Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان > خلیج‌ فارس - همشهری آنلاین:
پارلمان اقلیم کردستان با تعویق هشت ماهه برگزاری انتخابات ریاستی و پارلمانی این اقلیم موافقت کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، پارلمان اقلیم کردستان عراق در استان اربیل تصمیم گرفت تا انتخابات ریاست و پارلمان این اقلیم را به مدت هشت ماه به تعویق بیندازد.

از بین ۱۱۱ نماینده پارلمان کردستان عراق ۶۸ نماینده در جلسه سه شنبه حاضر بودند که ۶۰ تن به تمدید فعالیت پارلمان و تعویق برگزاری انتخابات ریاست و پارلمان اقلیم به مدت هشت ماه رای دادند در حالی که هشت نماینده به تعویق این دو انتخابات رای منفی دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به رغم برخی مخالفت‌ها با تمدید دوره پارلمان کردستان عراق اما بالاخره این پارلمان در جلسه امروز خود رای به تمدید آن داد.

در این راستا یک منبع در پارلمان کردستان اعلام کرد که پارلمان سومین جلسه خود را پشت درهای بسته بدون حضور جنبش گوران (تغییر) و جماعت اسلامی برگزار کرد.

این جلسه ساعت ۱۱ صبح با حضور تمامی فراکسیون‌ها به جز این دو گروه برگزار شد و به خبرنگاران اجازه ورود به این جلسه داده نشد.

جنبش تغییر با تمدید دوره کنونی پارلمان اقلیم مخالفت کرد و این گونه دلیل آورد که تمدید دوره آن به نفع منافع شخصی و حزبی است. در حالی که بر تشکیل دولت موقت برای آمادگی جهت برگزاری انتخابات تاکید کرد.

برزو محمد، رئیس فراکسیون تغییر در پارلمان کردستان گفت: تمدید دروه کنونی نقض حقوق رای دهندگان است و این کودتایی بر مشروعیت از طریق نقض قوانین است در حالی که باید دولت و مقامات کنونی استعفا دهند.

کمیسیون انتخابات و همه‌پرسی در اقلیم کردستان اخیرا به تعلیق اقدامات برای برگزاری انتخابات پارلمانی اقلیم رای داد که قرار بود نوامبر برگزار شود.

هندرین محمد، رئیس کمیسیون انتخابات در کردستان عراق روز گذشته با اعلام تعویق انتخابات کردستان عراق به دلیل عدم ثبت‌نام نامزدها گفته بود: پیش‌بینی می‌شود ریاست کنونی اقلیم که تحت کنترل حزب دموکرات کردستان به ریاست مسعود بارزانی و نیز پارلمان کنونی که ۲۰۱۳ انتخاب شد تا زمان برگزاری انتخابات جدید به کار خود ادامه دهند.

کناره‌گیری آلا طالبانی از ریاست فراکسیون اتحادیه میهنی کردستان پارلمان عراق

از سوی دیگر، آلا طالبانی، نماینده پارلمان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که آریز عبدالله، پست ریاست فراکسیون اتحادیه میهنی کردستان در پارلمان عراق را به جای وی برعهده گرفته است.

وی افزود که تمامی توجهش در دوره آتی به ایجاد راهکارهایی درباره اوضاع کرکوک و حقوق کارمندان کردستان خواهد بود.

این در حالی است که یک منبع در پارلمان عراق روز دوشنبه از تلاش پارلمان برای لغو مصونیت ۱۳ نماینده که در همه پرسی شرکت کرده بودند از جمله آریز عبدالله خبر داده بود.

در همین زمینه: پیشمرگ‌ها مدعی حمله حشد شعبی به منطقه جنوب خط انتقال نفت کردستان شدند در امور عراق دخالت نکنید نخست وزیری عراق اظهارات تیلرسون درباره الحشد الشعبی را رد کرد جنبش تغییر خواهان کناره‌گیری بارزانی شد فرش قرمز سلمان و تیلرسون برای نخست‌وزیر عراق

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۰۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح

صنعت نفت و گاز طی سال های گذشته هدف تحریم ها قرار گرفتند و برای فروش آن ها از مبادی رسمی با مشکلات عدیده ای روبرو شدیم. هدف تحریم کنندگان این بود که از طریق مسدود کردن راه های کسب درآمدهای ارزی کشور به دولت فشار بیاورند که در مذاکرات تسلیم شود. اما در نهایت این اتفاق نیفتاد و راه هایی برای فروش نفت و گاز کشور پیدا کردیم. فروش گاز کشور از طریق خطوط لوله صورت می گیرد و مشتریان ما همسایگان هستند. در همین راستا، وزارت نفت به اعمال دیپلماسی فعال انرژی به منظور ایجاد بستری برای فروش گاز کشور مبادرت کرد.  در چارچوب سیاست های وزارت نفت شاهد اقداماتی همچون بهبود روابط با ترکمنستان و از سرگیری سوآپ گاز از این کشور و تلاش برای احیای خط لوله صلح (ایران-پاکستان-هند) هستیم.

بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم بر اثر به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال انرژی توسط دولت فعلی حاصل شد.  سهراب دل انگیزان، استاد اقتصاد دانشگاه رازی در خصوص دیپلماسی فعال انرژی کشور طی سال های گذشته و حل و فصل مشکلات مان با همسایگان در حوزه انرژی خاطرنشان کرد: منطقی است که باید در تبادلات انرژی خود را در منطقه بهبود ببخشیم و از این فرصت نهایت بهره برداری را داشته باشیم.

وی ادامه داد: موفقیت در حوزه توسعه روابط با همسایگان در حوزه انرژی بسیار کلیدی و مهم است زیرا که ارتباط با همسایگان در حوزه انرژی به کاهش هزینه های حمل و نقل، بهبود روابط سیاسی و تقویت ارتباطات مرزی منجر می شود و به لحاظ کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری به نفع ماست. به همین دلیل، دیپلماسی انرژی به اجرا گذاشته شده توسط دولت اهمیت دارد. از همین رو دولت توانست هوشمندی خوبی در زمینه از سرگیری سوآپ گاز با ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح داشته باشد.

استاد اقتصاد دانشگاه رازی خاطرنشان کرد: با توجه به تمامی آنچه در بالا گفته شد، احیای روابط مان با ترکمنستان و از سر گیری سوآپ گاز از این کشور مثبت ارزیابی می شود.

دل انگیزان گفت: برنامه ریزی برای افزایش مبادلات انرژی با پاکستان در وزارت نفت کشور اقدام درستی است. از ابتدا در چارچوب اکو ایران، پاکستان و ترکیه به عنوان بنیانگذاران این سازمان مکلف بودند در بخش هایی که در حوزه های مشترک قرار دارند، رابطه تهاتری با یکدیگر برقرار کنند.

وی ادامه داد: پاکستان به دلیل برخی مشکلات در صدد است که به تقویت روابط با کشورهای همسایه فارغ از مخالفت آمریکا بپردازد. این فرصت خوبی برای تهران است که به تقویت روابط در حوزه انرژی با اسلام آباد بپردازد. در همین ارتباط، قرار شده است که پاکستان خط لوله صلح را در بخش مربوط به خودش تکمیل کند که اتفاق خوبی است.

استاد اقتصاد دانشگاه رازی خاطرنشان کرد: در برقراری روابط با پاکستان باید مراقبت کنیم که تبادلات با پول ایران و یا پول دو طرف صورت بگیرد. همچنین باید به دنبال انعقاد قراردادهای بلندمدت با اسلام آباد باشیم.

دل انگیزان گفت: کلیت دیپلماسی انرژی به اجرا گذاشته شده توسط وزارت نفت از این منظر که دولت را وارد ارتباطات مسالمت آمیز با کشورهای همسایه می کند، بسیار قابل قبول است.

وی ادامه داد: به اجرا گذاشتن سیاست هایی همچون توسعه زنجیره ارزش محصولات و صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها مثبت ارزیابی می شود. همچنین در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی نیز باید دقت کنیم که ظرفیت خود را برای نگه داشت متخصصان در داخل حفظ کنیم و این سیاست بستری برای خروج متخصصان از کشور نشود.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • سرنگونی پهپاد ۳۰ میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک دو موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • سرنگونی پهپاد 30 میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک ۲ موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در شمال عراق
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف مطالبه جدی ایران از عراق است