Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@01:52:40 GMT

نظر گزینه وزارت علوم درباره مهاجرت نخبگان چیست؟

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۲۴۵۵۷

خانه ملت نوشت :

، منصور غلامی در پاسخ به سئوالی درباره برنامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در صورت رأی اعتماد مجلس به وی برای کاهش میزان مهاجرت نخبگان از کشور، تصریح کرد: وزارت علوم هیچ منعی برای مهاجرات دانشجویان ندارد.

 

وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به آموزه‌های اسلامی و حدیث پیامبر در خصوص یادگیری علوم در دورترین نقاط دنیا، گفت: نگرانی در حوزه مهاجرت وقتی ایجاد می‌شود که ما در کشور نتوانیم از این متخصصان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بهره بگیریم ولی اگر این دانشجویان برای تحصیل از کشور خارج شوند و مجددا پس از اتمام تحصیل خود به کشور بازگردند، این موضوع نه تنها اشکال و ایرادی ندارد بلکه در برخی موارد مفید هم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

باید برای دانشجویان مهاجر انگیزه‎های بازگشت ایجاد کرد

گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم، تقیقات و فناوری تأکید کرد: یکی از مباحث مهم پیش روی وزارت علوم طی 4 سال آینده، ایجاد انگیزه برای بازگشت دانشجویان مهاجرت‌کرده تحصیلی است.

 

وی با تأکید بر اینکه نباید مانع مهاجرت و رفتن دانشجویان علاقه‌مند به خارج از کشور شد، عنوان کرد: در این صورت وضعیت علم و دانش در کشور در یک دایره بسته قرار خواهد گرفت و هیچ‌گاه پیشرفتی در جهت علمی برای ما حاصل نخواهد شد.

 

دانشجویان مهاجر چیزی جز درآمد متناسب با کار و آسایش فکری برای بازگشت نمی‌خواهند

رئیس دانشگاه بوعلی همدان با طرح سئوالی یادآور شد: مگر فرزندان ما برای بازگشت به کشور چه چیزی می‌خواهند؛ آن‌ها برای بازگشت به کشور شغل، درآمد متناسب با شرایط کاری و آسایش فکری می‌خواهند که اگر این موارد فراهم شود، تمام کسانی که مهاجرت تحصیلی کرده‌اند به کشور باز می‌گردند

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۴۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
مجتبی صفری افزود: مهم‌ترین فایده نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می‌رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

 سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی  توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم چاپ می شود.

 

دیگر خبرها

  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • تحصن دانشجویان آمریکا علیه اسرادیل دنیا را بیدارتر می‌کند/ حالا معادلات یورش به غزه تغییر خواهد کرد/کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • هشدار جهانگیری درباره مهاجرت نخبگان
  • آاس رم مدیر ورزشی جدید خود را پیدا کرد؛ نیکولاس بوردیسو در آستانه بازگشت به جالوروسی