Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از تبریز، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، مجید خدابخش در دیدارهای جداگانه با اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران، انجمن مدیران مسئول و خانه مطبوعات آذربایجان شرقی در تبیین میزان علاقه‌مندی و باورش به رسانه‌ها، به ویژه رسانه‌های نوین اظهار کرد: در تماس با مدیران استانی اگر مدیری در فضای مجازی حضور نداشته باشد، به او تذکر می‌دهم که از امکانات این فضا برای تسریع در رسیدگی به نیازهای جامعه مخاطب بهره گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه امروز رسانه‌ها به رکنی مهم و فوق‌العاده تأثیرگذار تبدیل‌شده‌اند گفت: با توجه به این مسئله و انتظار مردم و رسانه‌ها در مورد پاسخگویی و اطلاع‌رسانی، دستگاه‌ها باید در رابطه با عملکرد خود پاسخگو باشند و در عین‌ حال اطلاع‌رسانی کنند.

استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: امروز اولویت دولت حمایت از نهادهای غیردولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد در بخش‌های مختلف است چرا که استان را با همکاری بخش خصوصی و مردم می‌توانیم توسعه دهیم.

وی با بیان اینکه دولت تنها سیاستگذار و حامی بوده و زیرساخت‌ها را بر عهده دارد، افزود: توسعه در بخش‌های مختلف قطعاً توسط مردم انجام می‌شود و باید این فرصت‌ها و زیرساخت‌ها را فراهم کنیم و در این راستا مباحث باید قانونمند شود، برای مثال در حوزه‌های رسانه‌ای وجود تشکل‌ها، واسطه ارتباط دولت و آحاد فعالان رسانه‌ای که در رسانه‌ها تلاش می‌کنند است.

استاندار آذربایجان‌شرقی بیان کرد: هر چند گفته می‌شود، مطبوعات و رسانه‌ها چهارمین رکن دموکراسی هستند اما با وجود تغییراتی که در این رابطه به وجود آمده امروز این حوزه گسترده شده و به عبارتی هر چند به‌عنوان رکن چهارم معرفی‌شده اما به رکنی مهم و فوق‌العاده تأثیرگذار تبدیل‌ شده است.

وی با اشاره به اینکه گسترش فضای مجازی به ویژه در بحث اطلاع‌رسانی، تأثیرگذاری زیادی دارد، بیان کرد: با توجه به این مسئله و انتظار مردم و رسانه‌ها در خصوص پاسخگویی و اطلاع‌رسانی، دستگاه‌ها باید در رابطه با عملکرد خود پاسخگو باشند و در عین‌ حال اطلاع‌رسانی کنند.

خدابخش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش رسانه در توسعه، بحث نقد و انتقاد بیان کرد: نقد سازنده در جامعه باید باشد چرا که بدون نقد تکامل ایجاد نمی‌شود، هدف رسانه تنها مجیزگویی و تعریف و توصیف نیست اگر این‌گونه باشد که دیگر نیازی به رسانه نبوده و روابط عمومی‌ها می‌توانند یک‌طرفه این کار را انجام دهند.

وی ادامه داد: البته در کار نقد باید اولویت را به مسائل اساسی بدهیم، نیازهایی که می‌تواند پیشران توسعه باشند، مطالبی که ارزش قلم‌فرسایی دارند، مسائلی همچون دریاچه ارومیه که اگر درست مدیریت نشود چند استان متأثر از این مسئله خواهند شد و باید به‌خوبی در رابطه با این مسئله مدیریت انجام شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی در مورد بحث تبریز ۲۰۱۸ نیز بیان کرد: در این مورد تبریز ۲۰۱۸ جلساتی برگزار و پروژه‌هایی برآورد شده که به دنبال آن هستیم و تلاش خواهیم کرد اتفاق بیفتد، در این راستا تعریف ۶۵۵ میلیارد تومان بودجه در قانون بودجه سال ۹۷ در دستور کار بوده و در صورت تحقق از سال ۹۷ شروع خواهد شد.

وی ادامه داد: در کنار این مسئله آنچه امروز به دنبال آن هستیم و نیاز داریم رسانه‌ها کمک کنند، پای‌کار آمدن مردم است، هر چقدر حضور داوطلبانه مردم در چنین مسائلی بیشتر شود امتیازات بیشتری نیز به استان داده خواهد شد.

خدابخش تأکید کرد: البته پای‌کار آمدن مردم فرصتی است تا انسجام ملی تقویت شود و این کاری غرورآفرین است، برای مثال امروز دوام و حفظ عزاداری‌ها و سوگواری به دلیل حضور، پای‌کار بودن و مردمی بودن آن است و دولت تنها کار تأمین نظم و امنیت را بر عهده دارند و دیگر کارها را مردم با هزینه خود انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه در بحث تبریز ۲۰۱۸ باید موضوع گردشگری برجسته شود، گفت: قابلیت‌هایی در تبریز وجود داشته که با این عنوان انتخاب‌ شده و بر همین اساس این قابلیت‌ها باید معرفی شود و این‌ یک فرصت تاریخی است که در کنار معرفی قابلیت‌ها موجب رونق اقتصادی می‌شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: در این مسیر بخش خصوصی باید در صحنه باشد، چرا که جذب گردشگر از طریق فعالیت بخش خصوصی میسر خواهد بود.

استاندار آذربایجان‌ شرقی همچنین بر تجهیز موزه مطبوعات استان تا شروع رویداد تبریز ۲۰۱۸ تاکید کرد و گفت: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال ۲۰۱۸ میلادی فرصتی است که باید از آن به نحو احسن جهت شناساندن استان بهره‌مند شویم.

تشکیل میز کاری بین رسانه و روابط عمومی

جواد آهنگری دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان نیز در ابتدای دیدار اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان گفت: خوشبختانه دلسوزی، مردم مداری، پاسخگو بودن و غیره از مهم‌ترین ویژگی‌های خدابخش است که در مسئولیت‌های قبلی، ایشان را به چهره‌ای رسانه‌ای و پاسخگو برای رسانه‌ها تبدیل کرده است‌.

وی افزود: این رویکرد باید به تمامی مدیران استان نیز تسری یابد تا اصحاب رسانه و مطبوعات بتوانند سوالات و مطالب خود را از مدیران مربوطه پیگیری کنند. 

وی از فعالیت ۳۸۷ نشریه، خبرگزاری، پایگاه خبری، روزنامه، هفته نامه و غیره در استان خبر داد و عنوان کرد: استان آذربایجان شرقی بعد از استان تهران از لحاظ تعداد داشتن رسانه، برترین رتبه را از آن خود کرده است. 

دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان در ادامه به بخشی از مهم‌ترین فعالیت‌ها در برگزاری جلسات متعدد میز مشترک کاری روابط عمومی‌ها با رسانه‌ها و همچنین  نشست‌های موضوعی تخصصی با حضور معاونان استاندار و مدیران کل دستگاه‌های ذی‌ربط اشاره کرد و از برگزاری جشنواره فرهنگی- ورزشی مشترک روابط عمومی‌ها و اعضای انجمن‌های مطبوعات خبر داد.

آذربایجان‌شرقی باوجود ارائه خدمات به شمال‌غرب کشور تنها بودجه استانی دریافت می‌کند

در ادامه وحید زینالی رئیس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آذربایجان‌شرقی بابیان اینکه این انجمن نخستین انجمن صنفی روزنامه‌نگاران کشور بوده‌ از سال ۸۲ تشکیل‌ شده و تا به امروز به فعالیت خود ادامه می‌دهد، گفت: نزدیک ۱۵۰ نفر عضو انجمن هستند که بر اساس شرایط خاصی جذب انجمن شده‌اند.

وی ادامه داد: خوشبختانه در مدت فعالیت چندساله خود یکی از انجمن‌هایی است که باوجود مشکلات مالی کتابخانه تخصصی روزنامه‌نگاری را تشکیل داده و ۲۵۰ عنوان کتاب تخصصی روزنامه‌نگاری در این مجموعه وجود دارد که علاوه بر اهالی رسانه برای دانشجویان رشته‌های روزنامه‌نگاری هم ارائه خدمات انجام می‌شود.

رئیس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: با توجه به قدمت تاریخی مطبوعات استان انجمن از سال ۸۸ به دنبال تشکیل موزه مطبوعات بوده که خوشبختانه در تفاهم‌نامه‌ای بین انجمن صنفی روزنامه‌نگاران و میراث فرهنگی این پروسه وارد مرحله اجرایی شد و بعداز اینکه یکی از خانه‌های قدیمی تبریز خانه حریری برای این امر مشخص شد تفاهم‌نامه‌ای منعقد و مرمت خانه آغاز شد که در روز خبرنگار سال جاری تمبر یادبود با حضور استاندار رونمایی شد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه مقرر شد تا موزه مطبوعات یکی از پروژه‌های تبریز ۲۰۱۸ معرفی شود نیازمند این هستیم که حمایت‌ها و اقداماتی صورت بگیرد تا این پروژه به تبریز ۲۰۱۸ برسد.

رئیس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آذربایجان‌شرقی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در حال حاضر در کل کشور نزدیک ۸ هزار مجوز فعالیت رسانه‌ای وجود دارد که از این تعداد ۳۸۷ مورد از استان آذربایجان‌شرقی هستند و ۳۰۴ روزنامه در کشور وجود دارد که ۱۵ روزنامه در استان آذربایجان‌شرقی است.

زینالی در ادامه بابیان اینکه آذربایجان‌شرقی باوجود ارائه خدمات به شمال‌غرب کشور تنها بودجه استانی دریافت می‌کند که این موجب بروز برخی مشکلات در بخش‌های مختلف می‌شود، گفت: اینکه باوجود ارائه خدمات به شمال غرب کشور و تنها دریافت بودجه استانی و به وجود آمدن مشکلات در حوزه بهداشت و درمان و عمرانی و بخش‌های مختلف به سؤالی در بین مردم تبدیل‌شده و انتظار دارند پاسخگویی شود.

وی با انتقاد از عدم پاسخگویی مسوولان خاطرنشان کرد: برای مثال در بحث دریاچه ارومیه نهادهایی که مسوولیت دارند در این خصوص پاسخگو نیستند، درحالی‌که مسوولان باید به مردم گزارش بدهند، اما متأسفانه برخی مدیران در طول دولت یازدهم یک‌بار هم با رسانه‌ها ارتباط برقرار نکرده‌اند.

رئیس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آذربایجان‌شرقی با تأکید بر اهمیت پای‌کار بودن مردم در راستای رفع برخی مشکلات، اضافه کرد: متأسفانه تا به امروز دستگاه‌ها که می‌توانستند مردم را پای‌کار بیاورند نتوانسته‌اند مردم را پای‌کار بیاورند و تا زمانی که مردم پای‌کار نباشند در هیچ کاری موفق نخواهیم شد.

وی در ادامه با گلایه از عدم مدیریت ارائه مجوز برای نشریات و رسانه‌ها، بیان کرد: در حوزه رسانه با هرج‌ومرج روبه‌رو هستیم نباید این‌گونه باشد که هرکسی از راه رسید وارد عرصه خبر و رسانه شود باید افراد آموزش‌دیده و متخصص پای‌کار باشند در غیر این صورت موفق نخواهیم بود.

سعید حبیبی عضو هیات‌رئیسه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آذربایجان‌شرقی با اشاره به حضور ۱۵۰ نفر عضو در انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آذربایجان شرقی بیان کرد: خبرنگاران استان در نگاه کلی خبرنگاران توسعه‌ای هستند و اگر انتقادی می‌کنند از روی غرض‌ورزی نبوده بلکه در راستای توسعه و پیشرفت امور انتقاد می‌کنند.

وی اضافه کرد: رسانه‌های استان به دنبال تخریب و حاشیه‌سازی نیستند و اگر انتقادی می‌کنند از سر دلسوزی و برای توسعه استان است.

حبیبی بابیان اینکه وضعیت رسانه‌های استان آن‌چنان‌که باید مناسب نیست و بالطبع چند هزار نفر از این مسیر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم ارتزاق می‌کنند، گفت: وجود رسانه‌های جدید همچون بحث‌های فضای مجازی نیز مزید بر این علت شده و با توجه به این مسئله نیاز است کارگروهی همچون ستاد تسهیل تشکیل‌شده و از رسانه‌هایی که فعال بودند حمایت شود تا اشتغال افرادی که در این مجموعه‌ها مشغول کار هستند حفظ شود.

وی خاطرنشان کرد: تأمین ۵ هزار شغل آمار کمی نیست و با توجه به مشکلات موجود در آینده شاهد مسائل و آسیب‌های مختلفی خواهیم بود که این مسئله نیاز به حمایت‌ها و تدابیری دارد.

رسانه‌ها برای دریافت اطلاعات جهت بازنمایی خدمات دولت با مشکل روبرو هستند

در ادامه این نشست محمد عزیزی‌راد فعال رسانه‌ای بابیان اینکه رسانه‌ای بودن و شناخت رسانه‌های استان از سوی مدیریت ارشد استان یک نعمت برای استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با توجه به بحث جریان آزادی اطلاعات که دولت تعهد و علاقه خاصی به این بحث داشته و قوانین مربوط به این موضوع آن را تصویب و ابلاغ کرده‌اند یک تفکری در پس این موضوع نهادینه‌شده و این نشان‌دهنده باور دولت به پاسخگویی به افکار مردم بوده و این مسئله را رمز و راز موفقیت می‌داند.

وی تأکید کرد: اهالی رسانه یار و یاور مدیریت استان هستند و تلاش خواهیم کرد در راستای توسعه استان قدم برداریم، اما متأسفانه در خصوص دریافت آزاد اطلاعات به‌عنوان رسانه دولتی مواقعی با مشکل مواجه می‌شویم.

محمد عزیزی‌راد خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم کمک کنیم تنها با دریافت اطلاعات دقیق این کار محقق خواهد شد در این راستا باید زیرمجموعه‌های مدیریت استان در خصوص ارائه اطلاعات به رسانه‌ها به‌دور از طی کردن بروکراسی‌های زائد اداری این کار را انجام دهند تا رسانه‌ها نیز به رسالت و وظایف خود عمل کنند.

این فعال رسانه‌ای  با اشاره به اینکه در بحث دریافت اطلاعات برای بازنمایی خدمات دولت با مشکل روبرو می‌شویم، از استاندار آذربایجان‌شرقی درخواست کرد نسبت به پاسخگویی مدیران و ارائه اطلاعات جهت تنویر افکار عمومی دستورات لازم را صادر کنند.

در ادامه نشست امیر کریم زاد‌شریفی عضو هیات‌رئیسه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آذربایجان‌شرقی، بیان کرد: به‌واسطه فضایی که در استان حاکم بوده کمترین مشکلات را در استان شاهد هستیم و اخلاق مدارترین رسانه‌های کشور را در استان داریم.

وی افزود: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که در استان با آن روبه‌رو هستیم بحث تعارفات است، در آذربایجان‌شرقی به خصوص سطوح مدیریتی درگیر و دار تعارفات و برخی مسائل دیگر هستند.

کریم‌زاد شریفی بیان کرد: ارتباط مدیران با رسانه‌ها باید تقویت شود، حداکثر باید سالی یک‌بار مدیران ارتباط‌گستر در استان معرفی و از آنها تقدیر شود، چراکه متأسفانه امروز جز تعداد محدودی از مدیران مابقی پاسخگوی رسانه‌ها نیستند، اگر مردم را ولی‌نعمت خود می‌دانیم باید پاسخگو باشند.

در ادامه این نشست فرینوش اکبرزاده، عضو هیئت رئیسه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آذربایجان‌شرقی گفت: باید تدابیری اندیشیده شود تا نهادهایی مثل انجمن صنفی روزنامه‌نگاران در تصمیم‌گیری‌های مربوط به فعالیت‌های این حوزه بیشتر دخیل باشند چرا که در بحث آموزش که بسیار نیاز است انجمن، توانایی فعالیت را دارد اما نیاز به حمایت دارد.

وی در ادامه با اشاره به طرح ساماندهی خبرنگاران و شناسنامه‌دار کردن خبرنگاران، یادآور شد: نباید هر کسی به‌صرف وجود علاقه با توجه حساسیت‌های موجود وارد رسانه شود.

عضو هیئت رئیسه انجمن صنفی روزنامه‌نگاران آذربایجان‌ شرقی ادامه داد: هر چند این طرح در کل کشور مسکوت مانده اما استان می‌تواند همچون گذشته طرح جدیدی در این رابطه ارائه دهد تا در کشور مطرح شود و فعالان رسانه‌ای واقعی بدون مشکلات فعالیت کنند.

انتهای پیام /

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۴۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیماران خاص در کرمانشاه

جام جم آنلاین؛ مسئول بیماران خاص استان کرمانشاه به موانع، مشکلات و نیازهای مختلف بیماران خاص استان و وعده های داده شده و انجام گرفته مسئولان برای رفع این مشکلات اشاره کرد و از نمایندگان مجلس خواست مصوبه جلوگیری از ورود دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور را اصلاح کنند.

حسین بیگلری با اشاره به افزایش تعداد بیماران خاص استان در سال گذشته افزود: با توجه به حجم بیماری‌های خاص که در استان شناسایی شده است و همچنین بخشنامه جدید دولت، که بیماری‌های خاص را به ۱۰۸ بیماری افزایش داده است می‌توان نتیجه گرفت که بر تعداد بیماران خاص استان افزوده شده است و این تعداد در سال جدید نیز قطعا افزایش پیدا خواهد کرد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۴۰ هزار بیمار خاص در استان وجود دارد بنابراین برای اینکه بتوانیم به این بیماران خدمات بهتر ارائه دهیم، برای هر بیماری یک انجمن تشکیل داده‌ایم و اعضای هیات مدیره افرادی با تجربه، متعهد، با سابقه هستند.

وی تاکید کرد: این انجمن‌ها در نقاط مختلف شهر مستقر هستند و دارای دفاتر فعال می‌باشند که بیماران با مراجعه به آن‌ها مشکلات خود را بازگو می‌کنند. اکثر این مشکلات در همان انجمن مرتفع می‌شود و در نهایت مشکلاتی که توسط انجمن‌های مخصوص رفع نشود در شورا مطرح می‌شود تا بتوانیم برای حل آن‌ها برنامه ریزی کنیم.

بیگلری با اشاره به وجود مشکلات متعدد برای بیماران خاص گفت: مهمترین و عمده‌ترین مشکل بیماران خاص استان و کشور به مشکلات دارویی و کمبود برخی داروها باز می‌گردد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه صندوق حمایت از بیماران خاص در اداره بیمه سلامت استان مستقر شده است، خوشبختانه سال گذشته مشکل آنچنانی در زمینه پرداخت هزینه‌های دارویی نداشتیم و بیماران می‌توانستند با ارائه فاکتور در مدت کوتاهی هزینه پرداخت شده خود را پس بگیرند.

مسئول انجمن بیماران خاص استان تصریح کرد: خوشبختانه در زمینه رفع مشکلات پرداخت هزینه دارویی بیماران خاص، هلال احمر هم توانسته است با بودجه‌های خوبی که با تلاش مدیران این نهاد امدادی دریافت کرده است، بخشی از هزینه‌های بیماران خاص را پرداخت کند و این نشان می‌دهد که دولت در زمینه پرداخت هزینه‌ها تلاش‌های خوبی را انجام داده است.

در بخش تامین دارو مشکل خاصی نداریم، مشکل اصلی معیشت است

مسئول انجمن بیماری‌های خاص استان در ادامه با اشاره به رفع اکثر مشکلات کمبود دارو در کشور افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته، انجمن‌ها در حال حاضر مشکل چندانی در زمینه تامین دارو بیماران خاص ندارند و تنها انجمنی که در استان فعال نیست، انجمن دیابت است که در تلاش هستیم با فعالسازی آن مشکلات مربوط به این بیماری را نیز مرتفع کنیم.

وی گفت: مشکل اصلی بیماران خاص و خانواده‌های آنان بحث معیشت است که با توجه به مشکلات اقتصادی که در کشور وجود دارد متاسفانه این مورد فشار مضاعفی را به بیماران وارد می‌کند.

بیگلری تاکید کرد: بسیاری از خانواده‌های بیماران خاص یا کارگر هستند یا کارمند که حقوق دریافتی آن‌ها کفاف زندگی روزمره‌شان را نمی‌دهد و مخارج بیماری نیز بار مضاعفی بر دوش آن‌ها است.

وی افزود: بیمارانی هم داریم که تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد هستند که حداکثر در ماه یک میلیون تومان به آن‌ها پرداخت می‌شود که با این پول نمی‌توانند حتی یک قلم دارو یا یک وعده غذایی مناسب و مقوی را تهیه کنند، بنابراین اگر بهترین دارو را هم به یک بیمار خاص بدهیم وقتی از لحاظ تامین مواد غذایی و ویتامین‌های مورد نیاز نتوانیم نیاز بدن آن‌ها را رفع کنیم با سوءتغذیه روبرو می‌شوند و آن دارو هم تاثیر چندانی نخواهد داشت.

ما بعنوان مسئول انجمن این بیماران موظف هستیم که به گوش مسئولان برسانیم که، واقعا اکثریت این بیماران و خانواده‌های آن‌ها با مشکلات معیشتی روبرو هستند و باید برای وضعیت اقتصادی این مردم چاره‌ای اندیشیده شود وگرنه نه تنها بیماری آن‌ها درمان نخواهد شد بلکه هرساله بر تعداد بیماران خاص افزوده خواهد شد و مخارج بیشتری را برای دولت بهمراه خواهد داشت.

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بازدید استاندار از بخش دیالیز بیمارستان امام رضا (ع) گفت: استاندار برای اولین بار از بخش دیالیز این بیمارستان دیدار کرد و در گفتگویی چندساعته پای درد و دل و مشکلات این بیماران نشست که روحیه بسیار زیادی به این بیماران و انگیزه مضاعفی برای پرسنل درمان این بخش ایجاد کرد که امیدواریم این بازدیدها تداوم داشته باشد و مسئولان ارشد استان از بخش‌های دیگر بیماران خاص بازدید کنند تا بتوانند با مشکلات آن‌ها از نزدیک آشنا شوند.

وی افزود: استاندار کرمانشاه وعده داد یک قطعه زمین با کاربری درمانی را در اختیار مرکز دیالیز نوبهار قرار دهند تا بتوانند با توسعه این مرکز به بیماران بیشتری خدمات ارائه دهند.

بیگلری با اشاره به اینکه مرکز دیالیز نوبهار یک مرکز خصوصی است گفت: با هماهنگی‌های بعمل آمده با بیمه سلامت، خوشبختانه هزینه ارائه خدمات به بیماران کلیوی در این مرکز توسط دولت و بیمه سلامت پرداخت می‌شود بنابراین این مرکز نیز بعنوان بازوی توانمند انجمن بیماران کلیوی استان خدمات مناسبی را به بیماران ارائه می‌دهد.

۲۱۰ بیمار دیالیزی در سال گذشته اضافه شد

مسئول انجمن بیماران خاص استان از پیوند کلیه ۴۰ بیمار کرمانشاهی در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته در سال گذشته توانستیم برای ۴۰ نفر از بیماران در نوبت دریافت کلیه استان پیوند انجام دهیم که از این تعداد ۱۸ مورد در خود استان پیوند انجام گرفت و ۲۲ مورد نیز در تهران عمل پیوند کلیه را انجام دادند.

۴۰ بیمار کرمانشاهی پیوند کلیه انجام دادند

وی تصریح کرد: با وجود اینکه ۴۰ پیوند کلیه انجام گرفت اما متاسفانه ۲۱۰ مورد دیالیز به بیماران کلیوی استان اضافه شده که از افزایش ۱۷۰ نفری به بیماران دیالیزی حکایت دارد و این در حالی است که هیچ دستگاه دیالیزی به دستگاه‌های موجود در استان اضافه نشده است و اکثر دستگاه‌های سطح استان فرسوده هستند و کیفیت دیالیز مناسبی ندارند و فرسودگی این دستگاه‌ها عوارض بدی را برای بیماران به همراه دارد.

وی تاکید کرد: امیدواریم مسئولان درمانی و ارشد استان در زمینه تهیه دستگاه‌های جدید دیالیز به استان خصوصا بیمارستان امام رضا (ع) تلاش کنند هرچند وعده‌های خوبی در زمینه تامین اعتبار برای خرید دستگاه‌های جدید از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان داده شده است و امیدواریم این وعده‌ها عملی شود.

مسئول انجمن بیماران خاص استان با اشاره به اینکه برای بخش دیالیز به دستگاه‌های با کیفیت وارداتی نیاز داریم گفت: متاسفانه با مصوبه اشتباه مجلس، واردات دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور برای بیمارستان‌های دولتی ممنوع شده است و مراکز دولتی مجبور به خرید محصولات داخلی هستند که متاسفانه دستگاه‌های ساخت کشور کیفیت خوبی ندارند و همین امر می‌تواند بر کیفیت درمان بیماران کلیوی مشکل ایجاد کند و بسیاری از این بیماران از این وضعیت راضی نیستند و امیدواریم نمایندگان مجلس در این زمینه نیز تجدید نظر کنند زیرا جان بسیاری از بیماران کلیوی به کیفیت این دستگاه‌ها بستگی دارد.

اهدا عضو در استان فرهنگ‌سازی شود

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش به سنت پسندیده اهدا عضو اشاره کرد و گفت: اهدا عضو در واقع اهدا زندگی به افرادی است که به اعضای حیاتی نیاز دارند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی گفت: در حال حاضر اهدا عضو در کشور و به تبع آن در استان کرمانشاه آنچنان که باید جا نیفتاده است و هنوز تعداد بسیار زیادی از مردم با این سنت خداپسندانه و نیکوکارانه آشنایی کافی ندارند که نیاز است که فرهنگ‌سازی شود.

بیگلری تاکید کرد: بعنوان مثال در سال گذشته ۳۴ مرگ مغزی در استان اتفاق افتاد که فقط ۹ مورد اهدا عضو صورت گرفت. و این نشان می‌دهد هنوز تعداد بسیار زیادی از خانواده‌ها با این حقیقت آشنا نشده‌اند که اعضای بدن عزیز فوت شده آن‌ها می‌تواند زندگی را به بیماران نیازمندی که چشم انتظار پیوند عضو هستند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند زندگی دوباره ببخشد.

بیگلری تصریح کرد: در جلسه‌ای که با استاندار داشتیم در این زمینه صحبت نمودیم که اگر بزرگان و مسئولان ارشد استان پای کار بیایند می‌توانند اهدا عضو را در استان فرهنگ‌سازی کنند و ایشان وعده دادند که در روز ۱۸ اردیبهشت که مصادف است با رمز بیماران خاص و ۳۰ اردیبهشت که روز اهدا عضو است بهمراه معاونین خود فرم اهدا عضو را تکمیل نمایند و رسماً به خانواده بزرگ و نیکوکار اهداکنندگان عضو بپیوندند که این امر می‌تواند فرهنگسازی بسیار مناسبی در این زمینه باشد.

مسئول انجمن بیماران خاص استان در پایان با اشاره به تامین بودجه و کمک به انجمن بیماران خاص و صعب العلاج از سوی نهادهای دولتی تاکید کرد: در زمان استاندار سابق در دولت قبلی مصوب شد که نهادهای مانند شهرداری و پایانه بودجه ثابتی را برای کمک به انجمن در نظر بگیرند، متاسفانه تا کنون این مصوبه اجرا و محقق نشده است و امیدواریم این مصوبه توسط استاندار کرمانشاه عملی شود زیرا با توجه به مشکلات اقتصادی کشور و تورم کمرشکن، معیشت بسیاری از خانواده‌هایی که بیمار خاص دارند با مشکلات زیادی روبرو شده است و اگر دولت کمک نکند قطعا درمان آن‌ها بی‌نتیجه خواهد بود و حداقل کمک شهرداری و پایانه می‌تواند در اختیار قرار دادن یک یا دو دستگاه اتوبوس بطور دائم و رایگان برای رفت و برگشت بیماران به مراکز دیالیز و مراکز درمانی باشد.

دیگر خبرها

  • بدحالی چند تن از هواداران تراکتور
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • اجرای طرح جهادی پلیس پاسخگو در خرم آباد
  • شوراها باید به مردم پاسخگو باشند
  • روایت برگزیدگان جشنواره «قهرمان ایران» از عملکرد رسانه ملی
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • واکنش رئیس فدراسیون والیبال به غیبت موسوی و غفور در تیم ملی
  • مدیران به مسائل شرعی و اخلاقی در دستگاه خود توجه داشته باشند
  • «س.ق» زن بازیگر ایرانی است که تتلو در اعترافاتش از او نام برد