Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-01@17:59:21 GMT

آیا استیو بنن رئیس جمهور بعدی آمریکاست؟

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۴۲۹۵۶

صراط: نشریه آمریکایی «هیل» با انتشار گزارشی در پایگاه اینترنتی خود پیش‌بینی کرد استیو بنن، استراتژیست اخراجی کاخ سفید و مدیر اجرایی سایت راستگرای افراطی «بریت بارت نیوز»، در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 آمریکا نامزد خواهد شد. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران در گزارش هیل آمده است: دموکرات‌های لیبرال، محافظه‌کاران و جمهوری‌خواهان آمریکا احتمال نامزدی بنن در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور را بعید می‌دانند؛ اما، بیایید چنین احتمالی را در نظر بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه آیا بنن قصد دارد با پیگیری اقدامات خصمانه در برابر جمهوری‌خواهان آن‌ها را کنار بزند و پس از دوباره دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا شود.

در رابطه با بخش نخست باید گفت بنن بدون شک در حال برنامه‌ریزی برای شکست چهره‌های سرشناس جمهوری‌خواهان است؛ همانطور که ترامپ در سال 2016 توانست رقبای جمهوری‌خواه خود را شکست دهد. راهبرد ترامپ تکیه بر آرای دور مقدماتی و رأی‌دهندگان آمریکایی‌ بود که از نامزدهایی حمایت می‌کنند که نه صد در صد محافظه‌کار هستند و نه صدر در صد جمهوری‌خواه سنتی.

بنن با سفر به نقاط مختلف آمریکا تلاش می‌کند متحدان ایدئولوژیک را برای رقابت با جمهوری‌خواهان سنتی متقاعد کند. او همچنین تلاش می‌کند با استفاده از عامه مردم، ساختارهای قدرت جمهوری‌خواهان را به چالش بکشد. استراتژیست اخراجی کاخ سفید همچنین رهبران سرشناس جمهوری‌خواه در کنگره و آخرین رئیس جمهور جمهوری خواه آمریکا را هدف حملات خود قرار داده است. بنن همچنین در حال ایجاد شبکه‌ای از اهداکنندگان مالی بسیار ثروتمند است تا با کشیدن چک‌هایی با ارقام نجومی، جمهوری‌خواهانی را که تمایل دارند انتخاب کنند و باعث شکست نامزدهایی شوند که مخالفشان هستند.

 نگارنده گزارش در ادامه با طرح این پرسش که آیا احتمال دارد بنن در انتخابات سال 2020 نامزد شود؟ نوشته است: این احتمال به طور قطع وجود دارد. در ماه‌های آتی دنیای سیاست شاهد شلیک نخستین توپ در جنگ برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 آمریکا خواهد بود.

در ادامه گزارش آمده است: جان کیسیک، فرماندار اوهایو، همچنان به مخالفت آشکار خود با ترامپ ادامه می‌دهد. گزارش‌ها حاکی از آن است که کیسیک از هم‌اکنون جلساتی را برای بحث درباره سیاست خارجی و امنیت ملی آمریکا، تشکیل می‌دهد. فرماندار اوهایو احتمالاً یکی از رقبای اصلی ترامپ در انتخابات 2020 خواهد بود. در صورتی که کیسیک برای نامزدی در این انتخابات اقدام نکند، بدون شک یکی دیگر از چهره‌های سرشناس جمهوری‌خواهان این کار را خواهد کرد.

نگارنده گزارش می‌افزاید در صورتی که ترامپ و بنن جنگ علیه روح سیاسی حزب جمهوری‌خواه را به راه بیندازند، نمی‌توان به طور قطع گفت چه کسی پیروز این جنگ خواهد بود. در دور مقدماتی، احتمال پیروزی افرادی که با تشویق‌های بنن برای این انتخابات نامزد شوند، وجود دارد. همانطور که روی مور، قاضی ارشد دیوان عالی آلاباما که فردی افراط‌‌گراست، در رقابت با لوتر استرینج جمهوری‌خواه، برای تصاحب کرسی سنای آمریکا از آلاباما که پس از دادستان کل شدن جف سشنز خالی شده بود، به پیروزی رسید. لازم به ذکر است که به همان میزان این نامزدها (نامزدهای مورد حمایت بنن) احتمال دارد در همان دور مقدماتی شکست بخورند.

در ادامه گزارش آمده است: این احتمال نیز وجود دارد که بنن بتواند برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2020 نامزد شود. حزب جمهوری‌خواه این روزها، با یک مشکل درونی مواجه است: اینکه رأی‌دهندگان دور مقدماتی با جمعیت بزرگتر رأی‌دهندگان در انتخابات عمومی دیدگاه‌های کاملاً متفاوتی دارند. بنابراین، احتمال می‌رود جمهوری‌خواهان پس از رقابت‌های مقدماتی، نامزدهایی با دیدگاه‌های بسیار افراطی را معرفی کنند. همین موضوع احتمالاً باعث تقویت موضع حزب دموکرات و در نهایت پیروزی‌های مهم دموکرات‌ها در انتخابات آتی خواهد شد. 

در بخش دیگری از این گزارش نیز آمده است بنن تلاش می‌کند رهبران کنونی حزب جمهوری خواه را کنار بزند و آن‌ها را با افراد راست افراطی جایگزین کند. مدیر اجرایی بریت بارت در حال به راه انداختن یک جنگ سیاسی مخرب علیه حزب جمهوری خواه است.

گفتنی است استیو بنن که یار نزدیک ترامپ و استراتژیست ارشد کاخ سفید بود ماه گذشته در اثر فشار اطرافیان ترامپ به خاطر افکار نژادپرستانه‌اش مجبور به استعفا شد. برخی گزارش‌ها نیز از اخراج او از سوی ترامپ حکایت داشتند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۲۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مصاحبه با مجله تایم بار دیگر با تأکید بر حمایت پروپا قرص خود از رژیم صهیونیستی، لفاظی‌های پیشین خود درباره جمهوری اسلامی را تکرار کرد.

به گزارش فارس، ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها