Web Analytics Made Easy - Statcounter

تجارت تسلیحاتی رژیم صهیونیستی با ارتش میانمار که در حال نسل‌کشی مسلمانان روهینگیا است، بار دیگر سابقه طولانی رژیم اسرائیل در تجارت تسلیحاتی با رژیم‌های مرتکب جنایت‌های بشری و نسل‌کشی را در مدار توجه قرار داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه خبری الجزیره در گزارشی نوشته فعالان حقوق بشری تلاش‌های خود برای افشای سوابق طولانی رژیم اسرائیل در تأمین سلاح و آموزش‌های نظامی برای رژیم‌هایی که در حال نسل‌کشی، قتل عام و پاکسازی‌های قومی هستند را مضاعف کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع مبادلات رژیم صهیونیستی با رژیم‌های مرتکب جنایت‌های حقوق بشری بار دیگر و بعد از افشای مستنداتی درباره ارسال سلاح‌های اسرائیلی به میانمار در مدار توجه قرار گرفته است.

میانمار که قبلاً با نامه برمه شناخته می‌شد، ماه گذشته از طرف سازمان ملل متحد بابت «پاکسازی قومی» مسلمانان روهینگیا مورد انتقاد قرار گرفت.صدها هزار نفر از مسلمانان میانمار در هفته‌های گذشته بعد از اقدام‌های نیروهای امنیتی این کشور در آتش زدن کامل یک روستا، قتل عام مسلمانان و تجاوز، به بنگلادش گریخته‌اند.

اسرائیل جزئیات مربوط به روابط خودش با دولت میانمار را آشکار نکرده، اما اسناد علنی‌شده نشان می‌دهند که به ارتش این کشور قایق‌های گشتی، سلاح و تجهیزات جاسوسی فروخته است. رژیم صهیونیستی به علاوه، به نیروهای ویژه میانمار آموزش داده است.

گروه‌های اصطلاحاً حقوق بشری در فلسطین اشغالی قرار است در اعتراض به فروش سلاح به میانمار روز 30 اکتبر مقابل کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی تجمع کنند.

علاوه بر میانمار، شرکت‌های رژیم صهیونیستی از جمله تأمین‌کنندگان عمده سلاح و تجهیزات جاسوسی برای گروه‌های شبه‌نظامی در جنگ داخلی سودان جنوبی بوده‌اند. گمان‌ می‌رود در درگیری‌هایی که از اواخر سال 2013 در این کشور آغاز شده، حدود 300 هزار نفر کشته شده باشند.

«ایتای ماک»، وکیل حقوق بشری در فلسطین اشغالی با ارائه چندین طومار به دادگاه‌های رژیم صهیونیستی تلاش کرده جزئیات این دسته از تجارت سلاح با رژیم‌های جانی را در مدار توجه قرار دهد.

او به الجزیره می‌گوید که هدف از طرح این پرونده‌ها تسریع تحقیقات درباره جرائم جنگی مقام‌ها و پیمانکاران دخیل در تجارت‌هایی از این دست است.

این وکیل حقوق بشر به الجزیره گفت: «بسیاری از کشورهای غربی سلاح می‌فروشند، اما وجه یگانه درباره اسرائیل این است که هر جایی که جرایم جنگی و جنایت علیه بشریت وجود دارد، اسرائیل حی و حاضر است.»

«شرکت‌هایی که سلاح می‌فروشند و مقام‌هایی که این تجارت‌ها را تأیید می‌کنند بایستی پاسخگو شوند. در غیر این صورت، چه دلیلی برای توقف [این تجارت‌ها] وجود دارد؟»

«مک» می‌گوید همدستی اسرائیل با ارتش میانمار بخشی از الگوی گسترده‌تر همکاری‌های اسرائیل با رژیم‌های سرکش است که سبقه آن به چندین دهه قبل برمی‌گردد.

تابستان گذشته گزارش شد که مقام‌های وزارت جنگ اسرائیل، برای 99.8 درصد از موارد صادرات سلاح، مجوز صادر کرده‌اند.

رژیم صهیونیستی، علاوه بر دامن زدن به خشونت‌های جاری در میانمار و سودان جنوبی با ارسال مخفیانه تسلیحات به دیگر رژیم‌های فعال در نسل‌کشی و پاکسازی‌های قومی نظیر رواندا، بالکان، شیلی، آرژانتین، سری‌لانکا، هائیتی، السالوادور و نیکاراگوئه در جرائم حقوق بشری آنها شراکت کرده است.

«جان براون»، روزنامه‌نگار تحقیقی روزنامه هاآرتص، با توجه به علاقه نیروهای امنیتی در سراسر جهان از بعد از دهه 1960 برای استفاده از سلاح اسرائیلی «یوزی»، از عنوان «دیپلماسی یوزی» برای اشاره به دیرینه مراوادت تسلیحاتی اسرائیل با رژیم‌های مرتکب جنایت‌های ضدبشری استفاده می‌کند.

او به الجزیره گفت: «اگر کشورها دنبال بهترین سلاح باشند، احتمالاً به سمت اروپا و آمریکا متمایل می‌شوند. ولی کشورهایی که هیچ کس به آنها سلاح نمی‌فروشد، به سمت اسرائیل می‌آیند.»

وی معتقد است که منافع اقتصادی تنها انگیزه رژیم صهیونیستی از چنین معاملاتی نیست. او می‌گوید: «منافع این تجارت‌ها برای اسرائیل فقط بر حسب پول سنجیده نمی‌شود. موضوع مهم‌تر در اغلب موارد، ائتلاف‌های دیپلماتیک و راهبردی است که اسرائیل از این تجارت‌های تسلیحاتی به دست می‌آورد.»

مقام‌ها و دادگاه‌های رژیم صهیونیستی تا کنون تلاش‌های گروه‌های حقوق بشری برای آشکار کردن همدستی این رژیم با دولت میانمار را سرکوب کرده‌اند. علی‌رغم این، فعالان توانسته‌اند از برخی مبادلات در این زمینه پرده بردارند.

سپتامبر سال 2015 مین آئوینگ هالینک، فرمانده ارتش میانمار در رسانه‌های اجتماعی جزئیاتی از سفرش به فلسطین اشغالی برای خرید سلاح و دیدار با شرکت‌های سازنده سلاح‌های اسرائیلی منتشر کرد.

یک سال بعد، مایکل بن باروچ، یک مقام وزارت جنگ اسرائیل به میانمار سفر کرد و قراردادی برای فروش قایق‌های گشتی به این کشور امضا کرد.

مدت کوتاهی بعد، وب‌سایت شرکت اسرائیلی TAR Ideal Concepts تصاویری از آموزش نیروهای ویژه میانمار توسط نظامیان رژیم صهیونیستی منتشر کرد.

انتهای پیام/

R36444/P36447/S8,90,92,1128/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۵۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اسرائیلی: به حمله ایران پاسخ دادیم

وزیر حمل و نقل اسرائیل که همزمان عضو کابینه جنگ این رژیم است، در اظهاراتی حمله روز ۱۹ آوریل اسرائیل به ایران را تایید کرد.

به گزارش عصرایران به نقل از روزنامه اسرائیلی " جروزالم پست"، "میری رگو" وزیر حمل و نقل و یکی از اعضای کابینه جنگ اسرائیل حمله ۱۹ آوریل به ایران را تایید کرد و گفت:" با فناوری اسرائیل و تصمیماتی که گرفتیم توانستیم پرتاب‌هایی را که از ایران به سمت اسرائیل شلیک شد، رهگیری کنیم. ما پاسخ دادیم و ایران هم پیام را دریافت کرد و جهان هم فهمید که اسرائیل یک بازنده نیست. "

این وزیر اسرائیلی شامگاه شنبه در مصاحبه با کانال ۱۴ تلویزیون رژیم اسرائیل این مطلب را بیان کرده است. اظهارات این وزیر اسرائیلی نخستین موضع رسمی رژیم اسرائیل درباره حملات منتسب به این رژیم علیه ایران است.

پیشتر رسانه‌های غربی در گزارش‌هایی ادعا کرده اند که اسرائیل در بامداد ۱۹ آوریل حمله‌ای را به یک پایگاه نظامی در اصفهان انجام داده و رادار اس ۳۰۰ مستقر در پایگاه شکاری اصفهان را منهدم کرده است.

ایران چنین حمله‌ای را تکذیب کرده و تاکید کرده ۳ کوادکوپتر در آن شب در اطراف اضفهان را با پدافند هوایی سرنگون کرده است. کوادکوپتر‌هایی که به گفته حسین امیر عبداللهیان وزیر خارجه ایران، شبیه اسباب بازی‌های کودکان است.

این حمله ادعایی ۵ روز پس از آن صورت گرفت که ایران در اولین عملیات نظامی مستقیم از خاک خود، حمله ترکیبی بی‌سابقه‌ای را با بیش از ۳۰۰ پهپاد و موشک به اسرائیل انجام داد و طی آن دستکم ۲ پایگاه نظامی و جاسوسی رژیم اسراییل در صحرای نقب و بلندی‌های اشغالی جولان را مورد اصابت قرار داد.

برخی از مقامات اسرائیلی دولت ایالات متحده را مسئول حمله ایران و همچنین تلاش برای محدود کردن هرگونه واکنش اسرائیل می‌دانند.

"اوحد تال"، عضو مجلس اسرائیل (کنست) از حزب صهیونیسم مذهبی در گفتگو با پایگاه خبری " JNS" در این باره گفت: "وقتی اولین کاری که جوبایدن پس از حمله بی‌سابقه ایران به اسرائیل انجام می‌دهد این است که با نخست‌وزیر نتانیاهو تماس بگیرد و به او بگوید که آمریکا از پاسخ احتمالی اسرائیل حمایت نخواهد کرد، این دیگر حمایت از اسرائیل نیست. "

او در ادامه گفت: "پس فکر می‌کنم مشکل داریم. بخشی از دلیل اینکه ایران برای اولین بار در تاریخ مستقیما به اسرائیل حمله کرد - قبلا فقط از نیرو‌های نیابتی استفاده می‌کرد - به این دلیل است که دیدند دولت ایالات متحده از ما حمایت نمی‌کند و آن‌ها احساس کردند که شاید اسرائیل منزوی یا ضعیف است. "

دیگر خبرها

  • آکسیوس : تعویق ارسال محموله سلاح از آمریکا به اسرائیل
  • وزیر اسرائیلی: به حمله ایران پاسخ داده‌ایم
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد
  • شکایت فعالان حقوق بشر از مقامات صهیونیست به دادگاه لاهه
  • وزیر اسرائیلی: به حمله ایران پاسخ دادیم
  • رسانه‌ عبری: بایدن ارسال سلاح به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • افشاگری مقام صهیونیست: «نتانیاهو» به دنبال آتش‌بس در غزه نیست
  • ایران معادله صهیونیست‌ها را بهم زد
  • نظامیان صهیونیست، پیکر‌های ۳ شهید را آتش زدند
  • شهادت تعدادی از کودکان غزه در حمله موشک هدایت شونده صهیونیست‌ها