Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران، گفت: در حال حاضر حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در ایران مبتلا به هپاتیت B و ۲۰۰ هزار نفر مبتلا به هپاتیت C هستند.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، دکتر سید مؤید علویان به مناسبت آغاز هفته اطلاع رسانی هپاتیت، اظهارداشت: ایران الگوی سلامت خون در منطقه است که در طی سال های متمادی با اجرای برنامه های مناسب پیشگیرانه توانسته از بار بیماری های کبدی ناشی از هپاتیت های ویروسی B و C بکاهد و با غربالگری خون ها از نظر هپاتیت و انتخاب مناسب افراد و رعایت استانداردهای لازم در هنگام اهدای خون به الگوی سلامت خون در منطقه تبدیل گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شبکه هپاتیت ایران افزود: در حال حاضر حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در ایران مبتلا به هپاتیت B و ۲۰۰ هزار نفر مبتلا به هپاتیت C هستند. خوشبختانه واکسیناسیون نوزادان از سال ۷۳ سبب شده تا هپاتیت B در خصوص افراد زیر ٢٣ سال مطرح نباشد و بیشترین مبتلایان به هپاتیت بی در کشور در محدوده سنی ٢٧ تا ٥٠ سال قرار داشته باشند. شیوع هپاتیت B در چند سال گذشته ۵ درصد بوده که الان به جز در استان های گلستان و سیستان و بلوچستان به کمتر از ۲ درصد رسیده است.

علویان ادامه داد: به تازگی واکسیناسیون آرایشگرها، مسئولین جمع آوری پسماند در شهرداری، کودکان کار، زندانیان آغاز شده است. پیش بینی می شود سالانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار زندانی در کشور علیه هپاتیت B واکسینه شوند و موارد مبتلا به هپاتیت C نیز پیگیری و درمان شوند.

وی در خصوص شیوع هپاتیت C خاطر نشان کرد: مطالعات متعدد نشان می دهد شیوع این بیماری در ایران که غالبا از طریق استفاده از سوزن و سرنگ مشترک در میان معتادان تزریقی است زیر نیم درصد و کمتر از کشورهای همسایه است که این مرهون تلاش شبکه بهداشت و درمان و سازمان انتقال خون ایران است.

وی همچنین افزود: با ورود داروهای جدید و ساخت داخل جهت درمان قطعی هپاتیت C، برنامه ریزی شده است تا سال ۱۴۱۰ شاهد ریشه کنی این بیماری در کشور باشیم.

رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه بقیه الله همچنین در خصوص بیماران خاص مبتلا به هپاتیت C تصریح کرد: کلا در کشور آمار بیماران مبتلا به هپاتیت C در میان بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی در مجموع زیر ۱۰۰۰ نفر است که امیدواریم تا سال ۱۴۰۰ شاهد ریشه کنی هپاتیت C در بیماران خاص نیز باشیم.

منبع: مهر

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۲۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است

نابودی زیرساخت‌های نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی طی ۲۰۱ روزی که از جنگ می‌گذرد و در عین حال، آواره شدن بیش از ۲ میلیون فلسطینی در این باریکه، در کنار نبود کمترین امکانات بهداشتی سبب شده است بیماری‌های مختلف عفونی در میان مردم شیوع پیدا کند. 

به گزارش الجزیره، وزارت بهداشت غزه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد اکنون هپاتیت و مننژیت در میان فلسطینیان شیوع پیدا کرده است. 

در بیانیه منتشر شده در این باره آمده است: بیماری‌های عفونی شدید به سرعت در حال گسترش در غزه است، زیرا شرایط غیربهداشتی از جمله آنها سرریز فاضلاب‌های انسانی به داخل خیابان‌ها و کوچه ها، و نیز نبود آب آشامیدنی کافی اصلی‌ترین دلایلی است که منجر به گسترش عفونت می‌شود.

این وزارتخانه به ویژه بر افزایش هشدار دهنده موارد هپاتیت و مننژیت تاکید کرده و خواستار حمایت فوری از همه نهاد‌های ملی، بین المللی، و بشردوستانه مرتبط با این موضوع شده است. 

پزشکان و امدادگران با توجه به فروپاشی سیستم بهداشت و درمان در غزه و نیز وضعیت وخیم انسانی به دلیل محاصره این باریکه از سوی رژیم صهیونیستی، نسبت به همه گیری‌های بیماری‌های عفونی هشدار می‌دهند. 

برآورد‌ها نشان می‌دهد بیش از یک میلیون نفر از ساکنان غزه به بیماری‌های عفونی مبتلا شده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال