Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛ رضا خیامیان، با بیان این که توان سازندگان ایرانی برای تولید بیش از 70 درصد تجهیزات صنعت نفت در داخل کشور، افزود: با وجود توانمندی ها به دلیل عدم دسترسی به استانداردهای بین المللی نفتی ای.پی.آی (َAPI)، نمی توان به صورت گسترده، صادرات انجام داد.

رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت به برنامه ریزی های انجام شده برای افزایش صادرات تجهیزات صنعت نفت اشاره کرد و ادامه داد: از جمله بازارهای هدف برای صادرات تجهیزات نفتی، کشور عراق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خیامیان گفت: وزارت نفت در حال مذاکره با وزارت نفت عراق است تا شرکت هایی که در وندور لیست (لیست خرید) ایران قرار دارند، جزو وندور لیست عراق نیز قرار بگیرند.

وی تصریح کرد: در صورت اجرای این طرح، صادرات تجهیزات صنعت نفت به عراق جهش قابل توجهی می یابد.

رییس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت همچنین از سفر گروهی از مدیران و فعالان صنعت نفت عراق به ایران در هفته آینده، بیان داشت: قرار است این گروه در جریان برگزاری نمایشگاه تجهیزات صنعت نفت اهواز (برگزاری از 11 تا 14 آبان) به ایران سفر کنند.

خیامیان یادآور شد: علاوه بر بازدید این گروه از نمایشگاه دستاوردهای سازندگان داخلی، با آنها مذاکراتی نیز برای افزایش صادرات تجهیزات صنعت نفت به عراق انجام خواهد شد.

وی از تولید مشترک با شرکت های بین المللی نیز به عنوان راهکار دیگر افزایش صادرات خبر داد و گفت: این شرکت های خارجی، استانداردهای ای.پی.آی را دارا هستند که می توان از طریق آنها، تولیدات مشترک خود را نیز صادر کنیم.

طرح بومی سازی ١٠ گروه خانواده کالاها و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت با دستور وزیر نفت و با هدف تقویت توانمندی های داخلی و اتکای بیشتر صنعت نفت به محصولات سازندگان ایرانی، از اواخر سال ٩٣ در دستور کار قرار گرفت.

این ١٠ گروه کالا شامل ساخت تجهیزات سرچاهی و رشته تکمیلی درون چاهی، پمپ های درون چاهی، انواع مته های حفاری (صخره ای، الماسی، مغزه گیری)، انواع شیرهای کنترلی، ایمنی و تجهیزات جانبی، انواع لوله ها (لوله های جداری بدون درز از 3.8 تا ١٣ اینچ، لوله های جداری با درز از ٢٠ تا ٣٠ اینچ، لوله های مغزی، لوله های حفاری و لوله های جریانی بدون درز بالای ٦ اینچ)، الکتروموتورهای ضد انفجار و دور متغیر، ماشین های دوار (توربین، کمپرسور و پمپ ها شامل پمپ های گریز از مرکز)، فولادهای آلیاژی، ابزارهای اندازه گیری حفاری و ساخت پیگ های هوشمند است.

حبیب الله بیطرف معاون امور مهندسی و فناوری وزارت نفت چندی پیش به ایرنا اعلام کرد: تاکنون قراردادهایی به ارزش 1.5 میلیارد یورو برای تولید این تجهیزات با سازندگان ایرانی به امضا رسیده است.
 
گفتنی است، وندور (انگلیسی: Vendor) در زنجیره تأمین، به شرکت بازرگانی معتبر اطلاق می‌شود، که تأمین کننده کالا یا خدمات است. خریداران حرفه‌ای، با ارزیابی عرضه‌کنندگان کالا و خدمات مورد نیاز خود، فهرستی شامل عرضه‌کنندگان معتبر پذیرفته شده را تهیه می‌کنند، که در زمان نیاز به یک کالا یا خدمات خاص، در کوتاه‌ترین زمان بتوانند به نیاز خود دست پیدا کنند. این فهرست، وندور لیست خوانده می‌شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۳۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست

نشست سخنگوی وزارت خارجه دقایقی پیش در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) آغاز شد.   به گزارش برنا، کنعانی خاطرنشان کرد: جنایت جنگی در نوار غزه با حمایت مستقیم و تمام عیار دولت آمریکا و انگلیس رخ داد و اقدامات نمادینی در چارچوب ایجاد اسلکه برای ارسال کمک‌های انساندوستانه و انجام مانور‌های تبلیغی و رسانه‌ای در این خصوص به هیچ وجه تصویر نفرت انگیزی که این دسته از کشور‌ها نزد افکار عمومی جهان با حمایت از جنگ جنگی در فلسطین ایجاد کردند را اصلاح نخواهدکرد.   سخنگوی وزارت خارجه خطاب به این کشور‌ها و از جمله آمریکا بیان کرد: این کشور‌ها از ارسال سلاح به این رژیم جلوگیری و صادرات تسلیحاتی خود را سریعا متوقف کنند و بر رژیم صهیونیستی برای توقف فوری جنگ اعمال فشار کنند و اجازه دهند معابر شناخته شده برای ارسال کمک‌ها استفاده شود.   کنعانی اضافه کرد: به نظر می‌رسد اهداف دیگری در این راستا وجود دارد.   وی در پاسخ به سؤالی درباره خط لوله صلح بیان کرد: اجرای خط لوله گاز به پاکستان در چارچوب موافقتنامه امضا شده بین دو کشور از جمله موضوعات مهم اقتصادی دو کشور است و در سفر رئیس جمهور مورد اهتمام بوده است و مذاکرات کارشناسی و سطح عالی انجام شده قبلی زمینه ساز آغاز اجرای فاز اجرایی هشتاد کیلومتری اجرای این خط لوله در داخل خاک پاکستان بوده و طرف پاکستانی بر عزم خود برای اجرای این پروژه تأکید کرده است.   وی گفت: انتظار داریم این پروژه مهم راهبردی مبتنی بر منافع مشترک دو کشور به نتیجه برسد و شاهد تبادل همکاری ایران و پاکستان در حوزه مهم و راهبردی انرژی باشیم.   کنعانی در پاسخ به سؤالی درباره حق‌آبه ایران از هیرمند بیان کرد: ۱۱۲ میلیون متر مکعب وارد مرز‌ها و خاک ایران شده است جریان آب همچنان ادامه دارد اطلاعات حاکی است ارسال آب از سد کجکی آغاز شده است. امیدواریم سطح این آب به آب سد کمال‌خان اضافه شود. در طول سال گذشته هم هیأت حاکمه افغانستان در ارتباط با سد کمال‌خان اقدام به برخی عملیات مرمت و بازسازی و اصلاح کرد.   سخنگوی وزارت خارجه افزود: ایران انتظار دارد طرف افغانستانی به تعهد خود براساس معاهده موجود عمل کند و شاهد تامین حق‌آبه ایران باشیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز
  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست