Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان توانمند ایرانی به استوانه های استخراج نفت در ساحل رودخانه اروند قدرت دهند.    

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، رییس کمیسیون انرژی مجلس امروز در سفر به آبادان و در بازدید از ساخت پروژه های نفتی – گازی در خرمشهر گفت: تاسیسات دریایی خرمشهر ثروتی عظیم اما رو به زوال است که باید به دست جوانان ایرانی به مدار امن تولید و تحرک وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریدون حسنوند با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، اقتصاد مقاومتی را راه برون رفت از مشکلات عنوان کرد و گفت: بایستی از ثروت و امکانات داخلی برای کمک به تاسیسات دریایی استفاده کنیم.

او گفت: تدوین اعتبار در بودجه سال 97 ، تعریف الزامات برای وزارت نفت و سایر وزارتخانه های مرتبط ، تامین منابع مالی به ویژه از طریق صندوق توسعه سرمایه گذاری ، مشارکت با کشورهای آماده همکاری از طریق اعطای 49 درصد از سهم به آنان و تنوع تولید از دیگر راههای حرکت رو به جلوی صنعت در خرمشهر است.  

او گفت: مردم آبادان و خرمشهر دین بزرگی به گردن نظام و ملت دارند، لذا ارائه هر امتیازی به آنان کم است.

 مدیرعامل شرکت تاسیسات دریایی خرمشهر

مدیرعامل شرکت تاسیسات دریایی خرمشهر گفت: این شرکت از نظر فنی و مهندسی، تامین کالا و بازرگانی و امکانات اجرایی در مقایسه با سایر شرکت های بین المللی حرف اول را میزند اما به دلیل تامین نشدن منابع مالی هم اکنون وضعیت نابسامانی دارد.

او با اشاره به اینکه تاسیسات دریایی خرمشهر به عنوان یکی از اصلی ترین قطب های سکوسازی به دلیل مشکلات مالی در آسانه تعدیل دوباره نیرو قرار گرفته است گفت: دغدغه پرداخت حقوق کارکنان برای شرکتی که ظرفیت ۶ هزار کیلومتر لوله گذاری در عمق دریا و نصب سازه های ۶ هزار تنی را دارد زیبنده نیست.

او از کمسیون انرژی و وزارت نفت خواست با برگزاری مناقصه، تامین اعتبار و واگذاری کار و طرح های نفتی - گازی به خرمشهر ، این تاسیسات بزرگ نفتی را از خطر رکود و سقوط نجات دهند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۵۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک گفت: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ‌مالوف تامین مالی از طریق شبکه بانکی، که در شبکه فعالان اقتصادی وجود داشته رویه غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانکها چاره ای جز معرفی ابزارهای جدید تامین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: سقف برداشت از حساب‌های بانکی چقدر شد؟

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تامین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و...در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگرکمک و همراهی قوه قضاییه و بانک‌مرکزی سایر دستگاهها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تامین مالی اقتصاد توسط دستگاههای مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تامین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاهها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران موثر نیست.

برای هر کدام از بانکهای کشور با توجه به نوع کسب وکار انها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تامین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روشهای موجود تامین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانکها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تامین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعا ۱۵۰همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد،گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد درسیده و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228564 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • برق برخی مناطق ۳ شهرستان گیلان فردا قطع می‌شود
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است