Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنوز دو ماه از عمر مدیریت جدید شهری نگذشته است که مدیران جدید انواع و اقسام حاشیه را در پایتخت ردیف کرده اند و هردم از باغ بی میوه بری می رسد

137 آنلاین: هنوز دو ماه از عمر مدیریت جدید شهری نگذشته است که مدیران جدید انواع و اقسام حاشیه را در پایتخت ردیف کرده اند و هردم از باغ بی میوه بری می رسد

 بحث ممنوع التصویری محمدعلی نجفی زمانی مطرح شد که وی در اولین کنفرانس خبری خود با کنایه نسبت به صدا و سیما آن را تایید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعی که با تنها نگاهی کوتاه به برنامه صدا و سیما در بخش های مختلف و به ویژه شبکه استانی تهران، عکس آن مطرح می شد. نجفی پس از کنفرانس خبری چندین بار در قاب صدا و سیما به نمایش درآمد اما به نظر می رسید که رسانه های اصلاح طلب و مدیران شهری که دیدن برنامه های صدا و سیما را در حد کلاس کاری خود نمی بینند، اصلا متوجه این امر نشده اند.

این گاف بزرگ تا روزها مورد کشف اصلاح طلبان واقع نشد و به جلسات شورای شهر و گله گذاری رئیس این شورا از صدا و سیما راه یافت. محسن هاشمی اعلام کرد که برای گفتگو پیرامون حاشیه های به وجود آمده، علی عسگری، رئیس صدا و سیما را به صحن شورا فرا خواهند خواند. متاسفانه این رویه همچنان نیز ادامه دارد. برخلاف تصورات مرسوم که بعد از هر اشتباهی انتظار عذرخواهی یا تغییر رفتار می رود، اعضای شورا در تازه ترین اظهارنظر پیرامون ممنوع التصویری نجفی اعلام کرده اند که درست است صدا و سیما تحولات مدیریت جدید شهری را پوشش می دهد اما خیلی کم است!

 علی اعطا، سخنگوی شورای پنجم گفته است: «ما به جمع‌بندی قطعی در مورد ممنوع‌التصویری نجفی نرسیده‌ایم، چرا که اخبار پوشش داده می‌شوند اما آنطور که باید پوشش نمی‌دهند و انتظار ما بیشتر است.» به نظر می رسد اعضای جدید شورای شهر و شهردار بهشت نشین انتظار دارند همچون کانال های تلگرامی شان و صفحات خود در شبکه های اجتماعی، کوچکترین کنش و عمل! آنها در صدا و سیما پوشش داده شود و اخبار 24 ساعته روی آنها مانور دهد!

 چنین رفتاری از سوی مدیران شهری در حالیست که آنها پوشش اخبار قالیباف و شورای پنجم در صدا و سیما را بهانه قرار داده ند و حجم انعکاس اخبار مربوط با خود را در مقایسه با قبل کمتر ارزیابی کرده اند. هرچند نمایندگان شورا می توانستند با مشورت با کارشناسان شهری و خبرنگاران مستقل هم طیفی خود به صحت آن پی ببرند. در دوره مدیریت قالیباف و شورای چهارم اگر کمتر از این دوره پوشش خبری از سوی صدا وسیما صورت گرفته باشد، بیشتر نبود. به طور کلی اخبار محلی و شهری دارای مخاطبان خاص و محدودی است و در رسانه هایی با کاکرد ملی و بین المللی، کمتر مورد توجه قرار می گیرند اما شبکه تهران با برنامه های تخصصی و گفتگو محور ساعاتی از تولیدات خود را به این اخبار اختصاص می دهد. در دو ماه اخیر بسیاری از اعضای شورا و مدیریت شهری در شبکه تهران حضور پیدا کرده اند. از سوی دیگر محمد علی نجفی در هفته های اول انتخابش پای ثابت گفتگوهای خبری بخش های مختلف صدا و سیما بود.

 در کنار این باید عنوان کرد رسانه ملی زمانی اخبار مربوط به شهر تهران را در حوزه مدیریت پوشش می دهد که تحول بزرگی رخ داده باشد. در دوره مدیریت گذشته، به طور متوسط هر ماه یک ابرپروژه در تهران افتتاح می شد. ابرپروژه هایی که دارای ابعاد ملی و بین المللی بودند. در کنار این پایتخت دارای پویایی گسترده ای در حوزه عمرانی، فرهنگی و اجتماعی بود و این عمل و خروجی های مدیریت شهری بود که انعکاس داده می شد. در کنار 144 ابرپروژه مانند پل طبیعت، برج میلاد، دریاچه شهدای خلیج فارس، ابتکارات جدیدی نیز در تهران رخ می داد مانند پروژه خطوط بی آر تی. همچنین تهران در عرصه های بین المللی در زمینه طرح های شهری توانسته بود به یک جایگاه قابل اتکا دست پیدا کند. از جمله می توان به انتخاب قالیباف به عنوان شهردار برتر در سال 2008، حضور بخش حمل و نقل عمومی تهران بین 4 شهر برتر در سال 2011، راه یافتن ابرپروژه هایی مانند دریاچه خلیج فارس، پل طبیعت و تونل خط 6 مترو به فینال رقابت های طرح های شهری برتر یاد کرد.

 آنچه در صدا و سیما از شهر تهران و مدیرانش انعکاس می یافت، کارنامه آنها بود و نه خود آنها. حال اعضای جدید شورای شهر و شهردار آن انتظار دارند بعد از دو ماهی که در بهشت حضور پیدا کرده اند و هیچ خروجی به غیر از حاشیه نداشته اند، بعنوان سوژه اصلی خبرنگاران و صدا و سیما در راس اخبار جای گیرند. این نکته را نیز باید عنوان کرد که حتی رسانه هایی چون روزنامه ها و سایت های خبری نیز کمتر به اخبار شهری این ماههای تهران پرداخته اند و انتظار از صدا و سیما برای پوشش کامل تحولات شهر، انتظاری گزاف است و مدیران جدید باید به جای فرار رو به جلو در بحث عملکرد و خروجی، مسیر توسعه و پیشرفت پایتخت را به همان قوت قبل ادامه دهند و تنها در این صورت است که مورد توجه قرار می گیرند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه دغدغه امروز مدیریت شهری اصفهان پرداختن رسانه‌ها به ویژگی‌های شاخص شهری است، گفت: برند شهر اصفهان باید حفظ شود و نباید بدون در نظر گرفتن نقاط قوت این کلان‌شهر، تنها به نقاط ضعف و مشکلات آن بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعلی معرک‌نژاد امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان با تاکید بر تکریم و احترام جامعه رسانه‌ای اصفهان از سوی مدیریت شهری اظهار کرد: افزایش ظرفیت نقدپذیری، تکریم اصحاب رسانه و در دسترس بودن مسئولان شهری برای پاسخگویی به جامعه رسانه‌ای اصفهان با هدف ایجاد تعامل و هم‌افزایی با رسانه‌ها رویکرد مدیریت شهری در این دوره بوده است.

وی با بیان اینکه شهرداری اصفهان در سال گذشته به برگزاری ۲۶ جلسه تخصصی با رسانه‌های این کلان‌شهر پرداخته است، افزود: ۴ تور رسانه‌ای و ۲۳ افتتاحیه که در مجموع شامل ۵۳ رویداد می‌شود، سال گذشته از سوی شهرداری این کلان‌شهر با اصحاب رسانه برگزار شده است.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه مجموعه مدیریت شهری آماده تعامل با جامعه‌رسانه‌ای و پاسخگویی به آن‌ها است، تصریح کرد: سال گذشته این مجموعه به‌طور مستمر هر هفته با اصحاب رسانه تعامل داشته و در ارتباط بوده است.

معرک‌نژاد با بیان اینکه طی دو سال گذشته شهرداری اصفهان به بسترآفرینی برای ایجاد تعامل بیشتر و ارتباط با رسانه پرداخته است، گفت: سال گذشته ۶۶ برنامه تلویزیونی و حدود ۴۰ برنامه رادیویی با حضور شهردار و مسئولان شهری اجرا شد، همچنین در راستای این بسترسازی و برای بررسی چالش‌ها و مشکلات اصحاب رسانه با خانه مطبوعات و انجمن صنفی خبرنگاران این کلان‌شهر نیز ارتباط مکرر و پیوسته‌ای داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دغدغه امروز مدیریت شهری اصفهان پرداختن رسانه‌ها به ویژگی‌های شاخص شهری است و نباید بدون در نظر گرفتن نقاط قوت این کلان‌شهر تنها به نقاط ضعف و مشکلات آن بپردازیم، خاطرنشان کرد: برند شهر اصفهان باید حفظ شود و رسانه‌ها در این امر خطیر نقش بسیار پررنگ و قابل اهمیتی دارند.

کد خبر 747886

دیگر خبرها

  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • ماموریت موفق رسانه ملی در روایت اول وعده صادق
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک
  • پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته عملیات «وعده صادق»
  • رییس صداوسیما از پیگیری وضعیت اقتصادی توسط ساترا خبر داد