Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از اصفهان و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان؛ فریدون الهیاری در آئین افتتاح دفتر نوآوری و پژوهش در حوزه های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری وابسته به دانشگاه جامع علمی و کاربردی نقش جهان اظهار داشت: بدون شک پژوهش یکی از نیازهای امروز کشور برای ارائه رهیافت‌های جدید در حوزه‌های مختلف اجرائی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: امروزه هرگاه از میراث فرهنگی نیاکان سخن رانده می‌شود برخی صرفا به بررسی کالبد یک بنای تاریخی می‌پردازند و این در حالی است که ما اعتقاد داریم، میراث فرهنگی گنجینه‌ای ارزشمند از تجربه، دانش و خلاقیت نیاکانمان است، با این وصف ما امروز شاهد فناوری‌های نوین در تمدن بشری هستیم که بسیاری از آنها در قالب میراث فرهنگی توسط نیاکانمان در گذشته ارائه شده و ما متاسفانه امروز از بسیاری از آنها غفلت کرده‌ایم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با اشاره به نیازهای امروز بشر به استفاده از میراث پیشینیان گفت: امروز در حالی که یکی از مهمترین دغدغه‌های همه متخصصین، مشکلات زیست محیطی و ایجاد توازن و تعادل در بهره‌برداری از منابع طبیعی است، با نگاهی به میراث گذشتگان در می‌یابیم که نیاکان ما به گونه‌ای از طبیعت و مواهب آن بهره‌برداری کرده‌اند که به واسطه آن نه تنها هیچگونه آسیبی به طبیعت نرسیده، بلکه دستاوردهای مطلوبی را همانند قنات و معماری آن برای نسلهای بعدی به یادگار گذارده‌اند.

وی با اشاره به لزوم پژوهش در حوزه‌های فعالیت سازمان میراث فرهنگی اظهار داشت: ما امروز نباید صرفا به دیدن یک بنای تاریخی بسنده کنیم بلکه باید با دقت نظر و با یک نگاه ژرف اندیشانه به گذشته، ایده‌های جدید را برای رفع بسیاری از مشکلات  پیش رو از این طریق ارائه کنیم.

الهیاری با اشاره به لزوم پژوهش در حوزه‌های صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: امروزه ایران با دارابودن دوسوم صنایع دستی جهان می‌تواند در قالب طرح اقتصاد مقاومتی بخش قابل توجهی از معضلات خود را در حوزه اقتصاد در این حوزه مرتفع سازد، بنابراین ما امروز به شدت به‌ویژه در استان اصفهان که می‌تواند الگوئی برای کشور باشد نیازمند ایده‌های جدید در حوزه‌های بسته بندی، بازاریابی و ارائه طرح‌های جدید برای ارائه صنایع دستی به گردشگران هستیم و در همین راستا پژوهش و آموزش در متدهای جدید گردشگری نیز می‌تواند به توسعه این صنعت در کشور بینجامد.

وی اضافه کرد: مدیریت دفتر نوآوری و پژوهش میراث فرهنگی دانشگاه جامع علمی و کاربردی نقش جهان با ایجاد ارتباط با اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان بتواند در سه حوزه فعالیت‌های سازمان ایده‌های جدیدی را برای توسعه در این حوز‌ه‌ها ارائه کند.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۵۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی