Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقش آمار و ارقام و شاخص های تخصصی به دست آمده از نتایج تحقیقات کارشناسان و اهل فن در هرزمینه در برنامه ریزی و توسعه شهری هر منطقه و به عنوان بخشی از پایه های تصمیمات اتخاذی در چشم انداز آینده انکار ناپذیر است.

برای توسعه هر منطقه از کوچک ترین تا وسیع ترین نقطه ، مهم ترین کمک رسان به مسئولان و مدیران تصمیم گیر ، آمار و نتایج محاسبات و تحقیقات و برآوردهایی است که در طول زمان توسط محققان و کارشناسان خبره در آن زمینه انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بی شک خطای محاسباتی تا اندک درصدی در تمام محاسبات احتمالی است ، اما در هر حال همین ارقام و آمار نزدیک به یقین خود به عنوان بازوی محاسباتی مدیران کارایی زیادی دارد و می تواند تاحدودی در کنار دیگر عوامل مبنا قرار گیرد.
یکی از مشکلات عمده در استان مازندران طرح آمار و ارقام ضد و نقیض در مورد یک مساله واحد از سوی دستگاه های مختلف متولی آن امر است.
البته این تناقض را می توان در شهرها و استان های مختلف کشور و بین دستگاههای مختلف به دلیل سناریوی قدیمی موازی کاری، دید اما در استان مازندران این مشکل و به روز نبودن برخی آمار و اطلاعات و شاخص ها از سوی مدیران و نمایندگان دستگاه های مربوط تا جایی است که در نشست کارگروه بانوان و خانواده در استانداری ، ارقام و شاخص های اعلام شده در مورد برخی مسائل اجتماعی شهر از جمله طلاق و اعتیاد از سوی معاونت دانشگاه علوم پزشکی مورد انتقاد و نیازمند بروزرسانی اعلام شد.
این در حالی است که برای یک موضوع نیز متولیان مختلف اظهار به اعلام آمار و شاخص های مربوط می کنند که علاوه بر موازی کاری دستگاههای مختلف ، سردر گمی و ابهام به واسطه ضد و نقیض بودن آمار و ارقام در ذهن مخاطب ایجاد می کند.
اگر گوشه ای از ملاک تصمصم گیری و برنامه ریزی های شهری را مرتبط با این آمار و ارقام و شاخص های عنوان شده بدانیم مسلما هماهنگی دستگاه ها در کسب این آمار و شاخص ها و هماهنگ بودن و تطابق آمار، مهره موثر و بسیار مهمی در این مقوله است که این امر در استان مازندارن گویا مغفول مانده است.
به عنوان مثال آمارهای ضد و نقیض در زمینه طلاق که برخی کاهش و برخی افزایش را نشان می دهند، کودکان کار، نزاع و درگیری و اعتیاد از سوی پزشکی قانونی، قوه قضاییه، بهزیستی و برخی دستگاه های دیگر تنها نمونه هایی از آمارهای متناقضی است که نه تنها به مدیران شهری در تصمیم گیری کمک نمی کند بلکه سردرگمی رسانه ها و مردم را به دنبال دارد و در درازمدت بی اعتمادی مردم و رسانه ها به مدیران را در پی خواهد داشت و بر خلاف روند توسعه استان است.
مقوله هایی چون طلاق و اعتیاد و یا بیماری های غیرواگیر که بی شک در وضعیت جمعیتی هر استان بسیار موثرند حتما نیازمند اعداد و ارقام و شاخص های درست و علمی و مستند در نتیجه تحقیقات است تا بتوان بر آنها تکیه کرده و مبنای برنامه ریزی ها و توسعه و رفع این معضلات اجتماعی قرار داد.
** خبرنگار ایرنا در ساری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۶۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • دشمن در حال برنامه ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • شورای اسلامی بازوی مشورتی برای مدیران کشور
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»