Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل > آمریکا - ایسنا نوشت: جیمی کارتر، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا اظهاراتی را هم راستا با صحبت‌های دونالد ترامپ مطرح کرده و گفت او(ترامپ) به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا برخوردی ناعادلانه از جانب رسانه‌ها دریافت می‌کند و همچنین روسیه به رغم مداخله‌اش در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ این کشور نتوانسته "یک رای جابه جا کند".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روزنامه دیلی میل، جیمی کارتر در مصاحبه با مائورین داود، ستون نویس روزنامه نیویورک تایمز گفت: رسانه‌ها ناعادلانه با دونالد ترامپ رفتاری کردند.

در این مصاحبه کارتر ۹۳ ساله که از سال ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۱ رئیس‌جمهور آمریکا بود اظهار تمایل کرد تا فرستاده دونالد ترامپ به کره شمالی باشد.

او اظهار داشت: من فکر می‌کنم رسانه‌ها در قبال دونالد ترامپ نسبت به هر رئیس‌جمهور دیگری که من شناخته‌ام رفتاری تندتر داشته‌اند. من فکر می‌کنم این رسانه‌ها احساس آزادی می‌کنند تا ادعا کنند دونالد ترامپ به لحاظ روانی بیمار است و هر ادعای دیگری را بدون تردید نسبت به آن مطرح کنند.

کارتر در این مصاحبه به رغم اتفاق نظر آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا درخصوص مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا تاثیر این مداخله را کم دانست.

او خاطر نشان کرد: من فکر نمی‌کنم مدرکی وجود داشته باشد که نشان دهد روس‌ها توانسته‌اند در این مداخله به میزان کافی آراء را تغییر دهند.

با این حال روزالین کارتر، همسر جیمی کارتر اظهاراتی برخلاف نظر او مطرح کرده و گفته است که روس‌ها به وضوح چنین کاری انجام داده‌اند.

کارتر درمورد مساله کره شمالی نیز گفت پیشنهاد داده به نمایندگی از کاخ سفید به کره شمالی برود تا در راستای فرو نشاندن تنش‌ها اقدام کند اما چنین تقاضایی از ما نشده است.

کارتر خاطر نشان کرد که به هربرت مک‌مستر، مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا گفته هر زمان که آنها به او احتیاج پیدا کنند در اختیار خواهد بود.

این در حالی است که کارتر در سال ۱۹۹۴ نیز به پیونگ یانگ سفر کرده بود تا با کیم ایل سونگ، رهبر اسبق کره شمالی و پدربزرگ رهبر فعلی این کشور مذاکراتی را درمورد برنامه هسته‌ای پیونگ یانگ داشته باشد.

کارتر در پاسخ به سوالی درباره جدال لفظی اخیر میان دونالد ترامپ و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی گفت: شدیدا نسبت به این وضعیت نگران است.

وی ادامه داد: من نمی‌دانم که آنها در ادامه چه کار خواهند کرد چراکه آنها می‌خواهند حکومت‌هایشان را نجات دهند. کارتر رفتار کیم جونگ اون را "غیرقابل پیش‌بینی" خوانده و هشدار داد او ممکن است دست به اقدامات پیش دستانه بزند.

وی تاکید کرد: من فکر می‌کنم او اکنون تسلیحات هسته‌ای پیشرفته‌ای به دست آورده که می‌تواند با آنها شبه جزیره کره و ژاپن و برخی از مناطق ما در اقیانوس آرام را نابود کند و حتی به خاک اصلی سرزمین ما حمله کند.

5252

کلید واژه‌ها : دونالد ترامپ -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد

رئیس حزب حاکم «رویای گرجستان» در واکنش به قطعنامه مصوب پارلمان اروپا علیه گرجستان بیان کرد: قطعنامه پارلمان اروپا غیرقابل‌قبول، ناعادلانه و توهین‌آمیز است و همچنین حاوی ترفندی است که اشاره به امکان تجدیدنظر در رژیم بدون ویزا دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «ایراکلی گاریباشویلی» رئیس حزب حاکم «رویای گرجستان» در واکنش به قطعنامه مصوب پارلمان اروپا در خصوص پیش‌نویس قانون «شفافیت نفوذ خارجی» بیان کرد: قطعنامه پارلمان اروپا غیرقابل‌قبول، ناعادلانه و توهین‌آمیز است و همچنین حاوی ترفندی است که اشاره به امکان تجدیدنظر در رژیم بدون ویزا دارد.

وی با بیان اینکه مردم گرجستان به خوبی هدف از تصویب این قطعنامه را درک می‌کنند، گفت: می‌خواهم به مردم بگویم که «حزب خلق اروپا» دقیقاً با لابی‌گری «جنبش ملی» متحد اصلی خود در اروپا این قطعنامه شرم‌آور و ناعادلانه را اجرا کرد.

گفتنی است، حزب حاکم رویای گرجستان روز 3 آوریل پیش‌نویس قانونی را به مجلس این کشور ارائه کرده که قانون «شفافیت نفوذ خارجی» نام دارد.

طبق این قانون، سازمان‌های غیردولتی و رسانه‌های گرجستان که بیش از 20 درصد بودجه خود را از منابع خارجی تأمین می‌کنند، باید خود را به‌ عنوان نماینده خارجی یا «عامل تحت نفوذ خارجی» ثبت و معرفی کنند.

اتحادیه اروپا خواستار عدم تصویب این لایحه شده و اعلام کرد که لایحه نفوذ خارجی با اصلاحات دموکراتیکی که به منظور پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا لازم است، تضاد دارد.

شارل میشل رئیس شورای اروپا در شبکه اجتماعی ایکس هشدار داد که این لایحه گرجستان را از اتحادیه اروپا دورتر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران
  • پس لرزه‌های یک شکست
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست