Web Analytics Made Easy - Statcounter

دامغان - نماینده مردم دامغان در مجلس، معرفی استاندار جدید سمنان را در گرو تشکیل جلسه هیئت دولت دانست و گفت: مجمع نمایندگان استان بر روی گزینه مهدی عبوری به جمع‌بندی رسیده‌اند.

ابوالفضل حسن بیگی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه جمع بندی نمایندگان مردم استان سمنان در مجلس شورای اسلامی با وزیر کشور در انتصاب مهدی عبوری به عنوان گزینه پیشنهادی به عنوان استاندار جدید سمنان قطعی شده است، افزود: وزارت کشور در روز چهارشنبه هفته جاری استاندار جدید را برای اخذ رای به دولت معرفی و طبق روال قانونی و با هماهنگی و برنامه ریزی لازم اقدام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از برگزاری مراسم تودیع و معارفه استاندار جدید با حضور وزیر کشور پس از تایید هیئت دولت در سمنان خبر داد و گفت: قرار بود معرفی عبوری به عنوان استاندار جدید سمنان از سوی وزیر کشور به دولت در روز یکشنبه گذشته انجام گیرد که به دلیل عدم حضور رئیس جمهور در جلسه هیئت وزیران که باید وی حتما در تعیین استانداران حضور داشته باشد این موضوع به تاخیر افتاد و به روز چهارشنبه هفته جاری موکول شد.

پیشنهاد استانداری چهارمحال و بختیاری به خباز

عضو خانه ملت با اشاره به اینکه مجمع نمایندگان مردم استان چهار محال بختیاری استانداری این استان را به محمد رضا خباز پیشنهاد داده اند، تاکید کرد: در صورت قبول و اعلام رضایت وی، خباز برای سکانداری استانداری این استان به وزارت کشور و دولت معرفی خواهد شد.

حسن بیگی اضافه کرد: مجمع نمایندگان مردم استان سمنان مراتب قدردانی خود را از خباز استاندار فعلی که در این مقطع  تلاش های خوبی را در استان مانند پیگیری و جدیت در بحث انتقال آب از دریای خزر داشتند را به وزارت کشور و دولت رسما اعلام کرده است.

وی از دیدار نمایندگان استان سمنان با عبوری نیز خبر داد و گفت: تامین آب مهمترین دغدغه استان است که امیدواریم استاندار جدید اهتمام ویژه ای در این راستا داشته باشد.

دخالت برخی افراد در مقوله انتخاب استاندار سمنان

عضو مجمع نمایندگان مردم استان سمنان در مجلس شورای اسلامی از عبوری به عنوان فردی جوان و عملگرا یاد کرد و اظهار داشت: گمانه زنی ها و مباحثی که مطرح است و بعضا شاهد دخالت های نابجا، غیر قابل قبول و غیر قانونی برخی آقایان را از خارج استان شاهد هستیم که باید پایان بپذیرد چرا که اینها هیچگونه مسئولیتی در استان ندارند و فقط یک هم استانی هستند.

حسن بیگی همچنین بیان کرد: اگر این روند ادامه پیدا کند ناچارا از طریق تریبون مجلس و رسانه ها موضع گیری و برخی از مسائل را مطرح و فاش خواهم کرد.

وی با تاکید بر اینکه گذشته است آن زمان که برخی از خارج از استان برای ما تصمیم گیری می کردند، ادامه داد: ۱۶ سال است که این استان با بحران خشکسالی مواجه و انجام کارهای سیاسی و غیر قابل قبول متاسفانه موجب افزایش درد و رنج مردم شده است لیکن مجمع نمایندگان تصمیم گیرنده برای تمام استان هستند و پاسخگوی مطالبات مردم خواهند بود.

نماینده دامغان در مجلس دهم با تاکید بر اینکه باید از برخوردهای سیاسی و غیر قابل قبول و حضور گروه های سیاسی بدخیم جلوگیری شود، گفت: فقط به حل مشکلات استان چون فارغ التحصیلان بیکار فکر کرد و از حرکت های سیاسی پرهیز شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۴۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رایزنی ها با منتخبان مجلس دوازدهم با هدف انتخابات هیات رئیسه مجلس بالا گرفته است. از گوشه و کنار خبر می رسد کاندیداهای احتمالی حتی با دادن وعده هایی تلاش دارند که رقبای دیگر را از صحنه کنار بزنند.

ترکیب مجلس دوازدهم که در آن تا این لحظه طیفی اکثریت را بدست نیاورده است این رایزنی ها را نیز دشوارتر از ادوار پیشین کرده است.

فرید موسوی از منتخبان اصلاح طلب مجلس دوازدهم که سابقه حضور در مجلس دهم را نیز داشته است، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، معتقد است تا روشن نشدن تکلیف 45 کرسی باقیمانده مجلس نمی توان تصویری دقیق از فراکسیون های مجلس دوازدهم ارائه کرد.

موسوی تاکید می کند؛«فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی. مثلا جلسه قالیباف، جلسه متکی یا ...

ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با فرید موسوی، نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید؛

****

*آقای موسوی! برخی کارشناسان و چهره های سیاسی معتقدند در مجلس دوازدهم فراکسیون حداکثری شکل نمی‌گیرد، ارزیابی شما از مجلسی با وجود چند فراکسیون به چه صورت است؟

قضاوت زود است و دوستانی که اظهارنظر کردند گمانه‌زنی‌های خودشان بوده و بیشتر رسانه‌ها این بحث‌ها را داشتند اما اینکه واقعیت به چه صورت است باید اجازه بدهیم دوستان از شهرستان‌ها بیایند و نمایندگان بهتر یکدیگر را بشناسند.

در حال حاضر نمایندگان چندان شناختی از هم ندارند، هر اندازه به زمان تشکیل مجلس نزدیک شویم، حضور نمایندگان در تهران و جلسات بیشتر می‌شود، البته به جلساتی که تشکیل می‌شود چندان نمی‌شود اکتفا کرد. در شرایط فعلی بسیاری در حال ارزیابی هستند.

نظام سیاسی در کشور ما حزبی نیست و در پارلمان احزاب نقش آنچنانی ندارند که بگوییم این منتخب از آن حزب است و دیگری از این حزب. بسیاری با استفاده از ظرفیت‌های شخصی خود حضور پیدا کردند. لذا اواخر اردیبهشت ماه می‌توان برداشت دقیق از ترکیب فراکسیون‌ها داشت و الان نمی‌توان گفت که کدام فراکسیون اکثریت دارد.

در جلسات با منتخبان مجلس دوازدهم خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

*خبری منتشر شد که تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس آینده کلید خورده و با برخی منتخبان نیز جلساتی تشکیل داده، شما به این جلسات دعوت شدید؟

بله، جلسات متعددی تشکیل می‌شود و افرادی که برای هیئت رئیسه تلاش می‌کنند، جلسه برگزار می‌کنند و تا الان اسامی مختلفی مطرح شده است اما در جلسات خبری از مرامنامه و مانیسفت نیست و نمی‌توان به تعداد حاضران در جلسه اکتفا کرد، به این علت که افرادی هستند که در همه جلسات شرکت می‌کنند تا بتوانند ارزیابی دقیق‌تری داشته باشند اما به نظر بنده نمی‌توان برداشت صحیح داشت و قضاوت زود است.

فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی.

جلسات با محوریت اشخاص شکل می گیرد نه طیف سیاسی

*مثلاً می‌گویند فراکسیون قالیباف یا فراکسیون متکی یا....

بله، برای مثال می‌گویند جلسه قالیباف، متکی یا صبح ایران و ... که هنوز نمی‌توان گفت به چه صورت است. البته اعتدالی‌ها هم جلساتی را دارند اما هنوز مرزبندی‌های دقیق‌تر مشخص نشده است.

*چند فراکسیونی بودن مجلس چه آثاری دارد؟

فراکسیون‌های مختلف به جای خود اما اینکه سلایق مختلف در جامعه صدای نماینده خود را در مجلس بشنوند هم امنیت ملی را افزایش می ‎دهد و هم منجر به این می شود که صدای مردم در مجلس انعکاس داشته باشند.

تکثر صداهای مردم در مجلس به افزایش سرمایه اجتماعی کشور کمک می کند

نکته قابل توجه این است که اگر همگی را در یک مجموعه خلاصه کنیم و مانع شنیده شدن صحبت‌های دیگر بشویم، از جهات مختلف برای کشور و مردم آسیب‌زا است و در شرایط فعلی که سرمایه اجتماعی با چالش جدی روبرو است، تکصدایی وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند. اما تکثر صداهای مختلف می‌تواند در افزایش سرمایه اجتماعی کشور موثر باشد.

حمله به ستاد انتخاباتی ام، از سوی رقبا صورت گرفته بود

*آقای موسوی! در روز اول تبلیغات انتخاباتی، خبر حمله به ستاد انتخاباتی شما منتشر شد، ماجرا چه بود؟

ماجرای حمله به ستاد بنده را با دیدگاه سیاسی نمی‌توان نگاه کرد، در حقیقت بحث‌های منطقه‌ای و محلی بود که رفع شد اما موضوعی است که اتفاق افتاد و زیبنده مردم این شهر نبود و امیدوارم افرادی که این اتفاق رارقم زدند به اشتباه خود پی برده باشند.

*این حمله از طرف رقبای شما بود؟

بله.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900709

دیگر خبرها

  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از نمایندگان مجلس
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است