Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، الماس پورزاهدی افزود: اگر بتوانیم بنا به تاکید رهبر فرزانه انقلاب به داشته ها و توانمندی های خود تکیه کنیم قطعا می توانیم سهم خود را از بازارهای جهانی به دست آوریم.

وی نگاه رهبر فرزانه انقلاب را به تقتصاد کشور و تاکید ایشان به اقتصاد مقاومتی، نگاهی استراتژیک خواند و اظهارداشت: اگر معظم له چند سالی است تاکید بر این موضوع مهم دارند به خاطر حساسیت اقتصاد در کشورمان و رسیدن به خودکفائی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پور زاهدای در ادامه با بیان اینکه 60 درصد تجهیزات و ادوات مورد استفاده در این شرکت  برای انتقال سوخت از داخل کشور تامین می شود، گفت: دشمنان تلاش دارند با حربه اقتصادی به اهداف خود برسند که باید ضمن حفظ توانمندی خود استکبارستیزی خود را نیز حفظ کنیم.

وی از انتقال روزانه 250هزار بشکه فرآورده نفتی از طریق خطوط لوله حوزه عملیاتی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران(منطقه شمال غرب) خبر داد و اضافه کرد:افزود: این میزان فراورده نفتی توسط خط لوله 16 اینچ نفت خام ری- تبریز حدود 115 هزار بشکه در روز، 60 هزار بشکه توسط خط لوله 14 اینچ فرآوده ری- تبریز، 33 هزار بشکه در روز توسط خط لوله 12 اینچ تبریز- سراب، 25 هزار بشکه توسط خط لوله 10 اینچ تبریز- میاندوآب و 17 هزار بشکه در روز توسط خط لوله 8 اینچ میاندوآب- ارومیه انتقال می‌یابد. 

پورزاهدی طول خط لوله منطقه شمال‌غرب را در مجموع ۱۹۲۰ کیلومتر عنوان و بیان کرد: شرکت خطوط لوله و مخابرات شمال‌غرب دارای ۲۲ ایستگاه مخابراتی فعال و جزو شرکت‌های ۱۲گانه عملیاتی شرکت خطوط لوله و مخابرات ایران است که حوزه عملیاتی آن استان‌های البرز، قزوین، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل است.

وی به مراکز انتقال نفت و تاسیسات این شرکت نیز اشاره و خاطرنشان کرد: ۱۹ مرکز انتقال نفت و تاسیسات تابعه  این شرکت؛ اشتهارد، ابهر، زنجان، ایده‌لو، میانه، شهید کریمی، ترکمنچای، تاسیسات ۱۴ اینچ ری-تبریز، ۱۶ اینچ نفت خام، مرکز انتقال نفت ۱۴ اینچ تبریز-سراب، مرکز انتقال ۱۰ اینچ تبریز-میاندوآب، مراغه، میاندوآب، ارومیه، سراب و اردبیل همچنین تاسیسات نیروگاه سلطانیه، اردبیل و ارومیه هستند.

پورزاهدی خطوط لوله انتقال نفت محدوده ناحیه تبریز را شامل 70 کیلومتر خط 16 اینچ نفت خام ری- تبریز از بستان‌آباد تا پالایشگاه تبریز، 230 کیلومتر خط 14 اینچ شامل 70 کیلومتر خط 14 اینچ فرآورده ری- تبریز از بستان‌اباد تا پالایشگاه و 160 کیلومتر خط افزایش ظرفیت تبریز- میاندوآب، 143 کیلومتر خط 12 اینچ فرآوده تبریز- سراب، 250 کیلومتر خط 10 اینچ شامل ( 140 کیلومتر خط 10 اینچ تبریز- میاندوآب و 110 کیلومتر خط سراب- اردبیل- نیروگاه)، 138 کیلومتر خط 8 اینچ میاند

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۹۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای جذاب آروا در نمایشگاه بین‌المللی تبریز: ما رقیب بوش و متابو هستیم
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟