Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در دولت دهم با انتقاد از برخی نخبگان دانشگاهی تصریح کرد: متاسفانه برخی‌ها در همین دانشگاه تهران می‌گویند ما سوخت فسیلی داریم پس چرا باید به سراغ سوخت هسته‌ای برویم؟ برخی‌ها مانند شهید شهریاری، احمدی روشن، علی محمدی پای فعالیت‌های هسته‌ای ایستادند، اما برخی‌ها حاضر نیستند که پای این فناوری بایستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی باقری عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در دولت دهم در نشست دانشجویی بررسی آینده روابط ایران و ۱ + ۵ گفت: روحانی در دوران اصلاحات معتقد بود که مذاکره با آمریکا به مثابه سوار شدن به بنز است در واقع او خیلی دوست داشت که سوار این بنز شود با این وجود در آن مقطع پیشنهاداتی برای ورود آمریکا به مذاکرات هسته‌ای مطرح شد که این پیشنهادات گفت‌و‌گو درخصوص گروه‌های جهادی فلسطین، کمک به حزب‌الله و گفت‌و‌گو در مورد پیش فرض طرح ملک عبدالله که مبنی بر به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی بود را شامل می‌شد؛ اما پاسخی که معاون بوش به آنها داد این بود که ما با تروریست‌ها مذاکره نمی‌کنیم.
 عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در دولت دهم تصریح کرد: نوع نگاهی که امروز ترامپ و هیئت حاکمه آمریکا نسبت به ایران دارند ناشی از این ارزیابی که ما ضعیف شده‌ایم، است. سؤال این است که مگر ترامپ یک دیوانه نیست که می‌گفت: می‌خواهد سپاه را در لیست گروه‌های تروریستی قرار دهد با این وجود دیدیم که چگونه تیلرسون آمد و براساس محاسباتی که انجام داده بودند اعلام کرد که آمریکا سپاه را در لیست گروههای تروریستی قرار نمی‌دهد در واقع از موضع خود عقب‌نشینی کردند. در هر حال آن چیزی که بوش و ترامپ دیوانه را می‌تواند در مقابل ما عاقل کند نوع استفاده کشورمان از ابزارهای قدرت است و آن چیزی که می‌تواند ابزارهای قدرت را منسجم کند و ما را در مقابل زیاده خواهی‌های دشمن قرار دهد اتکا به گفتمان انقلاب اسلامی است و هر گاه به این گفتمان اتکا کردیم موفق بوده‌ایم.
 وی با‌ اشاره به اینکه امروز حضور منطقه‌ای ما محصول اتکا به گفتمان انقلاب اسلامی است افزود: با این نگاه ما توانسته‌ایم که نفوذ خود را در منطقه بسط و گسترش دهیم. اگر گفتمان انقلاب اسلامی را از ما بگیرند عملا چیز دیگری نداریم. باقری با ‌اشاره به اینکه برخی‌ها بحث مذاکرات موشکی را مطرح می‌کنند و این در حالی است که صنعت موشکی ما قابل مذاکره نیست تصریح کرد: اگر وارد بحث مذاکرات موشکی شویم قطعا فشار‌ها بر کشورمان بیشتر می‌شود، چون صنعت موشکی همه چیز ما و تامین‌کننده امنیت کشورمان است و در واقع اگر نتوانیم امنیت خود را حفظ کنیم دیگر انقلاب اسلامی موضوعیتی ندارد.
 عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در دولت دهم با ‌اشاره به اینکه جریانی در کشور تلاش می‌کند که مذاکرات موشکی را نیز بر مردم تحمیل کند تصریح کرد: اصلا نباید فکر مذاکرات موشکی را هم بکنیم در واقع اگر بخواهیم از هزینه دادن فرار کنیم قطعا باید هزینه‌های بیشتری بدهیم معتقدم هزینه سازش خیلی بیشتر از هزینه مقاومت است.
 باقری در پاسخ به این سؤال که آیا ایران در مورد نقض برجام توسط آمریکا اعتراض خود را به کمیسیون نظارت بر برجام ارایه داده یا نه و اگر داده آیا فایده‌ای دارد تصریح کرد: می‌گویند که اعتراض ایران را به کمیسیون نظارت بر برجام ارایه داده‌اند، اما فایده‌ای هم ندارد اگر چه معتقدیم که باید اعتراض خود را مطرح کنیم، ولی در نهایت اتفاقی که می‌افتد این است که تحریم‌های سابق دوباره باز می‌گردند و ما این را در برجام پذیرفته‌ایم.
 وی با بیان اینکه اگر مدیران تدبیر کنند می‌توانیم با تفکر انقلابی در مقابل زیاده خواهی آمریکا بایستیم، افزود: وقتی ترامپ گفت که ایران باید از منطقه خارج شود هنوز مدت زیادی از اظهارات او نگذشته بود که کرکوک آزاد شد و این حاصل تفکر انقلاب اسلامی بود.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۶۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان

معاون وزیر خارجه روسیه اظهارات مقامات لهستان درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا را اقدامی تحریک آمیز و یک بازی خطرناک دانست و هشدار داد: مسکو چنین تأسیساتی را بعنوان اهداف نظامی در نظر خواهد گرفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه اظهارات مقامات ورشو در مورد امکان استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خاک لهستان را یک بازی خطرناک نامید.

او شب گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی در این باره گفت: وضعیت عمیقا نگران کننده شده است. اظهارات در این باره بحث‌هایی تحریک آمیز  و تلاشی برای تشدید بیشتر تنش‌ها در منطقه است. در حال حاضر یک بحران شدید در منطقه یورو آتلانتیک وجود دارد که توسط واشنگتن و کشورهای ناتو تحریک شده است.

ریابکوف تاکید کرد که اگر لهستان مسیر تشدید بیشتر تنش را دنبال کند، "دور تنش بیشتری در منطقه رخ خواهد داد." دقیقاً این ارزیابی است که می‌توان از گفتگوها درباره استقرار احتمالی سلاح‌های هسته‌ای در لهستان داشت و جای تاسف دارد که «آنها هنوز به بازی کلامی با سلاح‌های هسته‌ای ادامه میدهند».

به عقیده معاون وزیر خارجه روسیه، به طور کلی، این بازی بسیار خطرناک است، عواقب آن را می توان تا حدودی پیش بینی کرد."

تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان به اهداف نظامی روسیه تبدیل خواهد شد

سرگئی ریابکوف روز گذشته در مصاحبه با خبرگزاری تاس نیز هشدار داد که در صورت استقرار دائمی تاسیسات هسته‌ای کشورهای ناتو در خاک لهستان، روسیه آنها را هدف نظامی خود قرار خواهد داد. 

این دیپلمات بلندپایه افزود: «همه آن سیاستمدارانی که اکنون به دلایل خاص مشتاقانه درباره چنین طرحی در لهستان و خارج از کشور بحث می‌کنند، باید درک کنند: تغییرات حاصله در این جهت گیری امنیت لهستان را افزایش نمی‌دهد و چنین تاسیساتی قطعاً به هدف نظامی برای روسیه تبدیل خواهند شد. و آنها در خط مقدم برنامه ریزی نظامی ما قرار خواهند گرفت.»

وی هرگونه ماموریت هسته‌ای ناتو را به همراه سایر کشورها را عامل بی ثبات کننده خوانده و تاکید کرد که نزدیک شدن تاسیسات هسته‌ای این ائتلاف به مرزهای روسیه یک خطر جدی امنیتی برای این کشور محسوب می شود. ریابکوف یادآور شد که مسکو از نزدیک روند توسعه اوضاع در مورد همکاری بین ناتو و لهستان در زمینه امنیت هسته‌ای را دنبال می‌کند.

چند روز قبل  آندری دودا، رئیس جمهور لهستان، از  مذاکرات بین مقامات ورشو و با همکاران آمریکایی در مورد امکان استقرار تسلیحات هسته‌ای ایالات متحده در این کشور صحبت کرد. او تاکید کرد که اگر چنین تصمیمی گرفته شود، ورشو "به سادگی سیاست کلی در این زمینه را اجرا خواهد کرد".  بعد از آن دودا گفت که هنوز هیچ تصمیمی در مورد استقرار سلاح‌های هسته‌ای در خاک لهستان اتخاذ نشده است.

در این رابطه، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین تاکید کرد که در صورت چنین تصمیمی از سوی ناتو، وزارت دفاع روسیه وضعیت مربوط به استقرار احتمالی تسلیحات هسته‌ای در خاک لهستان را تجزیه و تحلیل کرده و آماده انجام اقدامات تلافی‌جویانه خواهد بود.

اعلام آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک خودلهستان: اروپا در دوران پیش از جنگ قرار دارداستقرار بیش از 10هزار سرباز آمریکایی در لهستان

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • پیشگویی ترسناک نوستراداموس زنده جهان؛ منتظر تاریکی مطلق باشیـد!
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • امام جمعه تهران: مذاکره موشکی نکردیم، نمی‌کنیم و نخواهیم کرد /وقتی می‌گوییم می‌زنیم محکم می‌زنیم /در مساله عفاف و حجاب دوقطبی شکل ندهید
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟
  • تیم تپانچه بادی کشورمان به مدال نقره رسید