند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۹۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی

  روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی با حضور در منزل فرزند شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی که نقش مهمی در اتحاد شیعه و سنی و انتشار پیام نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در سیستان داشت، دیدار و گفتگو نمود.

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان گفت: این شهيد والا مقام اولين كسی بود كه طرح عدم كفايت بنی صدر را امضا و مطرح کرد و به عنوان یکی از پیروان واقعی امام خمینی (ره) و به همراه یارانش چون شهید بهشتی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  که از دوران تحصیل در مشهد با او آشنا بود، خدمات قابل توجهی به منطقه و کشور ارائه کرد.

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی در منطقه، پایگاه مستحکمی برای مبارزین و کسانی که از سوی رژیم به این استان تبعید می‌شدند خصوصا مرحوم آیت الله طالقانی، حضرت آیت الله خزعلی عضو شورای نگهبان،  آیت الله صلواتی از مدرسان حوزه علمیه قم،  مرحوم حجت الاسلام و المسلمین ایزدی نجف‌آبادی امام جمعه نجف‌آباد و حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی از علمای رفسنجان بود. 
 
 آن شهید در جریان پیروزی انقلاب اسلامی اقدام به تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته انقلاب اسلامی و دادگاه انقلاب اسلامی کرد.  

 وی در سال ۱۳۵۹ به‌عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی مطرح شد و به مجلس راه یافت و در سنگر مجلس یکی از چهره‌های صدیق و پیرو خط امام بود و در یکی از سخنرانی قبل از دستور مجلس ایشان در رابطه با توصیف امام راحل گفت: «وجود این رهبر عظیم‌الشأن معجزه تاریخ است». 

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی سرانجام در میدان مبارزه با خطوط انحرافی و ضدانقلاب در هفتم تیرماه سال ۶۰ به‌همراه شهید آیت الله بهشتی و بیش از هفتاد و دو تن از بهترین یاران امام و انقلاب اسلامی، در فاجعه جانسوز انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی به‌دست یکی از منافقان به شهادت رسید و روح مطهرش در جوار کبریا به لقاء الله رسید، مزار شریفش در شهرستان زابل در جوار شهداء جنگ تحمیلی محل زیارت عاشقان و دلباختگان امام و انقلاب است.
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد
  • فرزندان با استعداد خود را به حوزه های علمیه بفرستید
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • حمایت استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا
  • حمایت هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  •  استاد حوزه علمیه قم : اگر برای آبادانی دین کاری نمی کنیم، دین را خراب تر نکنیم
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است