Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

در شرایطی که در امریکا سن قانونی ازدواج 18 سالگی است، اما سالی 13 هزار کودک زیر 18 سال در این کشور ازدواج می‌کنند. دلیل این ازدواج‌ها هم معافیت‌هایی است که با رضایت والدین یا باردار شدن این بچه‌ها موجب می‌شود تا قانون ممنوعیت ازدواج‌های زیر 18 سال در برابر آنها سر تسلیم فرود آورد و نتیجه چنین موضوعی ازدواج بیش از 200 هزار کودک امریکایی طی سا‌ل‌های 2000 تا 2015 شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته قابل تأمل اینجاست که رسانه‌هایی همچون بی‌بی‌سی که روزانه گزارش‌های برنامه‌ریزی شده و هدفمندی درباره وضعیت آزار زنان و کودکان در کشورهای مسلمانی همچون ایران یا افغانستان ارائه می‌کنند در برابر ازدواج کودکان امریکایی یا آزارهای جنسی زنان و کودکان در کشورهای غربی سکوت اختیار کرده است.

پنهان‌کاری واقعیت‌های موجود در جوامع غربی و بزرگ‌نمایی رخدادهای کشورهای خاورمیانه و به‌طور خاص کشورهای مسلمانی مانند ایران یا افغانستان یکی از استراتژی‌های حساب‌ شده رسانه‌های غربی است. در همین راستا هم روزی نیست که رسانه‌هایی همچون بی‌بی‌سی با جست‌وجوی موارد نادر کودک‌آزاری یا خشونت علیه زنان و مواردی اینچنینی گزارش‌هایی درباره ایران یا دیگر کشورهای منطقه منتشر نکند. در برابر سکوت معنا‌دار این شبکه در قبال آمار و ارقام قابل‌تأمل تجاوز، ‌خشونت و آزار و اذیت زنان و کودکان در جهان غرب، سیاست‌های رسانه‌ای بنگاه سلطنتی انگلستان را بیش از پیش برملا و ادعای بی‌طرفی‌اش را نقض می‌کند. در این میان اگر سری به رسانه‌های غربی بزنید متوجه خواهید شد در مهد تمدن جهانی اوضاع زنان و کودکان چگونه است و آمار تجاوز، ‌قتل و خشونت علیه زنان و کودکان تا حد جدی بازتابی از وضعیت نا‌بهنجار جوامع غربی است.

ازدواج 200 هزار کودک

بر اساس گزارش روزنامه ایندیپندنت طی 15 سال 200 هزار کودک امریکایی ازدواج کرده‌اند. هر چند مطابق این گزارش رقم واقعی ازدواج دختربچه‌ها احتمالاً بسیار بالاتر خواهد بود، زیرا 10 ایالت آمار ناقص ارائه می‌دهند. نکته قابل‌تأمل در این بین ازدواج دختر بچه‌های کمتر از 13 سال با مردان بالغ است.

77 درصد از کودکان زیر سن قانونی که از سال 2000 تا 2015 در سراسر کشور ازدواج کرده بودند، دختران 16 یا 17 ساله بودند. بر اساس گزارش ایندیپندنت جوان‌ترین مورد دختر 10 ساله‌ای در ایالت تنسی بود که در سال 2001 با مردان 24، 25 و 31 ساله ازدواج کرد. جوان‌ترین داماد هم پسر11 ساله‌ای بود که در سال 2006 با یک زن 27 ساله در همان ایالت ازدواج کرد.

کودکان زیر 12 سال در آلاسکا، لوئیزیانا و کارولینای‌جنوبی در حالی مجوز ازدواج دریافت می‌کردند که در 11 کشور دیگر 13 سالگی حداقل سن ازدواج است. اکثر ایالت‌های امریکا سن رضایت جنسی را بین 16 تا 18 سال تعیین می‌کنند، اما قضات قبل از اینکه فرد به سن رضایت جنسی برسد برای ازدواج به او مجوز می‌دهند. طبق گزارش ایندیپندنت در آلاباما یک دختر 14 ساله با یک مرد 74 ساله و در آیداهو یک دختر 17 ساله با یک مرد 65 ساله ازدواج کرده‌اند.

فقر عامل ازدواج دختر بچه‌های امریکایی

دکتر نیکلاس سیرت درباره ازدواج کودکان در امریکا می‌گوید: «تقریباً تمام شواهد نشان می‌دهد که دختران در شهر‌ها و از طبقه متوسط یا خانواده‌های ثروتمند، در سنین کودکی ازدواج نمی‌کنند. این یک پدیده روستایی و به دلیل فقر است.»

روزنامه نیویورک تایمز هم با انتشار گزارشی از آمار بالای ازدواج زودهنگام دختران در برخی ایالت‌های امریکا خبر داد. در ایالت فلوریدای امریکا به‌طور متوسط هر روز یک دختر 16 ساله و پایین‌تر ازدواج می‌کند که بسیاری از آنها نیز اجباری است.

در بخشی از این گزارش به تحقیقات انجام شده از سال 2000 تا 2010 در مورد ازدواج دختران زیر 17 سال و پایین‌تر در 38 ایالت امریکا پرداخته شده است. در ایالت تگزاس و در بازه زمانی مذکور34 هزار و 793 ازدواج زیر 17 سال به ثبت رسیده که از لحاظ تعداد بیشترین رقم آماری است.

پس از این ایالت، ایالت فلوریدا با14 هزار و 278 مورد و ایالت کنتاکی با11 هزار و 657 مورد در رده‌های بعدی قرار دارند.

در مجموع از سال 2000 تا 2010، بیش از 167 هزار دختر زیر 17 سال در 38 ایالت امریکا تن به ازدواج داده‌اند که در بین آنها دخترانی با سنین 10 و 11 سال نیز دیده می‌شوند.

این گزارش، آمار کل این ازدواج‌ها در 51 ایالت امریکا را حدود 250 هزار مورد پیش‌بینی کرده است. در این‌بازه زمانی، ایالت ایداهو امریکا به نسبت جمعیتی که دارد، بیشترین آمار ازدواج‌های زودهنگام و اجباری را به خود اختصاص داده است.

همچنین دو سوم از این ازدواج‌ها دوامی نداشته و ظرف مدت چند ماه از هم پاشیده شده‌اند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: بیش از نیمی از ایالت‌های امریکا هیچ قانونی درخصوص سن ازدواج ندارند. نیویورک تایمز در گزارش خود به عنوان نمونه به مورد یک دختر 11 ساله در ایالت فلوریدا اشاره کرده که پس از مورد تجاوز واقع شدن از سوی یک مرد 20 ساله، مجبور به ازدواج با وی شده است.

ازدواج در سن پایین در ایران هم هست، اما بر‌خلاف تلاش برخی فعلان حوزه زنان آنچنان فراگیر نیست و نه بر مبنای تجاوز و بارداری بلکه بر اساس قانون صورت می‌گیرد. بر اساس آمار ارائه شده 82 درصد این ازدواج‌ها همچنان پابرجاست و تنها 5 درصد به جدایی انجامیده است، این بخشی از واقعیت است که هم از سوی فعالان حوزه زنان و هم از سوی رسانه‌های غربی سانسور می‌شود.

منبع: روزنامه جوان

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۷۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت بچه گمشده محله مولوی تهران چه شد؟

عصر چهارشنبه ۵ اردیبهشت امسال خانواده‌ای با تماس با کلانتری ۱۱۶ مولوی از ربوده شدن کودک ۳ ساله شان توسط یک زوج موتورسوار خبر دادند.

با توجه به حساسیت موضوع تیمی از کاراگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران برای ردیابی و تحقیقات ویژه وارد عمل شدند. کاراگاهان در گام نخست تحقیقات به سراغ برادر هشت ساله کودک ربوده شده رفتند، پسربچه به ماموران گفت: همراه برادرم به مغازه سوپرمارکتی رفته بودم برادرم بیرون از مغازه بود و زمانی که از مغازه خارج شدم اثری از برادرم نبود و فقط در آن لحظه یک زن و مرد موتورسوار را دیدم که به سرعت از من دور شدند که احتمال می‌دهم آنها برادرم را ربوده باشند.

کاراگاهان در این مرحله با توجه به ادعای هشت سالعه دوربین‌های مدار بسته را مورد بازبینی قرار دادند و تصویر پسر بچه ۳ ساله به دست آمد و در پایش‌های دوربین به دوربین به زن جوانی در منطقه راه آهن رسیدند که به سراغ این پسر بچه ۳ ساله می‌روند.

ماموران در ادامه با اقدامات پلیسی موفق به شناسایی زن جوان شده و زمانی که به سراغ وی می‌رود عنوان می‌کند که این کودک ۳ ساله در حالی که گریه می‌کرد در خیابان دیدم و متوجه شدم خانه شان را گم کرده است و، چون آدرسی از خانه همراهش نبود او را تحویل کلانتری رازی دادم.

همین سرنخ کافی بود تا کودک گم شده که عنوان شده بود ربوده شده است در کلانتری رازی شناسایی و به آغوش گرم خانواده بازگردد.

سرهنگ نثاری معاون دایره جنایی تهران با تائید این خبر به رکنا گفت: ماجرا کودک ربایی در جنوب تهران ادعایی اشتباهی از سوی کودک هشت ساله بوده و هیچ آدم ربایی صورت نگرفته و پسر بچه سه ساله گم شده بود که با تلاش همکاران ما در پلیس آگاهی تهران به آغوش خانواده بازگردانده شد.

منبع: رکنا

tags # اخبار حوادث سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت
  • نجات کودک ۲ ساله غرق‌شده در رودخانه
  • نجات کودک دو ساله غرق شده در رودخانه‌ مهاباد
  • نجات جان کودک ۲ ساله مغروق در رودخانه روستای گردشیلان مهاباد
  • نجات کودک ۳ ساله از چاه ۷ متری در شیراز
  • نجات جان کودک ۲ ساله مغروق در رودخانه
  • کودک ۲ ساله غرق‌شده در رودخانه مهاباد نجات یافت
  • کودک ۲ ساله غرق شده در رودخانه‌ مهاباد نجات یافت
  • فیلم| تلاش‌ها برای یافتن کودک پنج ساله غرق شده همچنان ادامه دارد
  • سرنوشت بچه گمشده محله مولوی تهران چه شد؟