Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسکو - ایرنا - آلکساندر ژیلکین استاندار استان آستراخان در ساحل دریای خزر در دیدار با مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه اعلام کرد: برای گسترش همکاری ها با ایران در عرصه های مختلف ازجمله همکاری های اقتصادی و بازرگانی مصمم هستیم.

به گزارش ایرنا، استاندار آستراخان عصر سه شنبه در دیدار با مهدی سنایی و غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی نیز حضور داشت با اشاره به افتتاح مرکز تجاری ایرانیان در آستراخان گفت: تاسیس این مرکز در جهت بهبود روابط تجاری دو کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ژیلکین با بیان اینکه به صورت سنتی در تمام حوزه ها برای همکاری با ایران آمادگی داریم، گفت: با ساخت کشتی تفریحی سال آینده در دریای خزر هستیم.
مهدی سنایی نیز با ابراز خرسندی از وضع کنونی روابط ایران و روسیه گفت: اولین سفر خارج از مسکو را به آستراخان آمدم. پیش از این مسائل زیادی بین دو کشور ازجمله توقیف کشتی های ایرانی و مشکلات گمرکی بود.
به گزارش سرکنسولگری ایران در آستراخان، سنایی همچنین گفت: هم اکنون روابط دو کشور در شرایط جدیدی قرار دارد. مناسبات ایران و روسیه متحول شده و رمینه مناسب برای توسعه روابط به وجود آمده است.
سفیر ایران در روسیه گفت: برداشتم این است که دو دولت در امضای اسناد گام های خوبی برداشته و اکنون نوبت حمایت از بخش خصوصی است.
سنایی همچنین یادآورشد: طرح نیروگاه های حرارتی در بندر عباس و خط ریلی اینچه برون با مشارکت روسیه در حال تکمیل است و منتظر تامین مالی آن از طرف مسکو هستیم.
سنایی در ادامه سخنان خود به طرح راهگذر بین المللی شمال -جنوب که از هند و ایران به روسیه و کشورهای اروپای شمالی کشیده می شود، اشاره و اظهار کرد: ایران، روسیه و هند از کریدور شمال و جنوب نفع می برند.
وی ادامه داد: طرح دیگر کشتی رانی دریای خزر است. از این طرح استقبال می کنیم
غلامسین شافعی نیز در ادامه گفت: در روابط با روسیه و کشورهای اطراف خزر به تحول بنیادی دست پیدا کرده ایم. ما باید زیر ساخت ها را بهتر درست کنیم. اول تقویت ناوگان تجاری است و پیشنهاد ما تقویت و بنای ساختار کشتی رانی مشترک و جدید است.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی گفت: اکنون در حال تجدید بنای ایرانیان هستیم. سرای تجاری ایرانیان در آستراخان افتتاح شد. با توجه به اهتمام سران دو کشور، آینده روشنی در روابط بخش خصوصی دیده می شود.
وی افزود: هم اکنون ریاست 10 اتاق بازرگانی و تشکل بزرگ اقتصادی ایران در آستراخان هستند و این نشان از اهمیت کشورمان در روابط تجاری با آستراخان می باشد. این ملاقات ها در این سطح بی سابقه است.
امروز با حضور مهدی سنایی و غلامحسین شافعی، شانزدهمین نشست شورای بین المللی همکاری های تجاری اتاق های بازرگانی(ICBC) موسوم به خزر تجاری در شهر آستراخان روسیه برگزار و در آن همگرایی منطقه ای کشورهای این حوزه و گسترش همکاری های بازرگانی و اقتصادی مورد تاکید قرار گرفت.
در این نشست بین المللی مقام ها و رئیسان اتاق های بازرگانی پنج کشور ساحلی دریای خزر شامل ایران، روسیه، ترکمنستان، قزاقستان و جمهوری آذربایجان شرکت داشتند.
این نشست در دو بخش عمومی و تخصصی برگزار و شرکت کنندگان در این بخش ها در خصوص توسعه همکاری های منطقه ای در حوزه دریای خزر و رفع مشکلات در مسیر گسترش تعامل این کشورها گفت وگو و تبادل نظر کردند.
غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران (سرپرست هیات ایرانی 60 نفره) در بخش عمومی این نشست ضمن تبریک سیصد سالگی تاسیس استان آستراخان ابراز کرد که در طول 16 دوره نشست، هیات ایرانی هیچگاه با این حضور گسترده شرکت نکرده بود.
شافعی و سنایی همچنین در افتتاح سرای تجاری ایرانیان در آستراخان شرکت کردند.
شهر بندری آستراخان در دهانه رودخانه ولگا و دریای خزر قرار دارد و یک شاهراه آبی و زمینی است.
بیش از 200 شرکت ایرانی در آستراخان فعال هستند و این منطقه به کانون فعالیت تجاری ایرانیان در جنوب روسیه تبدیل شده است.
اروپام**391 *شبس*1488 *انتشار دهنده: بهمن بامداد**

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • پرداخت‌ های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد