Web Analytics Made Easy - Statcounter

متاسفانه اجرای طرح پزشک خانواده روستایی و نظام ارجاع روستاییان و از سویی دیگر اجرای طرح پزشک خانواده شهری در مازندران، سبب شده عملاً روستاییان با خوردن مهر شبکه‌های بهداشت روستایی در دفترچه‌های بیمه، با دردسرهای بسیاری روبه‌رو شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، در سال‌های اخیر، همت متولیان بهداشت و درمان کشور، بر گسترش شبکه‌های بهداشت روستایی معطوف و سعی شده است با استقرار پزشک در خانه‌های بهداشت روستایی، ضعف‌ها و نواقص شبکه بهداشت و درمان در روستاها برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما متاسفانه اجرای طرح پزشک خانواده روستایی و نظام ارجاع روستاییان و از سویی دیگر اجرای طرح پزشک خانواده شهری در سطح استان مازندران، سبب شده است عملاً روستاییان با خوردن مهر شبکه‌های بهداشت روستایی در دفترچه‌های بیمه، با دردسرهای بسیاری روبه‌رو شوند.


خانمی از اهالی یکی از روستاهای شهرستان بابلسر می‌گفت: در خانۀ بهداشت روستایی، هر بار فقط یک ورق را مهر کند و یا نهایتاً با اصرار ما دو ورق مهر می‌شود، خب حسابش را بکنید مریض با یک ورقه ویزیت شود و در ورقۀ دوم آزمایش نوشته شود، ورقه مهر شده ارجاع در دفترچه بیمه تمام می‌شود.


حالا اگر عکس یا سونوگرافی به صورت اورژانسی لازم بود، بیمار روستایی ناچار است با تعرفه‌های وحشتناک، آزاد حساب کند.


می‌گفت: روستایی باید روز مریض شود تا پزشک روستا به کارش بیاید زیرا خانه‌های بهداشت روستایی فقط تا ظهر پزشک دارند، آن هم پزشک عمومی، اکثریت هم از پزشکانی که در حال گذراندن طرح هستند و تجربه‌ای ندارند در روستاها استفاده می‌شود.


خیلی وقت‌ها هم پیش آمده برای یک بیماری جزئی به پزشک روستا مراجعه کردیم اما باز او توصیه کرد به شهر و نزد پزشک دیگری برویم.


حال اگر بخواهیم به شهر برویم، خیلی از مطب‌ها و درمانگاه‌های شهر، مهر پزشک روستا را قبول ندارند و باز هم باید آزاد حساب شود.


می‌گفت: اینها تازه یک گوشه از مشکلات مُهرهای بیمه پزشک روستایی است، اگر کارمان به بیمارستان بیفتد، بیمارستان‌های دولتی هم برای نپذیرفتن و یا آزاد حساب کردن، بهانه‌تراشی می‌کنند تا بیمه روستاییان را قبول نکنند.


تعریف می‌کرد: خودم چند بار شاهد بودم در بیمارستان‌های دولتی، هم ویزیت را با مریض آزاد حساب کردند و هم زمانی که متوجه نبود از دفترچه‌اش ورقه‌ای را برای بیمه جدا کرد، این یعنی دوبار پول گرفتن.


بخشی از این مشکلات به خانم‌های باردار در روستاها برمی‌گردد، به آنها می‌گویند برای تکمیل پرونده حتماً باید تحت نظر مامای خانۀ بهداشت باشید، اما یا اصلاً ماما نیست و یا اگر هم در خانۀ بهداشت یک ماما کار می‌کند در حد تشکیل پرونده برای واکسن بچه است، اما خودشان واکسن را تزریق نمی‌کنند، باید برای تزریق واکسن و معاینه باز به شهر مراجعه کرد.


می‌گفت: کاش علوم پزشکی این طرح پزشک خانواده شهری و روستایی را تمام می‌کرد که جز دردسر و عذاب برای ما چیزی ندارد.


متاسفانه قصه سردرگمی روستاییان، در سال‌های اخیر با استقرار پزشک خانواده شهری، سری دراز پیدا کرده است، امید است با توجه ویژه از سوی دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان، مشکلات بهداشت و درمان روستاییان مرتفع شود.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر آذربایجان‌غربی گفت: تاکنون ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری در آذربایجان‌غربی ثبت نام کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی به نقل از روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان، سیروس محمودیان با اشاره به طرح بیمه رایگان مادران غیر شاغل اظهار کرد: مرحله نخست ثبت‌نام بیمه رایگان مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری نزد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از ابتدای سال جاری آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شده است.

وی از ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری خبر داد و افزود: در اجرای ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مرحله نخست ثبت نام بیمه رایگان مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری نزد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه سال‌جاری تمدید شد.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان آذربایجان‌غربی ادامه داد: در این مرحله مادرانی که فرزند سوم و بالاتر آنان بعد از تاریخ ۰۱/‏۰۱/‏۱۳۹۶‬ متولد شده باشند می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق به نشانی www.roostaa.ir و ورود به بخش ثبت نام مادران روستایی و عشایری (غیر شاغل) و یا مراجعه به ۷۱ کارگزاری صندوق در سطح استان نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

محمودیان تصریح کرد: فرآیند تکمیل ثبت نام متقاضیان مشمول این قانون پس از اخذ استعلام از سازمان ثبت احوال و تأیید استعلام سایر صندوق‌ها مبنی بر عدم بیمه‌پردازی و مستمری بگیر بودن متقاضی، نهایی و اولویت تکمیل ثبت‌نام با افرادی است که منطبق بر فراخوان شرایط لازم را احراز و زودتر نسبت به ثبت نام اقدام کرده‌اند.

وی عنوان کرد: در خصوص مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایری ۱۰۰ درصد حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود و با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه‌ای بیمه‌گذار افزوده می‌شود.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: همسر و فرزندان مادران سه فرزند از ۱۸ الی ۵۰ سال نیز می‌توانند به صورت جداگانه در این صندوق عضو شوند و در آینده هم‌زمان از مزایای بیمه اجتماعی برخوردار شوند.

کد خبر 751195

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • داستانی عرفانی با چاشنی فانتزی
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود