Web Analytics Made Easy - Statcounter


سرویس سیاسی- از زمان حضور دکتر محمد علی نجفی در شهرداری تهران، رسانه ملی از پخش تصویر و انعکاس اخبار مربوط به وی خودداری کرده و به همین دلیل شائبه ممنوع التصویری شهردار تهران در فضای سیاسی کشور به وجود آمده است.

این در حالی است که صداوسیما در پوشش اخبار مربوط به محمد‌باقر قالیباف شهردار سابق تهران همواره پیش قدم بود و اخبار حوزه مدیریت شهری قالیباف را به خوبی پوشش می‌داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کار اما به همین جا ختم نشده و اعضای شورای شهر تهران نیز از انعکاس شوخی‌های اعضای شورای شهر به جای تصمیمات این شورا در صداوسیما انتقاد کرده‌اند و مدعی شده‌اند رسانه ملی به صورت جهت‌دار تنها شوخی‌های اعضای شورای شهر را نمایش می‌دهد.

بدون شک حضور محمد علی نجفی یک نقطه عطف در مدیریت شهری تهران به شمار می‌رود. با این وجود نجفی با چهار چالش جدی در شهرداری تهران مواجه است و به همین دلایل نیز بوده که برخی از نهادهای قدرت با روی کار آمدن وی از ابتدا موافق نبودند و در شرایط کنونی نیز صداوسیما اخبار مرتبط با وی را منعکس نمی‌کند.

چالش اول نجفی به دوران مدیریت قالیباف باز می‌گردد. قالیباف در طول مدیریت خود در شهرداری تهران شرکت‌ها و موسساتی را به شهرداری تهران متصل کرد که در شرایط کنونی این شرکت‌ها و موسسات به صورت غیرمحسوس در اختیار نزدیکان قالیباف قرار دارد. در نتیجه محمد علی نجفی به صورت غیرمحسوس با یک شبکه پنهان اقتصادی و سیاسی در شهرداری تهران مواجه است که بیش از آنکه به منافع شهرداری فکر کنند به دنبال منافع خود هستند.

بدون شک این شبکه پنهان، قدرت مانور را از نجفی خواهد گرفت و به همین دلیل نجفی به زمان بیشتری نیاز دارد تا بتواند بین شهرداری تهران و این شرکت‌ها و نهادها خط کشی صریح و روشنی به وجود بیاورد.

چالش دوم نجفی به فسادهای اقتصادی موجود در شهرداری تهران مرتبط می‌شود که در روزهای اخیر برخی از آنها و از جمله تخلف 42میلیاردی احمدی‌نژاد افشا شده است. با این وجود نجفی در افشای فسادهای اقتصادی موجود در شهرداری تهران با وضعیت روشنی مواجه نیست و به راحتی نمی‌تواند در این جهت تلاش کند.

به نظر می‌رسد باندهای قدرت و ثروت که مدت‌هاست در شهرداری تهران رخنه کرده‌اند به راحتی به نجفی اجازه نخواهند داد که منافع آنها را به خطر بیاندازد. چالش سوم نجفی به خاستگاه سیاسی وی باز می‌گردد. بدون شک محمد علی نجفی یک اصلاح‌طلب شناسنامه‌دار و کارنامه‌دار است که در گذشته خدمات زیادی به کشور و مردم کرده است. این در حالی است که در دوازده سال دوران مدیریت قالیباف و دو سال مدیریت احمدی‌نژاد شهرداری تهران در اختیار اصولگرایان قرار داشته و اصولگرایان روی شهرداری تهران به عنوان یکی از مراکز مهم خود در قدرت از نظر سیاسی و اقتصادی حساب می‌کردند. در نتیجه در شرایط کنونی که یک اصلاح‌طلب شناسنامه‌دار سکان مدیریت شهرداری تهران را به دست گرفته منافع خود را در خطر می‌بینند و به همین دلیل تلاش می‌کنند قدرت مانور نجفی را هر روز کم و کمتر کنند.

عدم رأی اعتماد مجلس نهم به نجفی نیز مزید علت شده تا طیف رادیکال جریان اصولگرا وی را به اتفاقات سال 88 مرتبط کند و تلاش کند با استفاده از این حربه سیاسی دایره فعالیت نجفی در شهرداری تهران را تنگ‌تر از گذشته کند.

چالش چهارم نجفی در شهرداری تهران احتمال حضور وی در انتخابات ریاست جمهوری آینده خواهد بود. نجفی پس از به دست‌گیری شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که آیا پس از شهرداری تهران به دنبال ریاست‌جمهوری است، عنوان کرد: «پس از شهرداری تهران بازنشسته خواهم شد». پاسخی که بی‌ارتباط با بیماری قلبی وی نیز نیست. با این وجود این روزها اتاق فکر جریان اصلاحات در حال رصد فضای سیاسی کشور و از انتخاب گزینه طلایی برای انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 خبر می‌دهند. چه بسا اصلاح‌طلبان در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری به نجفی تکلیف کنند که خود را برای نمایندگی جریان اصلاحات در انتخابات آماده کند و در نهایت گزینه طلایی جریان اصلاحات لقب بگیرد.

به نظر می‌رسد یکی از دلایلی نیز که رسانه ملی تلاش می‌کند اخبار شهردار اصلاح‌طلب تهران را پوشش ندهد و یا کمتر پوشش بدهد احتمال حضور وی در انتخابات ریاست‌جمهوری است. در نتیجه صدا و سیما تلاش می‌کند از تریبون خود جایگاه نجفی را در افکار عمومی تقویت نکند تا مبادا اصلاح‌طلبان از ظرفیت به وجود آمده درباره وی در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده استفاده کنند.

افتاب

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو

تین نیوز

همزمان با تلاش های شبانه روزی برای تحقق قرارداد خرید ۶۳۰ واگن، به واسطه ارتباط خوب شهردار تهران با دولت و همت آقای رئیسی، ۱۵ درصد پیش پرداخت خرید واگن ها پرداخت شده و بزودی واگن ها به تهران می رسند.

 

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، مدیریت شهری ششم تهران و دولت سیزدهم بالاترین سطح همکاری دو نهاد مهم و خدمتگزار را دنبال می کنند، به طوری که نه تنها علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران در جلسات مداوم و هفتگی هیئت دولت شرکت می کند بلکه رئیس جمهور، حکم نماینده ویژه برای شهردار تهران صادر کرد.

اما در این میان مخالفان تلاش کردند که اختلاف نظر فنی یکی از مدیران میانی وزارت کشور با مدیریت شهری بر سر تایید صلاحیت واگن های وارداتی را به اختلاف دو نهاد تعمیم دهند. برخلاف نظر این مدیر، مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران می گوید: متروی تهران پیش از این کارشناس تایید واگن ها بوده و اگر شرکت دیگری بخواهد کار تایید را انجام بدهد باید دو تا سه میلیارد تومان هزینه شود و ما نمی خواهیم هزینه اضافی صرف شود.

رسانه های اصلاح طلب در حالی روی فراموشی مردم حساب باز کردند که گویا از یاد برده اند  که این محسن هاشمی؛ رئیس شورای شهر تهران در دوره اصلاحات بود که بارها و حتی در تلویزیون، حسن روحانی و دولتمردان دولت قبل را به باد نقد گرفت؛ هاشمی حتی  در آذر ماه سال 1399 درباره عدم تامین پول واگن ها، رفتار دولتمردان گذشته را «خیلی کودکانه» خواند و گفت: «...چرا دولت مردان ما نمی فهمند، وقتی ما سیستمی را هزینه کردیم، تونل و تجهیزات ثابت را ساخته ایم، اما چرا واگن خریداری نمی کنیم ...».

آتش اختلاف در شورای شهر دوره پنجم آنقدر شعله ور بود که هر دو طرف بارها علیه یکدیگر صحبت کردند و ابایی هم از اعلام آشکار اختلافات نداشتند البته این  شکاف، به موضع گیری های آشکار رسانه ای محدود نشد، بلکه آنقدر وسعت گرفت که رئیس جمهور دوره قبل حتی اجازه ورود پیروز حناچی؛ شهردار سابق تهران به جلسات هیئت دولت را نمی داد.

ماجرای واگن ها چیست؟

پیروز حناچی؛ شهردار سابق تهران چند ماه پیش در روزنامه اعتماد مدعی شده بود «قرارداد 630 واگن مترو، اساساً مرتبط با مدیریت شهری فعلی شهر تهران نیست و به تلاش های مدیریت قبلی باز می گرد» هرچند که صحبت های اولیه به آن سال ها بر می گردد اما باید از پیروز حناچی پرسید که برای این قراردادی که از سال 97 ابلاغ شده چه قدمی برداشته است؟

واقعیت این است که نه تنها در دوره قبل اقدام عملی در این باره انجام نشد بلکه شهردار تهران همزمان با تلاش های شبانه روزی برای تحقق قرارداد خرید 630 واگن، به واسطه ارتباط خوب با دولت و همت آقای رئیسی، 15 درصد پیش پرداخت خرید واگن ها را پرداخت و حتی با افزایش 25 درصدی این تعداد را به 791 دستگاه رساند.

همچنین این دوره مدیریت شهری توانست در اتفاقی کم نظیر رکورد افتتاح میانگین ماهانه یک ایستگاه مترو را ثبت کند و آن و در اختیار مردم قرار دهد.

این درحالیست که در آن دوره مدیریتی نه تنها واگن و اتوبوسی به ناوگان حمل و نقل اضافه نشد بلکه 1600 اتوبوس کمتر از آنچه تحویل گرفته شد به دوره زاکانی تحویل داده شد و در موضوع مترو حتی انبارهای قطعات یدکی مترو خالی به دوره مدیریت ششم تحویل داده شد.

همچنین طبق آنچه در کتابچه تحول و تحویل (که مدیران دوره قبل برای کارنامه عملکردشان چاپ کردند)، تنها برنامه ریزی برای تهیه 200 دستگاه اتوبوس (80 دوکابین و 120 تک کابین) دیده می شود که با 826 اتوبوس جدید، 428 دستگاه اتوبوس اورهال شده و قرارداد 2500 دستگاه اتوبوس 12 متری، 25000 دستگاه تاکسی سدان برقی، 2500 دستگاه تاکسی شاسی بلند (suv)، 10 هزار دستگاه ون و 150 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی قابل مقایسه نیست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • سریال «حشاشین» در ایران ممنوع اعلام شد
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • پخش سریال «حشاشین» در ایران ممنوع شد
  • محمدحسن روزی‌طلب سرپرست اداره کل برنامه‌های سیاسی صداوسیما شد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟