Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سرپرست وزارت نيرو گفت: با توجه به پيش بيني ها براي پوشش دادن نياز برق مصرفي در 10 سال آينده، بايستي حداقل 50 هزار مگاوات به ظرفيت کنوني شبکه برق کشور اضافه شود.
به گزارش خبرگزاري آريا،سرپرست وزارت نيرو گفت: با توجه به پيش بيني ها براي پوشش دادن نياز برق مصرفي در 10 سال آينده، بايستي حداقل 50 هزار مگاوات به ظرفيت کنوني شبکه برق کشور اضافه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت نيرو(پاون)، مهندس «ستار محمودي» سرپرست وزارت نيرو صبح امروز(دوشنبه) در آيين برگزاري سي و دومين کنفرانس بين المللي برق اظهار داشت: ظفيت فعلي نصب شده برق کشور 77 هزار مگاوات و جزو کشورهاي برتر منطقه در توليد برق و نيروگاه سازي در جهان هستيم، که اين امر بيانگر توانايي و ظرفيت شبکه برق کشور و اين صنعت در کشور است.
وي افزود: همچنين وزارت نيرو به علت وجود سرمايه انساني بسيار خوبي که دارد، مي تواند در صورت وجود ابزارها و سيستم هاي نوين توزيع و انتقال و البته نيروگاه هاي با راندمان بالاتر، ميزان ظرفيت فعلي برق در کشور را به چند برابر برساند.
وي تصريح کرد: در سال هاي گذشته اقدامات بسيار خوبي در اين صنعت انجام شد از جمله اينکه ما توانستيم تمام روستاهاي بالاي 10 خانوار کشور را برقدار کنيم.
سرپرست وزارت نيرو گفت: همچنين سهم بخش خصوصي در اين صنعت با شدت بالا رفت و ما آلان شاهد اين هستيم که بيشاز 50 درصد برق توليدي کشور توسط بخش خوصي تأمين مي شود.
وي خاطرنشان کرد: بايد توجه داشت که در سال 92 حدود 125 دقيقه فرکانس خارج از بازه مجاز داشتيم که اين امر در پايان سال 95 به حدود 12 دقيقه در سال رسيده است.
وي با اشاره به پيش بيني برنامه هاي توسعه و روند رشد مصرف، ادامه داد: با توجه به پيش بيني ها براي پوشش دادن نياز برق مصرفي در 10 سال آينده، بايستي حداقل 50 هزار مگاوات به ظرفيت کنوني شبکه برق کشور اضافه شود.
وي گفت: در حال حاضر پتانسيل نصب انرژي هاي نو در کشور حدود 75 هزار مگاوات برآورد شده است که برنامه وزارت نيرو اين است در 5 سال آينده، ظرفيت نصب شده اين انرژي ها را در کشور به 5 هزار مگاوات برساند.
محمودي با اشاره به برنامه ها و استراتژي هاي وزارت نيرو در صنعت برق براي سال هاي آتي گفت: برنامه وزارت نيرو براي سال هاي آتي اين است که صنعت آب و برق کشور را از نظر اقتصادي خودکفا و به صرفه بکند.
وي تصريح کرد: بسته اي براي اقتصادي شدن طرح هاي آب و برق و مشارکت فعال تر بخش خصوصي طراحي شده که اميدواريم در 4 سال آتي شاهد اجرايي شدن آن باشيم.
وي خاطرنشان کرد: خوشبختانه در صنعت آب و برق مشکلات فني چنداني وجود ندارد، و عمده مشکل اين صنعت به اقتصاد آن برمي گردد که اميدواريم با اجراي اين بسته بتوانيم بر بخشي از اين مشکلات درآينده فائق آييم.
وي اضافه کرد: از استراتژي هاي ديگر وزارت نيرو براي سال هاي آتي تقويت بخش داخلي صنعت برق، حرکت در مرزهاي دانش و انتقال تکنولوژي، توسعه و تقويت بخش صادرات اين صنعت و البته تربيت نسلي نو براي خلق ارزش هاي بديع در اين صنعت است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۸۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • فرمول اضافه حقوق ۱۴۰۳؛ چقدر به حقوق شما اضافه می‌شود؟ | عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران