Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کشاورزی امتداد نیوز، محمود حجتی امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی شیلات، آبزیان و صنایع وابسته اظهار کرد: بیشتر منابع صندوق توسعه ملی اختصاصی به بخش کشاورزی تقریبا به دو پروژه بزرگ اقتصاد مقاومتی یعنی پرورش ماهی در قفس و توسعه گلخانه‌ها به خاطر مزیت‌هایی است که دارند اختصاص می‌یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توسعه در بخش گلخانه‌ها در کشاورزی کشور شاهد افزایش بهره‌وری آب و تولید خواهیم که در کنار این نقش به طور جد موضوع پیگیری توسعه کشت ماهی در قفس را نیز پیگیری می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: هیچ مشکلی برای تامین منابع مورد نیاز متقاضیان برای سرمایه‌گذاری در این بخش نداریم.

حجتی ادامه داد: یکی از ظرفیت‌های مسکوت در بخش شیلات که امروزه به‌ آن توجه بیشتری شده است پرورش ماهی در قفس است که دهها شرکت در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده‌اند و نهاده‌های مورد نیاز را بر اساس وضعیت دریاهای شمال و جنوب کشورمان تامین کرده‌اند.

وی تصریح کرد: در سال گذشته پیش‌بینی شده بود که 20 هزار تن ماهی در قفس تولید شود اما 16 هزار تن تولید شد. امسال نیز باید 50 هزار تن ماهی به این صورت تولید شود.

حجتی گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در برنامه ششم توسعه باید به تولید 200 هزار تن برسیم که بر اساس ارزیابی و شناسایی اولیه در کشورمان قابلیت تولید یک میلیون تن ماهی در قفس در کشورمان وجود دارد.

وزیر جهاد کشاورزی درباره صادرات میگو و آبزیان اظهار داشت: در بخش صادرات آبزی‌پروری گزارش‌های 4 و 5 ماهه رشد خوبی را نشان می‌دهد به طوریکه بیشتر از 50 تا 60 درصد رشد داشته‌ایم.

بیشتر میگوی تولیدی کشورمان صادر شد

وی افزود: ۲۰ هزار تن میگو پرورشی در کشور تولید شد که امسال این رقم به ۲۷ هزار تن رسید که اکثر آنها نیز صادر شد.

حدود ۸ هزار تن قزل‌آلا به روسیه صادر شد

حجتی گفت: بازارهای جدیدی برای صادرات میگو و محصولات شیلاتی کشورمان پیش‌بینی شده است به طوریکه به بازار روسیه 8 هزار تن آبزیان صادر شد که عمده آن را ماهی قزل‌آلا تشکیل می‌دهند و هدفگذاری شده است که حدود 30 هزار تن به این کشور صادرات داشته باشیم.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان گفت: روند رشد صادرات آبزیان بالای ۵۰ تا ۶۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته که پیشرفت مناسبی به حساب می‌آید.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۳۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد

سامانه جامع تجارت ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» برخی کالا‌های حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود.

پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «رد شده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح