Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار امتداد در همدان از تمدید مهلت ارسال آثار به اولین جشنواره ملی خاطره‌نویسی ویژه سرلشکر پاسدارشهید “حاج حسین همدانی” خبر داد و اظهار داشت: علاقمندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار خود را تا پایان آبانماه امسال به صورت مکتوب، صوتی و یا تصویری  به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با تاکید براینکه بیشترین آثار اسالی مربوط به استان همدان و سپس دیگر استان‌های کشور است، افزود: تا کنون بیش از ۱۰۰ اثر مکتوب، صوتی و تصویری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است که ۸۰ اثر ارسالی به صورت مکتوب است.

به گزارش امتداد، جشنواره ملی خاطره‌نویسی ویژه سرلشکر پاسدارشهید “حاج حسین همدانی” با هدف دستیابی حداکثری به خاطرات مرتبط با سردار شهید حاج حسین همدانی و ابعاد مختلف زندگی و رزم شهید، ایجاد گنجینه‌ای مکتوب و کار آمد در موضوعات جهاد ، اخلاقی و اجتماعی وغیره، ارائه الگوی جهادی به اقشار مختلف جامعه وتولید محصولات متنوع هنری و ادبی مبتنی بر خاطرات گردآوری شده برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان در این جشنواره باید آثار خود را پیرامون محورهای، دوران کودکی و نوجوانی، مبارزات قبل از انقلاب پیروزی انقلاب اسلامی، حضور در صحنه‌های مبارزه در کردستان، دوران هشت ساله دفاع مقدس، مقابله با فتنه در سال‌های ۷۸ و ۸۸، حضور موثر در مبارزه با تکفیری‌ها در سوریه ( شهادت و بخش ویژه مقاومت )، سایر ابعاد شخصیتی و مدیریتی شهید ( اخلاقی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، نظامی، خانوادگی، ورزشی، معنوی، فرماندهی و غیره) تولید و ارسال کنند.

علاقمندان می‌توانند آثار خود را تا پایان مهرماه ۹۶ به نشانی همدان، آرامگاه بوعلی سینا، کوچه دادگستری، محوطه گلپا، جنب مسجد، بنیاد فرهنگی هنری سردار شهید حسین همدانی، صندوق پستی ۱۱۵-۶۵۱۵۵  و یا به پست الکترونیک جشنواره به نشانی Info@habibeharam.net ارسال کرده و یا به صورت مستقیم در سایت  habibeharam.net  بارگذاری کنند.

 انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۶۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد

هشتمین جشنواره «رسانه و طنز» با عنوان طنز پهلو به یاد کیومرث صابری فومنی (گل آقا) در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فومن در حال برگزاری است.

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو با اعلام این خبر که سال گذشته تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره ۴۶۲ اثر بود، گفت: امسال تعداد آثار ارسالی ۱۱۲۹ اثر در پنج بخش داستان کوتاه طنز، کارتون و کاریکاتور، شعر طنز، طنز چند رسانه‌ای و نثر طنز بود. در بین استان‌ها تهران بیشترین آثار ارسالی را داشت و استان گیلان در رتبه ششم قرار دارد. در بین رسانه‌های رسمی ۱۲۱ رسانه شرکت کردند، که به ترتیب روزنامه ایران، روزنامه اقتصاد آینده، روزنامه شهرآرا، روزنامه وطن امروز، روزنامه ندای هرمزگان، سالنامه صد و نه دی بیشترین آثار را ارسال کردند.

حسین‌نژاد با بیان اینکه از بین رسانه‌های رسمی (رسانه‌های ثبت شده) ۴۴۸ اثر و از بین رسانه‌های شخصی ۶۸۱ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، افزود: طبق تفاهم‌نامه انجام شده، آموزش طنز به لیست کارگاه‌های آموزشی به رسانه‌ها اضافه شد. 

طنز اخم‌های جامعه را باز می‌کند

در ادامه پیام ویدئویی از محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پخش شد و اسماعیلی صابری فومنی را یک فردِ رسانه‌ای مولف دانست. به قول وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه برای گوشزد کردن مشکلات جامعه است. «خنده تلخ من از گریه غم‌انگیز است». طنز می‌خواهد با نشان دادن لبخند آسیبی را نشان دهد. طنز در عین تذکر به آسیب‌ها، اخم‌های جامعه را باز می‌کند. 

اسماعیلی ادامه داد: مرحوم صابری فومنی یک روزنامه‌نگار و فردِ رسانه‌ای مولف بود. فرق فرد مولف با غیر مولف در این است که فرد مولف فصل جدیدی را در فعالیت‌های خود آغاز می‌کند. کیومرث صابری فومنی با ایمان و با رعایت مرز‌های اخلاقی طنز را در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کرد. به یاد دارم در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ هر کجا می‌رفتیم، صحبت از طنز‌های گل آقا بود. طنز را می‌توان به قبل و بعد از فعالیت کیومرث صابری فومنی تقسیم کرد. 

از وضعیت طنزنویسی راضی نیستم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان کرد که هنوز طنز در کشور تقویت نشده و به جایگاهی که صابری فومنی آن را رساند، فاصله دارد. هنوز از فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت رسانه‌ای و تبلیغات راضی نیستم و طنزنویسی صرفاً به برگزاری جشنواره محدود نشود.

در حال تکمیل ...

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • دانش آموز خوزستانی، برگزیده جشنواره افتخار من+فیلم
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد