Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بخش آسیا در دیده‌بان حقوق بشر با اشاره به اعمال تحریم‌هایی علیه میانمار از سوی آمریکا گفت که چنین اقدامات قطعا تاثیرگذار خواهد بود اما تبعاتی هم خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، فیل رابرتسون، معاون بخش آسیا در دیده‌بان حقوق بشر درباره تحریم‌های آمریکا علیه رهبری میانمار با رادیو اسپوتنیک سخن گفت.

تنها یک سال بعد از آنکه ایالات متحده آمریکا تحریم‌های تجاری علیه میانمار را لغو کرد، واشنگتن تحریم‌ مجدد آنها را در دست بررسی گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای "گزینه‌های اقتصادی" و "قانون حقوق بشر" که رهبران دخیل در خشونت علیه اقلیت مسلمان روهینجا را هدف می‌گیرد، اعلام کرد.  گرچه برخی معتقدند برای حل بحران روهینجا با تحریم‌ها دیر شده است اما رابرتسون مخالف این ایده است.

او گفت: تحریم ها قطعا اثر خواهد داشت چرا که این مساله ارتش میانمار را برای آنچه مرتکب می شود، مسوول می‌داند. زمانی که شما درباره اعمال فشار برای توقف خشونت و مهیا کردن شرایط برای بازگشت مردم از بنگلادش به خانه‌هایشان در ایالت راخین حرف می‌زنید، زمانی که شما درباره حفاظت از این مردم در صورت بازگشت حرف می‌زنید، زمانی که شما درباره تضمین آزادی تحرک، حق زندگی و سایر دسترسی‌های آنها به امکانات حرف می‌زنید، تمامی اینها نتیجه فشار سیاسی است و لزوما هم نباید روی دولت میانمار باشد بلکه می‌تواند روی ارتش میانمار باشد.

رابرتسون تاکید کرد: نکته اینجاست که اینها تحریم‌های گسترده‌ای نیستند؛ آنها درباره تحریم‌های مشخصی علیه افراد حرف می‌زنند؛ تحریم‌های هدفمندی که آن دسته از فرماندهان را هدف می‌گیرد که دستشان به خون آغشته است و یا کسانی که به آنها دستور دادند مرتکب چنین قصاوت‌هایی شوند. اما تاثیر این تحریم‌ها تا اثرگذاری مطلوب فاصله دارد.

معاون بخش آسیا در دیده‌بان حقوق بشر افزود، مشکل اینگونه تحریم‌ها این است که ممکن است به اقتصادی ناپایدار میانمار آسیب وارد کند و مسلمانان روهینجایی که باز می‌گردند خودشان را در کشوری فقیر بیابند. اما این تاثیر اقتصادی فراتر هم می‌رود چرا که شرکت‌های خارجی به علت ریسک دیگر تمایلی به تجارت با این کشور نخواهند داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۱۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب نشینی آمریکا از تحریم یگان نظامی رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه آی ۲۴، دولت آمریکا از برنامه خود برای تحریم یگان از ارتش رژیم صهیونیستی که مرتکب نقض فاحش حقوق بشر در کرانه باختری شده، عقب نشینی کرد.

شبکه ای‌بی‌سی نیوزروز جمعه گزارش داد که آمریکا تحریم‌هایی را علیه واحدهای نظامی ارتش رژیم صهیونیستی که متهم به «نقض فاحش حقوق بشر» علیه فلسطینیان در کرانه باختری است، اعمال نخواهد کرد.

این رسانه به استناد یک یادداشتی دولتی نوشت که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان این کشور اعلام کرده که واشنگتن تحویل کمکی به این واحد نظامی ارتش اسرائیل را به تعویق نخواهد انداخت و اسرائیل می تواند تمام مبلغ اختصاص داده شده توسط کنگره را دریافت کند.

ای بی سی نیوز گزارش داد که مقامات آمریکا استدلال می کنند که روند بررسی نقض حقوق بشر درباره این یگان نظامی منصفانه بوده است.

این در حالی است که بر اساس یک اقدام فدرال موسوم به قانون لیهی، ارتش آمریکا موظف است از ارائه تسلیحات، آموزش و سایر کمک‌های نظامی به هر واحد نظامی خارجی که مرتکب نقض فاحش حقوق بشر می‌شود، خودداری کند.

کد خبر 6089105

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • عقب نشینی آمریکا از تحریم یگان نظامی رژیم صهیونیستی
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • انصراف آمریکا از تحریم گردان جنایتکار ارتش اسرائیل
  • هیاهو برای هیچ؛ آمریکا گردان اسرائیلی را تحریم نمی‌کند
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری